woensdag 4 februari 2009

MO - SLIMSE OORLOGSVOERING

MO SLIMSE OORLOGSVOERING
Wie niet sterk (meer) is, moet slim zijn. En wie dan niet slim (kan) zijn, moet wreed zijn.
Kijk, als dat geen natuurwet is, dan is die ter plaatse uitgevonden door ‘de besten’ hunner moslimvrienden…..
Ik zeg ‘de besten’ hunner moslimvrienden niet uit ‘racisme’, maar gewoon omdat het zo is, en omdat de Heren Pastoors in onze jeugd ons wijsmaakten, dat de missionarissen die naar verre vreemde streken trokken, ook de besten onzer broeders waren. Alhoewel die er dan op uit trokken zonder bommen en granaten, maar met het kruisbeeld. Hun enige wapens waren de moed van hun overtuiging en hun niet aflatende dadendrang.
Dezelfde moed van een gerechtvaardigde overtuiging zagen we in de Jappen- kamikaze-piloten, die, toen hun vaderlandse oorlog al lang verloren was, zich uit vaderlandsliefde te pletter stortten op de Amerikaanse vliegdekschepen, om daar zoveel mogelijk brokken te maken. Voor ons, in de Westerse wereld, was dat toen ondenkbaar…barbaars. Maar die doodsverachting konden we nog begrijpen. In leven blijven na de nederlaag was voor hen veel erger…
Enige gelijkenis gevonden in beide gevallen?
Wel, laat mij er dan nog dat ene bijvoegen. De kamikaze-periode duurde amper een paar weken en was zeer plaatsgebonden. De moslimterreur geschiedt wereldwijd, is geen verdedigings-tactiek maar een aanvals-tacktiek en last but not least, ontstaat niet spontaan, maar is georchestreerd en van bovenop opgelegd….
Dan is de moraal van een eerste en een tweede moordende wereldoorlog tenminste duidelijk. En er kwam telkens een einde aan. De islam-terreur duurt al sinds het ontstaan van hun tijdrekening en het ziet er niet naar uit dat het einde in zicht is….
Dan is dat een ‘Godsdienst van Vrede’, die zijn kinderen stenen en schorpioenen geeft, in plaats van brood…..


Door verkrachting rekruteert al-Qaida zelfmoordterroristen
De terreurgroep al-Qaida gebruikt onmenselijke methoden om nieuwe zelfmoordenaars te ronselen. Wreedaardige leiders van de moslimextremisten verkrachten jonge mannen. Omdat ze zo beschaamd zijn om als homo afgeschilderd te worden, besluiten ze zich als zelfmoordenaar aan te dienen voor aanslagen van al-Qaida.

Stigma
Sommige moslims zijn blijkbaar bereid te sterven door het diepe sociale stigma en de vrees voor meer homoseks. Het was de voormalige Algerijnse al-Qaida-militant Abu Baçir El Assimi die de nieuwe tactiek onthulde. "Het verkrachten van jonge rekruten - meestal tussen 16 en 19 jaar - was de manier om hem aan te zetten zelfmoordoperaties te ondernemen."

Lijkschouwing
Drie weken geleden werd in het Algerijnse Tademaït een 22-jarige terrorist gevonden die doodgeschoten werd op een zelfmoordmissie. De lijkschouwing bracht aan het licht dat hij verkracht was. Met stalen van zijn lichaam probeert men nu de verkrachter op te sporen.

Andere man
Twee jaar geleden al ontdekten Amerikaanse militairen in Irak dat vrouwen verkracht werden om hen om te vormen tot zelfmoordenaressen. Een terroristische leider trouwde eerst met de vrouw en liet dan een andere man zijn vrouw verkrachten.

Opgepakt
Ook vrouwen worden ingezet bij de rekrutering van zelfmoordterroristen. Gisteren werd de 51-jarige Samira Jassim opgepakt. Ze noemt zich de 'Moeder van de Gelovigen' en bekende haar aandeel in 28 bomaanslagen. Om te rekruteren richtte ze zich uitsluitend op zwakke mensen met grote problemen.

Wanhopig
Experts zien ook een positieve kant aan deze mensonterende rekruteringsmethoden. Deze perverse tactiek zou erop kunnen wijzen dat de kandidaat-zelfmoordenaars van al-Qaida bijna uitgeput zijn en dat de terreurgroep stilaan wanhopig wordt.

Brond HLN

Geen opmerkingen: