vrijdag 20 maart 2009

THE OBAMA DECEPTION




Barack Obama….Hier onder Barry genaamd….
Ooit heb ik mij, op de hofstede van een vriend, te pletter geschrokken van een enorme Duitse herder, die het minder op mij, maar op mijn 4-jarig dochtertje, had gemunt…met onverwachte vriendschapsbetuigingen! Zelfs geen fractie van een seconde was er voor het kind verwarring tussen een grote teddybeer, of was het misschien de grote boze wolf? Iedereen was ten onrechte geschrokken, want het kind liet de hond niet meer los (niet omgekeerd!) en deze stond na verloop van tijd zelfs een plaatsje af in zijn mand onder de Leuvense stoof. Barry was van dan af de onafscheidelijke kameraad van dat kind, terwijl zijn reputatie anders wel verschrikkelijk werd genoemd.…
De Zwarte Barry van Amerika, zou die voor zijn kleine vriendjes even ongevaarlijk zijn? Ik mag het hopen, maar om van zijn bescherming te genieten nadat die in zijn eigen mand een plaatsje heeft afgestaan….dat zal wel een utopie zijn.
De Obama Deceptie
R. Hartman 19 maart 2009


Op 12 maart heeft Alex Jones zijn DVD The Obama Deception vrijgegeven voor publicatie op het internet. Ik heb in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen regelmatig aangegeven dat Obama door zeer velen behalve op zijn kleurtje vooral werd beoordeeld op zijn woorden in plaats van op zijn daden, en dat dat gezien zijn track-record een gevaarlijke vergissing was. Deze film laat zien hoe gevaarlijk.


Hoewel er weer de nodige reacties zullen komen die gewag maken van alu-hoedjes bevat deze documentaire vele registraties van feiten, geen nagespeelde veronderstelde gebeurtenissen. Obama’s Yes we can vertoont akelige gelijkenissen met het Heil Hitler van een aantal decennia geleden: massahysterie en persoonsaanbidding.
Het is gemakkelijk in te zien waarom Wouter Bos Obama zo’n goede kandidaat vond: meteen na zijn inauguratie heeft Obama een aantal zaken doorgedrukt die volledig haaks staan op zijn verkiezingsbeloften, zoals op basis van zijn track-record te verwachten viel. De film stelt deze zaken en hun achtergronden genadeloos aan de kaak.
De moord op John F. Kennedy, de Obama-jugend, de wens van Barry voor een burgerwacht met de capaciteiten van het leger, de kredietcrisis en de drijvende krachten achter de schermen worden plausibel uit de doeken gedaan, evenals de achtergronden van de schijnbaar onlogische toenadering van Barry richting Iran. Uiterst zorgwekkend is dat de mensen achter evil Jimmy Carter ook Obama aansturen.
Let ook het doordrukken van de Stimulus-bill van meer dan 1000 pagina’s die niemand ooit had kunnen lezen gezien de geringe hoeveelheid tijd die men kreeg deze te lezen; de film heeft het over ‘minder dan een uur’, ik meen elders ‘minder dan een dag’ gelezen te hebben. Hoewel zware druk op het congress was uitgeoefend om de bill (ongezien) te accorderen liet Obama hem vervolgens 4 dagen liggen omdat hij op vakantie was. Wat was dan de haast?
De makers van deze film vragen niet van de kijker dat deze de film klakkeloos accepteert, maar hem kritisch bekijkt, en gebruikt om zelf onderzoek te doen, om zelf vast te stellen of de docu feiten of verzinsels toont. Alleen moet men daar wel nu mee beginnen, want time is running out!
Ook Wayne Paul, jawel, broer van, speecht nog even wat er mis is met de Federal Reserve Act die in 1913 door Woodrow Wilson werd uitgevaardigd:
Amerika is in 1933, onder Roosevelt, bankroet verklaard. Sinds die tijd verkeert Amerika in een faillissement!
Let ook eens op hoe Bush zich als ‘grappig’ profileert
Disclaimer: de eerste keer dat ik The Obama Deception zag verpestte hij mijn weekend nogal. Desalniettemin moet ik er op aandringen hem aandachtig te bekijken (hij duurt 1:51:22).
Who is John Galt?
Hattip: Foehammer’s Anvil ------------Reageren kan op Vrijspreker.nl
Bron Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: