zaterdag 7 februari 2009

VRT HOERNALISTEN ZIJN GEEN SOSSEN

VRTHOERNALISTEN ZIJN GEEN SOSSEN
De grappenmakers van het AFF hebben, dank zij Marie Rose Morel, een leuk stukje gepleegd, dat ik niemand wil onthouden. Let op het humor-gehalte bij dit Anti Fascistisch Front van Rode Broeders, en ook op hun gevatheid voor wat betreft het weergeven van een ziektebeeld. Inderdaad, niets menselijks is hen vreemd….
Hier gaan ze.

Niets menselijks is de redactie van deze blog vreemd, en dus nestelden wij ons gisterenavond voor ons televisietoestel voor een avondje Het journaal, Man bijt hond, TerZake, Van vlees en bloed, De slimste mens te wereld en Phara. Marie-Rose Morel gaf gisteren op haar blog een voorbeschouwing bij de finale van De slimste mens ter wereld.
De voorronden zijn volledig aan haar voorbij gegaan, maar “in de gewijzigde omstandigheden” kijkt ze uit naar de finale van De slimste mens ter wereld. Marie-Rose Morel: “Als Vlaamsnationalist supporter ik uiteraard voor Bart De Wever, maar anderzijds wringt het toch een beetje omdat diezelfde Bart enige tijd geleden nog - terecht - fulmineerde tegen de deelname van politici aan spelletjes. (…) Om de een of andere reden is Bart sinds enige tijd in de gratie gekomen van het meer luchtige tv-genre en werd hij ondertussen een graag geziene gast op menige sofa en in menige quizstoel. En het Vlaams Belang blijft uiteraard persona non grata. Ga ik daarom mokken en niet kijken? Nee! Ik heb in elk geval liever een Vlaamsnationalist die wint dan een socialist. Bart, bij deze dus veel succes gewenst.” Het feit dat de twee medekandidaten van Bart De Wever voor de titel van De slimste mens ter wereld VRT-journalisten zijn, volstaat voor Marie-Rose Morel om te besluiten dat het socialisten zijn!
Intussen weten we dat Bart De Wever niet De slimste mens ter wereld is. Dat Marie-Rose Morel niet de slimste mens ter wereld is, was al langer duidelijk.

Zouden er werkelijk TV-hoernalisten bestaan in het ondermaanse die geen Sossen zijn (enfin, linksen; bedoelt MRM) ? Of zou het kunnen dat MRM de nagel op de kop slaat, en dat daardoor het AFF zich uitgedaagd voelt?
Doorziet U ook weer te linkse tactiek? Een opvallende ultra venijnige sneer naar de (gevelde) tegenstrever, en zeer in de marge de eigen Roodhuiden in bescherming nemen. Wij, Rood? Hoe komt gij daar bij!? Zelfs als wij U intervieuwen in het oog van de camera met op de rug van onze KaWé het SP-a logo…dan nog bewijst dat niet dat van binnen ook rood zijn. Wat zegt U? Moest de VRT-reporter in dezelfde omstandigheden het VB-logo dragen?
Meneer! Op zo’n tendentieuze onmogelijke vraag antwoorden wij niet! Omdat die vent natuurlijk een Vuile Zwarte zou zijn die dan zou werken voor een Vuil-Zwarte geworden VRT. Want wie draagt er nu niet de kleuren van wiens brood men eet, diens woord men spreekt…

Geen opmerkingen: