maandag 2 maart 2009

KARINTHIE WILDERS TEKENEN AAN DE WAND

Wat baten kaars en bril, als den belsen uyl niet sien en wil…..
Ei zo na zou Geert Wilders, het vlees geworden kwaad (Hi Hi) in Nederland, moesten er nu verkiezingen zijn, Eerste Minister zijn, want zijn vermaledijde rechts-populistische partij (Hi Hi) is in staat om zelfs de absolute meerderheid te vormen. In Oostenrijk (Karitnhië) behaalt de Oostenrijkse Vrijheidspartij van Jörg Haider (4 maanden geleden uit en van de weg geruimd) 46% van de stemmen – In Italië regeert de ‘separatistische’ partij Lega Nord tesamen met de Forza Italia van Silvio Berlusconi: in Noorwegen, en ook in Zweden verliezen de Nullen overal van hun strepen, en nog wordt in ons land gedaan alsof de massa immigratie gewoon een multiculturele zegen zou zijn.
Hier in ons ‘Modelland’ komt gisteren de baas van de Vlaamse Ondernemers aan de alarmbel trekken…en nog luistert niemand van onze Grote Verstanden om kordaat het roer om te wenden. Ze zulklen echter wel zichzelf de haren uit het hoofd trekken, bij de eerstvolgende Zwarte Maandag. Want het Volk, de mensen, zien het ook: de slechte tijden zijn op komst – en veel varkens maken de spoeling dun.
Daarom mensen, denk goed na! ‘Eigen Volk Eerst’ was ooit een luxe-slogan, van in de tijd dat de bomen tot in de hemel groeiden. Daar zal binnenkort, uit bittere noodzaak, een nieuw begrip moeten aan toegevoegd te worden: ‘repatriëring’ Te laat voor deze kiescampagne – en voor de volgende misschien voorgoed te laat. Want tegen dan de bezetting on-omkeerbaar en wij zelfs geen meesters meer in het land…

We gaan voor minstens 20 jaar verarmen"
Volgens Urbain Vandeurzen, voorzitter van VOKA, staan we 50 miljard euro achter in de voorbereiding van de vergrijzing. Dat betekent per persoon 5.000 euro verlies voor zijn pensioenverzekering. Dat staat ongeveer gelijk met 20 jaar jobkorting. Dat zegt hij in "Open Kaart - Knack TV" op Kanaal Z.

Wie niet goed voorbereid was op de crisis, of een slecht beleid heeft, wordt eens zo hard getroffen, fulmineert Vandeurzen. "Ik heb het gevoel dat de federale overheid maar met mondjesmaat met de waarheid naar boven komt."

Bekijk een fragment uit de uitzending.

We zijn dus snel aan het verarmen, zegt Vandeurzen, en hij is verontwaardigd dat de federale regering beweert dat dit komt door de economische crisis. "70 procent is immers structureel", zo meent hij.


Bron: HNB – Mail
Pssst. Uit dezelfde bron (Nieuwsblad – Mail) vernamen ik dat er in Waregem aan de Blauwe Poort een nieuwe industriezone gepland wordt van 30 Ha. Mag deze West Vlaamse koppigheid en compromisloos doorzettingsvermogen even beklemtoond worden? ’t Gaat slecht, maar daar zet men gewoon een tandje bij…Er is luid protest van de Groene kant. ‘Landbouwgrond verkwanselen nu het slecht begint te gaan’…De ondervinding leert, als er op de bestaande industriegronden een paar bedrijven door de slechte tijd zouden moeten afhaken, er bijna zal gevochten worden voor de vrijgekomen plaatsen. Nog iets: de Waalse en de Franse grens zijn ongeveer 30 Km ver en de arbeidsplaatsen geraken maar niet opgevuld. De Walen willen niet, de ‘gastarbeiders’ meestal ook niet (of ze kunnen niet). Dan maar de Frans-Vlamingen zeker? Elk staat ‘zijn steke’ , Vlaams en Frans dooreen, als ’t maar opbrengt!

Geen opmerkingen: