woensdag 4 februari 2009

OLIEDOMME DOMKOPSE OVERHEID

OLIEDOMME DOMKOPSE OVERHEID
Justitie geïnfiltreerd van top tot bodem door ofwel onbekwamen, ofwel door de 5de Colonne van het Vlaams Belang! Wat er ook van zij: dit deel van de Staatsfundamenten is rot.
Laat het mij zo stellen: wat heden ten dage nog maar zichtbaar is voor een klein deel van onze Landgenoten, zal straks voor iedereen, van klein tot groot, zodanig zichtbaar en voelbaar zijn, dat er overal zal geroepen worden om ‘change’….
Op de puinhopen van die vermolmde Staat zal dan datgene kunnen opgebouwd worden, waar vele generaties trouwe Vlamingen voor gevochten hebben: een vrije fiere Republiek van een zelfstandig Vlaanderen.
Ik zou dus zeggen: gewoon voortdoen Heren Onbenullen, Grote Geesten! Het is nu al evangelie-waar ‘Only in Belgium’….. en het kan alleen maar only-er worden! Tot jullie er in vergaan!

Oekraïnse criminelen vrijuit wegens zoveelste blunder Belgisch gerecht
Gentse magistraat : "er zijn gewoon teveel criminele vreemdelingen"

Criminelen krijgen vliegtuigtickets én 250 euro per persoon van Belgische staat
De twee Oekraïnse broers die in september 2007 de Gentse scholier Simon Wijffels levensgevaarlijk in de hals staken met een mes, zijn een maand voor hun proces probleemloos het land uitgeraakt met heel hun familie. De Dienst Vreemdelingenzaken en het Gentse parket hadden aan elkaar niet gemeld dat Levi en Michaël G. in ons land moesten blijven en moesten terecht staan voor deze zware gewelddaad. Dat schrijft het Nieuwsblad vandaag.
Niettegenstaande gerechtelijke procedure tegen de beide minderjarige criminelen is heel de familie al in augustus uitgewezen. De familie heeft doodleuk zitten wachten tot de oudste zoon voorwaardelijk vrijkwam - in ons land hoeft zoiets niet lang te duren - en zijn ze dan "vrijwillig" vertrokken. Niemand die hen iets in de weg legde. Nu beide zoontjes een veroordeling riskeerden werd de aarde toch te warm onder de voeten en zijn ze verdwenen. Of ze momenteel ook daadwerkelijk terug in Oekraïne zijn weet niemand.

En nu komt het strafste. De Belgische overheid is er zeker van dat ze terug in Oekraïne zijn geweest. Het is namelijk de bananenrepubliek België die de vliegtuigtickets betaald heeft en - hou u vast - nog eens 250 euro premie per persoon erbovenop ! Alstublieft .....

De dienst Vreemdelingenzaken wast haar handen in onschuld. "Wij kunnen onmogelijk bij alle 27 parketten gaan informeren lasten wie er een rechtzaak is". Bij het Gentse parket zijn ze ook duidelijk : "Wij kunnen de dienst Vreemdelingenzaken niet verwittigen van alle onderzoeken naar vreemdelingen, want het zijn er gewoon te veel".

Laat dat laatste het citaat van de dag zijn. Annemie Serlippens van het Gentse parket zegt hier klaar en duidelijk dat er teveel criminele vreemdelingen zijn. Wie zijn wij om daaraan te twijfelen.

Bron: Blog Over and Out

Geen opmerkingen: