woensdag 4 maart 2009

POLITIEKE PRIORITEITEN GEVRAAGD

Zoals iedereen wel weet, is de Linkse Pravda van Groot-Groter-Grootst Licht Yfke Desmet altijd, overal en in alle gevallen strikt neutraal, zij het dan dat er onderduims samengewerkt wordt met bepaalde Grote Verstanden die ons Edel Land helpen naar de knoppen helpen. Slechte tijd? Er zijn andere bekommernissen! Daarvoor een tip uit het buitenland (zie hieronder: honden DNA)
Zo kunt U er donder op zeggen (Aandacht! Noord-Vlamingen van boven de Moerdijk, wij Zuid-Vlamingen van onder de Moerdijk zeggen niet rap donder op iets of op iemand…) dat er binnenkort een wetsvoorstel in dezelfde zin opduikt. Bijvoorbeeld van J.J-Zoon van…en toekomstig Minister van Cultuur in Belgenland, die die post inneeemt lang van voor de verkiezingen. Want in een familie-dictatuur-staat is alles tot in de puntjes op voorhand bedisseld. Vader De Gucht, Napoleon en Keizere van Berlare, schuift op naar Europa (vetter betaald moet U weten) en zoon-lief kan dan, na de knepen van het vak geleerd te hebben op ‘(cultuur’, reeds na een paar weken opschuiven naar Buitenlandse Zaken. Is ook beter betaald en,voor geagregeerden in de AGOGIE moet dat een kinderkolfje naar zijn hand zijn! U weet niet wat dat woord betekent? Hier is de uitleg, en zoals U ziet op het lichaam geschreven van een Jonge Blonde God aan het Vaderlands firmament. Deze omschrijving kan doorgaan als meteen de wetenschappelijke bepaling van de hedendaagse Grote Politiek.
Agogie
Die beïnvloedingsprocessen, waarin welbewust en op deskundige wijze gestreefd wordt naar verbetering van een bestaande toestand, althans naar een verandering van deze toestand in de wenselijk geachte richting.


Over naar de De Morgen, dat ooit misschien weer leesbaar wordt.

Een Duits parlementslid wil de strijd tegen hondenpoep naar een hoger niveau tillen en het DNA-onderzoek inzetten. Op die manier wil hij de eigenaars opsporen van honden die hun 'sporen' achterlaten op de trottoirs.

"Ontkennen zal niet meer lukken"
Peter Stein, verkozene voor de christendemocratische partij van kanselier Angela Merkel, wil het DNA-materiaal van honden en de identiteit van hun baasjes inventariseren. Die databank zou de politie dan kunnen raadplegen, om zo te achterhalen wie de ongewenste boodschap op het trottoir achterliet. "Gewoon ontkennen en zeggen 'het was mijn hond niet' zal dan niet meer lukken", argumenteert Stein.

Boete tot 40 euro
Hondenbaasjes die de uitwerpselen van hun favoriete viervoeter niet opkuisen, riskeren in Duitsland een boete van 30 tot 40 euro. In de praktijk wordt echter maar weinig gesanctioneerd: in Rostock, een stad van 200.000 inwoners waaruit Stein afkomstig is, werden in 2008 slechts vier overtreders bestraft.

Bron De Morgen
(van vòòr de samenwerking met de betere Nederlandse kranten)

Pssst Als ik een tegenvoorstel zou mogen suggereren: DNA nemen van alle drugverslaafden. Gedaan met anonieme spuiten in hoek en kant!

Geen opmerkingen: