donderdag 5 februari 2009

NEEN BERT ANCIAUX IS NIET GEK


NEEN BERT ANCIAUX IS NIET GEK !!

Al een ietsiepietsie verder nagedacht dan Uw neus lang is? Is/was niet het geval bij ondergetekende, tot ik op de blog (weeral die blogs, nietwaar! zouden moeten verboden worden want even zoveel stoorzenders voor de algemene volksmisleiding door de Oude Media…) van ene zekere Koen Dillen, zoon van, en Europarlementslid, bovenstaande titel ontdekte.
En wij maar speculeren op dat nu wel voorgoed uitdovend lichtje van den Bleiter….Met in zijn kielzog de zinkende boot van de Rode Broederschap. Verhoopten wij. Waren wij zeker van…
Maar lepe Bert heeft ons allemaal bij ons pietje, om een vergelijking te gebruiken op zijn niveau. Want hij weet (voelt?) dat zijn progressieve achterban met de dag slinkt en spreidt zijn bedje klaar voor een nieuwe, dagelijks nieuw aangevoerde aanhang van Islamieten….Hij weet zijn moment te kiezen, en is niet bang van kinderlijken-pikkerij…Gaza/Dendermonde/Joodse reactie: perfedtvoorspelbaar voor zijn zieke geest….Alles in dienst van zijn portefeuille, U weet wel!
Neen, Bert is niet gek. Bert is geniaal. En weet U: krankzinnigheid grenst aan het geniale. En vice versa.
Wat staat er ons aldus te doen? Ons gedragen als ‘Nieuwe Media’, met honderden, neen duizenden Lilliputter-Persgroepen de ether voltetteren met alarmkreten tegen het Rode Gevaar, verpersoonlijkt door ja een afvallige Vlaams-Nationalist, die straks, als hij er zin in heeft en alleen dan, zichzelf zal omswitchen tot Haatbaard in lange tabbaard om samen met de AEL in de straten ‘Intefada now’ te gaan skanderen. Laten we hopen dat de Grote Verstanden van de Sossen-Partij ondertussen kunnen weerstaan aan de lokroep van de Allah-tisten, anders zien we ze straks niet met een rode roos in hun gebalde vuist, maar met in die roos een Halve Maan daarboven uitstekend….
Met dank aan Koen Dillen, voor het bijbrengen van de uitdrukking "theorema Boniface” op onze vaste schijf.

NEEN BERT ANCIAUX IS NIET GEK !!

Neen, Bert Anciaux is niet gek, ook al lijkt het er, door de vele grimassen die de Vlaamse minister van Sport en Cultuur maakt, soms op dat hij aan een ver gevorderd stadium van la Tourette lijdt. U weet, Tourette is dat nooit echt verklaard syndroom van plotse woedeaanvallen.Knack van deze week heeft een treffend portret van de man gebracht. Bert Anciaux, die zijn theatraal temperament - weliswaar in een gemuteerde vorm - van zijn vader heeft geërfd, is net zoals zijn vader een berekende machtspoliticus die nog voor hij aan verdraagzaamheid denkt, eerst de eigen belangen in de weegschaal legt. Dat hebben ze zelfs in zijn nieuwe partij snel begrepen.

Gek is hij dus niet. En ook zijn vergelijking van de dramatische kindermoord in Dendermonde met de oorlog in Gaza mag voor ons gewone stervelingen dan wel dom lijken (je vergelijkt geen internationaal conflict met een schokkend fait divers), Anciaux wist goed wat hij deed, toen hij zich blootstelde aan de terechte kritiek van uit Tel Aviv. En zijn nieuwe partij, die zijn optreden maar lauwtjes veroordeelt, weet ook wat hij doet.

Anciaux past gewoon het "theorema van Pascal Boniface" toe. Ik verklaar mij nader.

Pascal Boniface was politoloog en directeur in Parijs van het IRI, het Institut de relations internationales et stratégiques, een denktank over geopolitiek die aanleunt bij de Franse Parti socialiste.In april 2001 heeft deze Boniface de linkse regering van Lionel Jospin in een vertrouwelijke nota gewaarschuwd voor haar pro-Israëlische opvattingen. Jospin had de sjiïtische Hezbollah bij een bezoek aan het Midden-Oosten niet zo lang daarvoor immers een terreurbeweging genoemd en kon daarna bij een bezoek aan Gaza ternauwernood ontzet worden door veiligheidsagenten. Zo zeer had hij de woede van de Palestijnen opgewekt met zijn verdediging van de Israëli's. Ook in de Parijse banlieue reageerden 'jongeren' toen ontstemd op Jospins uitspraken.

Welnu, in zijn nota stelde Pascal Boniface de socialistische premier en diens partij niets minder voor dan de joodse stemmen - le vote juif, zoals men zegt - te laten vallen ten voordele van de moslimkiezer. (Er leven 500.000 joden in Frankrijk en naar schatting 5 à 6 miljoen islamieten.).In naam van het antiracisme hebben heel wat Franse intellectuelen de joden laten vallen en partij gekozen voor Palestijnen en Arabieren. Uit electoraal belang hebben heel wat socialisten de joden laten vallen en gegokt op de miljoenen allochtone kiezers.In de Franse politiek spreekt men sindsdien over het "theorema Boniface", om cliëntelistische praktijken in de partijpolitiek aan te duiden. (De fameuze nota is terug te vinden in een appendix bij het boek van Boniface Est-il permis de critiquer Israël ?, Robert Laffont, april 2003)
Wat doen de Vlaamse en Waalse socialisten en Bert Anciaux anders dan hengelen naar de stemmen van onze allochtonen ? Anciaux weet dat hij met zijn kinds en volatiel gedrag de laatste jaren al heel wat van zijn ooit zo florissant electoraal kapitaal verspeelde. En hij heeft met zijn boerenverstand begrepen dat er een markt voor hem open ligt door tegen Israël tekeer te gaan. De Arafatsjaal en een dwaze vergelijking tussen Kim de Gelder en Gaza zorgen immers voor stemmen in Borgerhout en Molenbeek
Bron: http://www.vlaamsbelangeuropa.eu/nl/koen-dillen/blog/

Geen opmerkingen: