vrijdag 27 februari 2009

NA FOREST INTEFADA NU OOK GLOBAL INTEFADA

Het wordt zo stilaan tijd dat we onze woordenschat bijslijpen, om ons bij hoogdringdheid in de leefwereld van de alom tegenwoordige Muzelmannen in te leven.
Objectief: hen beter begrijpen in hun veroveringstocht doorheen het Europa der Vaderen, waar wij elkaar de laatste eeuw grondig hebben proberen uit te roeien, in een vertwijfelde poging om de wereldheerschappij over te nemen van Groot Brittanië. Bij die strijd op leven en dood moest, zoals in de Middeleeuwen, de vriendschap en het geld van het Joodse Volk worden afgekocht, met beloften en verplichtingen waarvoor de rekeningen thans gepresenteerd worden. Na 2.000 jaar in de diaspora konden de Zonen van Juda eindelijk hun Heilig Land opnieuw (gedeeltelijk) terugkrijgen. Na 2.000 jaar Arabische beschaving was dat echter een woestijn geworden, dar ze sedert 1948 terug vruchtbaar hebben gemaakt, en waard om voor te leven…Nu willen de Muselmannen het niet alleen elke morzel grond terug, inclusief de rijkdommen, maar zij willen de totale uitmoording van het Joodse Volk. Omdat hun Profeet dat 1400 jaar geleden heeft voorgeschreven en voor getoond.
Eerst Israël, en daarna de rest van Europa….en van de wereld. Maar de Oude Media kijken de andere kant uit. Ware het niet van het Internet, de kromzwaarden zouden straks van deur tot deur kunnen gaan, en wij zouden openen, zonder argwaan of voorzichtigheid, in slaap gesust door onze Verkochte Grote Verstanden, de Nullen…….
Eerst les in Muselmankunde: Forest Intifada (Australië)
Tweede Les: Global Intefada (Zweden)
Derde Les: Hamas, alle Joden aan het Gas….
Vierde Les: Sharia in Eurabië..



De Zweedse stad Södertälje is de thuisstad van Björn Borg en van de Scania vrachtwagens. Vroeger was het een rustige industriestad. Daarna werkte hij als een magneet op bepaalde personen. En nu steken ze Södertälje in brand. De branden worden steeds erger. En de veiligheidsinstanties zijn radeloos.

Voor Nederlandse verhoudingen is Södertälje een middelgrote stad. In Zweden behoort de zuidwestelijk van Stockholm gelegen plaats tot de grote steden. In Södertälje zetelt de grootste bedrijfswagenproducent ter wereld, Scania, en het heeft een grote testbaan. En het Zweeds-Britse farmacieconcern AstraZeneca heeft in Södertälje zijn onderzoeksafdeling. Södertälje was tot voor enkele jaren geleden een rustige stad. Maar nu brandt de stad. Een bepaalde groep brandt Södertälje systematisch plat. Met tussenpozen is steeds een ander gebouw de dupe.

Supermarkten, garages, winkelcentra en openbare gebouwen, allemaal een prooi van de vlammen. Het begon enkele weken geleden in verband met anti-Israëlische demonstraties, die spoedig gewelddadig werden. Men moet weten, dat er in Södertälje duizenden Irakezen wonen die in Zweden asiel hebben gekregen. In Södertälje wonen bijna uitsluitend Irakese christenen. De Irakese moslims trekken bijna allemaal naar het Zweedse Malmö. In totaal heeft Zweden de laatste jaren meer dan 100.000 Irakezen opgenomen. En daarmee is Zweden fundamenteel veranderd.

In december 2008 begon het met de branden in Södertälje. Toen werd eerst het winkelcentrum Coop-Forum in brand gestoken, gevolgd door de brandstichting op ICA-Maxi. Beide winkelcentra brandden tot de grond toe af. Er kwamen brieven binnen volgens welke de supermarkten hun goederen in opdracht van de Amerikanen verkochten. Zoals het er naar uitziet zijn de brandstichtingen in werkelijkheid gericht tegen de VS. Die hebben echter met de in brand gestoken gebouwen überhaupt niets te maken.

Dat alles was pas het begin. Alleen al afgelopen woensdag zijn drie supermarkten in Södertälje helemaal afgebrand. Een vierde werd zwaar beschadigd. Waar liggen echter de oorzaken?

In Södertälje hadden immers ”anti-Israëlische protesten” plaatsgevonden, waarvan de grootste groep deelnemers bestond uit Irakese christenen. Linkse autonomen sloten zich bij hen aan. Gezamenlijk trokken ze de afgelopen weken steeds weer door de stad en riepen op tot de ”intifada” – de gewapende strijd – tegen Israël. De Israëlische militaire actie in Gaza is allang beëindigd. Niet echter de woede van de demonstranten. Ze hebben de afgelopen aan iedere lantaarnpaal in de stad oproepen tot de bouw van brandbommen geplakt. En de bouwinstructies er tegelijk naast. Met verbazing en verwondering namen de Zweden er in het begin geamuseerd notie van dat delen van de eigen bevolking er nu toe oproepen om Zweedse gebouwen plat te branden. ”Globale intifada” stond er op de oproepen en de Zweden dachten in het begin dat het een grap was.

Omdat er iets niet kan zijn wat er niet mag zijn, schrijven de grote Engelstalige Zweedse kranten nog steeds in strijd met de waarheid dat er verwarrende geruchten zouden bestaan volgens welke ”extreem linkse groeperingen” zouden oproepen tot de ”Globale intifada” in Södertälje en de burgers ertoe zouden aanmoedigen om Molotovcocktails te maken en winkels en openbare gebouwen in brand te steken. Welnu, dat zijn geen geruchten. Aan iedere lantaarnpaal kan men de oproepen fotograferen. En de afgebrande winkels beelden de inwoners van Södertälje zich toch echt niet in.

De krant Nyheter heeft nu de neus vol van het politiek correcte wegkijken en publiceerde de krantenkop ”Södertälje brandt”. Alle brandweermensen van de stad zijn ingezet. En de staatsveiligheid van de politie maakt jacht op het fantoom ”Globale intifada”. Tegelijkertijd staan jonge immigranten en linkse autonomen bij de branden en fluiten de brandweermensen uit. Intussen duiken de oproepen tot het bouwen van brandbommen en het platbranden van winkels ook in andere Zweedse steden op. En de politie is radeloos.

Bron: www.kopp-verlag.de

Bovenstaand artikel werd vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: