woensdag 4 maart 2009

MULTICUL IS NU ECHT FAILLIET

MULTIKUL IS NU ECHT FAILLIET
Hier volgt een artikel over Noord-Vlaamse toestanden, als U mij de uitdrukking permitteert. Denk vooral rustig na wie en wat hiermee bedoeld wordt, want de term is brandnieuw. Vers van de Pers, zoals wijlen Gerard Vermeersch het ’n draai gaf, toen z’n koe in het Brussels Parlement een beetje platte uileg kwam geven over het echte Marchallplan…Op het tapijt, vers van de pers….
Zoek in die omschrijving vooral geen expansionistische motieven of koloniale drijfveren noch imperialistische neigingen. Vlamingen zijn altijd zeer op zichzelf aangewezen geweest. Uit de samengebalde zeggingskracht van ‘Noord-Vlaamse’ toestanden moet U alleen de ondertoon van afgunst onthouden, omdat daar zoveel meer dan in Vlaanderen opênlijk en hard kan geschreven worden over de mismeestering.
‘Mismeesteren’ zegt men in West Vlaanderen voor een doodzieke patiënt, die door de plaatselijke meester-chirurgijn niet genezen, ‘bemeesterd’ dus, werd, maar ‘mismeesterd’ door verkeerde medicijnen en foute behandelingen. De Nullen zijn dus overal slechte heelmeesters. Bewijs: hoe meer ze met zachtheid ‘helen’, hoe meer stinkende wonden ze maken.
Laten wij in Vlaanderen alvast beginnen oefenen met ‘Piet Hein, Piet Hein, zijn naam is klein, zijn dade benne groot, zijn dade benne groot, hij heeft gewonne de Zilvren Vloot……Dan kunnen we liefst gezamenlijk optreden, van aan de Zomme (Fr-Vlaanderen) tot in Friesland
Vraag: die ‘Zilveren Vloot’ is dat die vloot waarmee de meeuwen van op het stort (L.Toeback) huiswaarts keren, ‘belust met rijke buit’?....

H. Numan 1 maart 2009

We kunnen een koekje bij de koffie nemen. Geen gebak, want dat kunnen we ons niet meer veroorloven. Links is compleet failliet. Nu mogen wij proberen om het puin op te ruimen.

De gemeente Utrecht opent loketten in een moskee. Dat is op zich al discutabel. Is de gemeente bekend dat er zoiets bestaat als scheiding tussen kerk en staat? Zekers, maar daar hebben we wel een leuk lul smoesje voor. Iets van te grote afstand of zo. In een burka kan je moeilijk naar een gemeente kantoor lopen. Waarschijnlijk struikel je te gemakkelijk over de slippen van je jurk.

Maar dit gaat veel verder. De gemeente opent aparte loketten voor mannen en vrouwen. Kost natuurlijk wat, maar dan heb je ook niks. Geen integratie (de natte linkse droom) maar segregatie. In Rotterdam gooit een theater ook een apartheids balletje op: gescheiden zitplaatsen voor mannen en vrouwen. Heel begrijpelijk toch? Die nieuwe inwoners, die we zo graag willen integreren, willen immers correct gescheiden worden op grond van hun sexe. Het is immers heel gewoon dat mannen vrouwen onzedelijk betasten, bekijken of wat dan ook tijdens een theater voorstelling. Horen we protesten uit de linker hoek? Welnee. Die vinden het prachtig.

Nu eventjes nadenken. Als een gemeente aparte loketten opent voor blanken en niet blanken, dan zijn de rapen gaar. Discriminatie van het ergste soort! Dat kan niet! Dat doen wij niet in Nederland! Vertel me eens: wat is het verschil tussen blankes - nie blankes loketten, mannen en nie mannen loketten, of mohammedanen - dhimmie loketten? Er is helemaal geen verschil tussen. Het is exact hetzelfde.

We horen alleen protesten vanuit de rechterhoek van de samenleving. Links vindt het prima. En dan maar raar kijken dat de PVV opeens de grootste partij in Nederland is.

Het maakt helemaal niet uit dat dames de beste stoelen in het theater krijgen. Desnoods met massage en alcoholvrije champagne. Het is en blijft discriminatie. Heeft niets met achterstand of gebrek aan respect te maken. Of eigenlijk wel: ik vind dat discrimineren op grond van sexe een teken van geestelijke achterstand is. En een gebrek aan respect voor de normen en waarden van de Nederlandse samenleving.

Ik word geacht een mohammedaan die spuugt op mijn land te respecteren. Mensen die tegen gewone vrouwen sissen dat ze hoer zijn, of mij openlijk uitschelden voor flikker. Zo niet erger. Mensen die rondlopen in 1000 jaar oude gewaden en zich niet scheren, omdat hun voorbeeld ook zo rondliep en het scheerapparaat volkomen onbekend was. Mensen die hun achterlijkheid als geuzen vaandel hanteren. Mensen die er keihard aan werken om mijn land terug te trekken in de steentijd.

Als ik daar bezwaar tegen heb, en dat heb ik zeker, ben ik een fascist. Als ik in mijn bedrijf een apart loket open voor mohammedanen is dat apartheid. Is dit dan geen apartheid? Het is opvallend hoe stil de feministes vandaag de dag zijn. Het was gemakkelijk genoeg om Nederlandse mannen te indoctrineren. Het indoctrineren van mohammedanen is aanzienlijk moeilijker, zo moeilijk dat ze zich niet laten horen. Of erger: er van harte aan mee werken. Je zou verwachten dat juist feministes zich hard zouden verzetten tegen aparte loketten voor vrouwen of burka's. Nee hoor. Je hoort ze niet. Helemaal niet. Als je wat van feministes hoort vinden ze die textiele kuisheidsgordels eigenlijk geweldig. Een verlept clubje subsidie uitvreters. Iets anders kan ik het niet noemen.

Het zal nog wel een tijdje doorlopen, want onze failliete regenten geven de bankroete nering niet zo maar af. Pas als de laatste burgemeester met een riante regeling zijn drie huizen heeft afbetaald, de laatste PvdA vrouw comfortabel woont in New York, als Nederland echt helemaal uitgewoond is, er niets meer te halen valt, ja dan mogen wij de boel overnemen. De vloer kuisen, brokstukken opruimen, zodat ze daarna weer vrolijk feest kunnen vieren. Links is nu echt failliet: de strijd tegen de apartheid is 180 graden gedraaid en veranderd in de strijd voor apartheid. Hoe kan je nog beter laten zien dat je ideologie volledig bankroet is?
Bron Het Vrije Volk
Pssst. Zou het kunnen, nu Van Thillo, de Persgroep, in Nederland voet aan wal heeft gezet, dat de stijl van GeenStijl.nl en Het Vrije Volk.nl stilaan gemeengoed wordt in de De Morgen, de Standaard en Het Laatste Nieuws? Inderdaad, dan zou, nu de redding nabij is, de grootste nood geleden zijn…

Geen opmerkingen: