vrijdag 13 februari 2009

WILDERS IN LONDEN

WILDERS IN LONDON

Wilders populist? Ach Ja! Als het van de Nullen (U weet wel, de anderen dan de Enen) dan is iedereen die succes heeft, en niet een van hen is, een vuile achterbakse stemmenronselaar. Als het een van hen is, dan is het een succesvol populair politicus met wereldfaam….Formaat Robert Stevaert, glansrijk geslaagd cafébaas, thans Goeverneur des Konings in het Kalifaat Limburg.
Wilders is, na gisteren, wereldberoemd….Applaus!
Hij is het, eerstens omdat hij het verdient (zelfs al heeft hij niet op alle punten gelijk…) en tweedens zij, de Nullen, hebben hem zelf door hun dwaas verzet, beroemd gemaakt…
Vergeet niet dat hij inmiddels al ettelijke jaren leeft onder 24/24 en 7/7 body guard-bescherming….Is er bij de anderen, de ‘tegenpartij’ van Wilders, en dus ook onze ‘tegenpartij’ éénn voorbeeld bekend waar een persoonlijke lijfwacht nodig is/was? Heeft Wilders (of wij) ooit Muselmannen vermoord? Hebben zij, de Nullen, ook Theo Van Goghs en Pim Fortuins te betreuren? Stel dat Geert Wilders zich niet dient te verplaatsen in gepantserde personenwagen, hoe lang zou hij nog te leven hebben? De adepten van de Vredelievende Godsdienst staan in stand by…..
Van de kant der Nullen: weeral de Joseph Goebbels-theorie in de praktijk gebracht. Hun eigen verkeerde zaken in de schoenen van de tegenstrever schuiven, om deze eerst te demoniseren en later te vernietigen…..Maar het Geluk van de Grootsmoelkikkers blijft niet duren. Al vliegt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel….

Britse oud-minister: Brown maakt Wilders wereldberoemd
vrijdag 13 februari 2009 09:00
Een dag nadat PVV-politicus Geert Wilders door de Britse autoriteiten werd tegengehouden op het Londense vliegveld Heathrow, barst in Groot-Brittannië de kritiek los op de regering.
Lees ook:
- Verhagen: Wilders moet procederen tegen Britten
- Wilders: Brown grootste lafaard van Europa
- Wilders woest na aanhouding: Dit is vreselijk!
De conservatieve oud-minister Michael Portillo zegt tegen omroep BBC dat de regering Wilders 'wereldberoemd' heeft gemaakt door hem te weigeren.
Portillo haalt hard uit naar Wilders, en noemt hem een 'populistische idioot en fanaticus'. Maar hem weren vindt hij onzinnig: volgens de voormalige minister van Defensie was het beter geweest als Wilders zijn film Fitna 'geruisloos' had laten zien aan een 'handvol eccentrieke Lords'.
Bedreigingen en intimidatie
Een van de leden van het Britse Hogerhuis, Lady Caroline Cox, verwijt de regering van premier Gordon Brown te zijn bezweken onder 'bedreigingen en intimidatie'. Gisteren uitte zij samen met Lord Malcolm Pearson ook al haar ongenoegen over het optreden van de Britse regering.
Ook de Britse kranten hebben vanochtend geen goed woord over voor het weigeren van de Nederlandse politicus. Dagblad The Independent vindt dat de ban 'degenen in de kaart heeft gespeeld die de Britten tegen elkaar willen opzetten'.
Haatzaaiers
'Een ernstige slag voor de hoofdstad van het vrije woord', noemt The Daily Telegraph de ban van Wilders.
Tabloid The Daily Mail wijst er op dat islamitische haatzaaiers wel het land in mogen, maar een Europese politicus 'die controversieel is, maar niet oproept tot haat' niet.
En volgens The Guardian zou niemand in Groot-Brittannië ooit van Wilders hebben gehoord als hij gewoon was toegelaten. Volgens een poll op de website van de krant vindt 83 procent van de bezoekers dat Wilders had moeten worden toegelaten.
Door Robbert de Witt
Bron Elsevier

Geen opmerkingen: