dinsdag 3 maart 2009

EXTREEM RECHTS IN VLAANDEREN

The Yellowman – blogspot! Meer moet dat niet zijn om ons aller Marie Rose te doen opstaan uit de doden….
We hebben dus weer, dank zij Marie Rose Morel, een site bij, in onze favorieten…(zie kader) Een met blijkbaar slechts één onderwerp: Roosie afkammen. Zij is daar blijkbaar Vijand Nr 1.Dat moet, volgens mij, een goed gevoel geven…
We zijn zeer vereerd met de kennismaking met de Gele Mannetjes en hopen bij hen ten minste eens één zinnig argument te vinden tegen ons. Want het AFF is niet veel soeps meer. Die zijn gewoon blind geslagen door dat groepje ‘skin heads’ waar ze niet kunnen over zwijgen. Ik zou het verder stalken willen noemen van al wat enigszins naam heeft bij het Vlaams Belang. Eentonig & kinderachtig. Inderdaad. Zwaar gesubsidieerd door het ABVV of enige mantelorganisatie daaromtrent, die werkt met subsidiegeld….Als het AFF voor één ding goed is, zou dat moeten zijn over achtergrond informatie. Ze zijn inderdaad zodanig Goebbeliaans, dat ze evengoed voor de 5de Colonne van het Vlaams Belang zouden kunnen doorgaan.
Het smerige alternatief ....
Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken.
Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.
http://yelloman1.blogspot.com/2009/02/eigen-volk-eerst.html
Hierboven heb ik, in een mooi kadertje, het streefdoel van die “lover boys’ overgenomen.
De eerste alinea kan er mee door, alhoewel het vriendelijker zou kunnen. Enige repliek: mocht het VB behandeld worden zoals elke andere partij, zou er misschien wat beleefder kunnen gecommuniceerd worden…Kijk naar onze mandatarissen: het zijn lieve mensen in de omgang, zelfs wordt er publiekelijk geschermd met bokshandschoenen…
De tweede alinea is weer typische Nullen-taal. Omdat ZIJ zo zijn, denken ze hetzelfde van hun tegenstrevers. Ze denken dat niet alleen, (ze zijn dat stadium, als naar gewoonte, overgeslagen): het IS al zo! En als het nog niet zo is, wel, dan zou het zo kunnen worden…Wat natuurlijk een pracht van een sluitende redenering is….
Waarde Jonge Gele Mannetjes. Heeft U er nog nooit aan gedacht dat overal in Europa waar ‘Rechts’ bij de hefbomen van de Macht geraakt, jullie doemdenken niet opgaat? In Italië bijvoorbeeld is de meerderheid enthousiast over Berlusconi & C°. Het zijn slechts de linkse Nullen die met een verzuurd gezicht rondlopen, nijdig omdat het anderen gelukt wat zij al jaren mismeesterd hebben…..
Natuurlijk, in een USSR-systeem staan wij, van het Vlaams Belang zo haaks als maar kan. Als een tang op een varken, als U die uitdrukking voor halal wilt nemen. Als U dat bedoelt, kunnen wij U volgen….Maar zeg dat dan!.....

Geen opmerkingen: