maandag 16 februari 2009

MOORD IN KOELEN BLOEDE

MOORD IN KOELEN BLOEDE
Aan alle Grote Verstanden overal in Europa, en speciaal voor deze in eigen land. Geen bezwaar dat de Afrikaanse potentaten even meelezen…Al is de hoop zeer klein dat wie dit moet lezen, het ooit zal doen. .
Wat dagelijks gebeurt met die vele gelukzoekers uit duister (islam) Afrika, is wraakroepend. Ze worden blijvend naar hier gelokt, op zoek naar kruimeltjes van onze welvaart – en deze is tanend, zo niet wegdeemsterend….
Deze sukkelaars moet gezegd worden, desnoods met de harde hand; dat het spel uit is. Dat we straks niet meer genoeg zullen hebben voor onszelf.
Maar veel kans dat er iemand positief reageert? Ja Ja! Wie machteloos is wel. Maar de machthebbers? Zij lezen nochtans ook de dagbladen, en zien de beelden op TV?


MADRID - Bij de Canarische Eilanden is zondagavond een boot met illegale migranten uit Marokko omgeslagen. Zeker vijf opvarenden onder wie een meisje van 8 verdronken. Een stuk of vijftien anderen worden vermist, zeggen mensen die aan het reddingswerk hebben deelgenomen.

De boot sloeg vlak bij de kust van Lanzarote om. Eilandbewoners schoten te hulp en wisten zes drenkelingen te redden.

Jaarlijks proberen duizenden Afrikanen via de Canarische Eilanden of het Spaanse vasteland Europa te bereiken. Honderden verdrinken daarbij. De meesten die wel de eilanden weten te bereiken, worden teruggestuurd als hun land van herkomst kan worden achterhaald.

Anderen worden veertig dagen vastgehouden, alvorens te worden vrijgelaten zonder werk- of verblijfsvergunning en met de mededeling dat ze Spanje moeten verlaten.
SVH

Geen opmerkingen: