vrijdag 20 februari 2009

SATIRE OF RACISME


SATIRE OF RACISME
Gregorius Nekschot (NL) zij de laatste tijd geloofd en geprezen voor de indicatie bij zijn cartoons, die bij bepaalde mensen in het verkeerde keelgat zouden kunnen schieten. Voor hen die dus twee keelgaten hebben (een verkeerd en een juist) worden de zaken dus duidelijk. Zij dienen bijaldien hun verkeerde keelgat niet te gebruiken: het staat er duidelijk bij: dit is satire.
Ik vrees dat de vermelding ‘dit is satire’ voor ons land (B) niet voldoende zal blijken. Want te hoog gegrepen voor de lui van het Spionnencentrum. Bijaldien zou ik aan onze cartoonisten de indringende raad willen geven, om voortaan bij elke spottekening die gemaakt wordt om te lachen, een tekstballontje te voorzien met daarin de woorden: ‘Is om te lachen’. In voorkomend geval kan er natuurlijk ook staan;:om te glimlachen, of om te schaterlachen, of om groen te lachen, enz. Enfin, U begrijpt wat ik bedoel: een tekst op het niveau van deze Allah-Watchers.
Eenmaal deze gewoonte ingeburgerd, kan in het tekstbalonnetje desgevallend ook gezet worden: ‘Dit is serieus en bestemd voor het verkeerd keelgat’…..Dan kunnen wij daar tenminste nog lol aan beleven…..
Voor spottekeningen die niet gemaakt zijn om te spotten, kan zowel het tekstbalonnetje als de tekening zelf weggelaten worden. Een soort ‘Zonder Woorden’. Maar ook zonder beeld.
De tekst hieronder is van een gastschrijver bij Gregorius Nekschot en gaat over Boven-Moerdijkse toestanden. Om verstaanbaar te zijn in onze contreien, dient U de naam BOS te wijzigen in een van onze kluchtspelers. UI mag zelf de naam kiezen: altijd prijs. En voldoende links zijn ze allemaal.

Psychopathologie
‘Minister van FinanciĆ«n Wouter Bos (PvdA) vindt dat het onverminderd rijke Nederland ook in tijden van economische crisis oog moet hebben voor de allerarmsten’. Alstublieft, de hardnekkigheid waarmee de linkse medemens belastinggeld uitdeelt aan dictators van het slag Robert Mugabe valt alleen in psychiatrische termen te duiden.
De geestelijke gesteldheid van linkse medemensen verklaart meteen waarom men het zo goed kan vinden met patiƫnten die lijden aan godsdienstwaanzin, een ander psychopathologisch symptoom waar de wetenschap - afgezien van een paardenmiddel als lobotomie - nog geen oplossing voor heeft gevonden.
Bereid u daarom voor op het ergste, in deze tijden vol onheilszwanger economisch nieuws. De Multiculturele Heilstaat - u weet wel, dat megalomane project van linkse medemensen en godsdienstwaanzinnigen - is binnenkort namelijk niet meer te financieren. Met rampzalige gevolgen, uiteraard. Niet raar opkijken, als Wouter Bos u binnenkort in uw leeggeroofde villa komt opzoeken met de mededeling dat u begrip moet hebben voor de ‘allerarmsten’.
Stef P. Spikkel

Geen opmerkingen: