donderdag 12 februari 2009

NAZIR ACHMED LABOU HOGERHUISLID VOOR HET LEVEN

NAZIR ACHMED LABOUR HOGERHUIS LID VOOR HET LEVEN



Het islamitische Hogerhuislid "Lord Ahmed" bewoog hemel en aarde om de vertoning van Fitna in dat parlement te verbieden en toonde zich zeer ingenomen met de beslissing van het Britse Homeland Security om Geert Wilders de toegang tot Groot Brittanië te weigeren. Lord Ahmed blijkt een onversneden islamist met een uiterst dubieuze trackrecord. Hoe islamisten de Britse politiek in de greep hebben.

Nazir Ahmed (op de bijgaande foto met megafoon) werd in 1958 geboren in Pakistan en groeide op in Groot Brittanië. Toen hij 18 was werd hij lid van de Labour Party. Hij heeft zich van meet af aan sterk gemaakt voor de islamitische zaak. Zo richtte hij verschillende organisaties op die de belangen van de islam en moslims in zijn nieuwe vaderland moesten behartigen. na een start als groenteboer werkte Ahmed zich op tot succesvol zakenman, in onder andere vastgoed. Ahmed pastte kenndelijk uitstekend in de agenda van Labour, want hij kreeg belangrijke functies aangeboden, zoals burgerrechter.

In 1998 werd hij benoemd tot lid van het Britse Hogerhuis, een benoeming voor het leven. In deze functie verhoogde hij zijn inspanningen om de islam te promoten. Daarbij maakte hij handig gebruik van de onder de Britten modieuze zelfhaat die de vorm aan nam van "anti- racisme" en dergelijke fenomen. Op het eerste gezicht leek Ahmed daarom heel politiek correct.

In de loop der jaren werd echter duidelijk dat deze wolf in schaapskleren niet de vredelievende moslim was die hij pretendeerde te zijn. Zo gaf hij persoonlijk een podium, nota bene in het Hogerhuis, aan de Zweedse antisemiet Joran Jermas, die zich "Israel Shamir" noemt. Hieruit blijkt de dubbele moraal van Nazir Ahmed, alhoewel het de goed geinformeerde lezer niet zal verbazen dat Ahmed een jodenhater wél en een islamcriticus géén podium gunt.

Ahmed leverde ook een bijdrage aan de hetze tegen Salman Rushdie, door zich te verzetten tegen diens benoeming tot Ridder omdat Rushdie de islam had beledigd door zijn boeken. Dat Ahmed, na talrijke diiplomatieke missies naar islamitische landen, een internationaal zeer machtige islamist is geworden bleek toen hij Gillian Gibbons, de lerares die toegestaan had dat haar leerlingen in een Sudaneese school hun beer Mohammed noemden en in de gevangenis in Khartoem belandde, na een persoonlijk gesprek met de president van Sudan vrij kreeg.

De palestijnen hebben de warme aandacht van "Lord Ahmed". Zo liet hij zich toejuichen door gewapende moslimstrijders tijdens een bezoek aan de palestijnse gebieden. Bij terugkomst riep Ahmed op om britse Joden die ooit voor het IDF gevochten hadden in de gevangenis te gooien. Het moge duidelijk zijn dat hij door Israel, zeker na zijn steun aan Joran Jermas, met argusogen gevolgd wordt. De Israelis zijn tenslotte al doordrongen van de wereldwijde clash tussen het Vrije Westen en de cultus van de dood.

Ahmed spant zich steeds bijzonder fanatiek in om terrorisme, zoals de aanlsag op de Twin Towers, af te doen als het werk van geestelijk gestoorden. Daarbij stelt hij steevast dat de koran geen passages en opdrachten bevat die oproepen tot het ombrengen van niet moslims. Dit is de gekende debattruc van islamisten. Men speelt in op de onder westerlingen populaire zelfbegoocheling om het haatdragende en gewelddadige aspect van de islam te ontkennen. De westerlingen doen dat omdat ze hopen dat het allemaal niet klopt en islamisten als Ahmed geven die westerlingen wat ze graag willen horen. Het zal steeds moeilijker worden deze leugens vol te houden, maar vooralsnog werken ze nog steeds. Ook inzake Wilders voert Ahmed dit aan als argument om de Nederlander de mond te snoeren.

Opvallend is dat Nazir Ahmed zijn persoonlijke Jihad tegen Geert Wilders legitimeert met twee argumenten. Ahmed meent dat Geert Wilders onder de Britse regels van staatsgevaarlijke haatzaaiers valt "omdat hij in Nederland in staat van beschuldiging is gesteld". Ook zijn tweede argument werd hem door de Nederlandse regering zelf aangereikt. Fitna zou "niets toevoegen aan het maatschappelijk debat" en daardoor uitsluitend als stemmingmakerij en haatzaaierij door Wilders gemaakt zijn.

Deze casus toont zonneklaar aan waar het islamisten wereldwijd om te doen is: het smoren van kritiek op hun haatsekte. Dat is een integraal onderdeel van de islamiseringsagenda. In Groot Brittanië voeren de Lord Ahmeds die agneda uit en in Nederland doen de islamisten dat. Het is nauwelijks voorstelbaar dat het verband tussen de actie van Ahmed en de Juridische Jihad in eigen land, met als voorlopig hoogtepunt de door islamisten en extreem linksen georganiseerde vervolging van Wilders, iemand met een gemiddelde intelligentie en een eerlijke blik op de islamisering nog kan ontgaan.
Bron: Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: