woensdag 29 april 2009

BOEKEN ALS TORENS VAN VUUR

BOEKEN ALS TORENS VAN VUUR
Kettingen zijn sterk. Net zo sterk als hun flauwste schakel.
En de flauwste schakel wil ik niet zijn in het doorgeven van de fakkel, die als een Olympische Vlam door het Oude Avondland trekt. Ik alleen kan de ‘Pieta’ van Michelangelo, achteraan in de Sint Pieter in Rome, niet beschermen. Dat te willen zou gelijk staan aan hoogmoed. Maar ik kan wel roepen, dat de Taliban eenzelfde symbool, namelijk een eeuwenoude Boedha ten aanzien van de ganse wereld, na voorafgaandelijke publiciteit, gedynamiteerd hebben.
Nu is het dynamiteren van symbolen voor een Vlaming niet nieuw. Ook het eerste IJzermonument moest er aan geloven. De daders zijn gekend maar nooit vervolgd. Want ‘daar lagen hun lijken als zaden in ’t zand – hoop op de oogst o Vlaanderenland’. Het mirakel is geschied: de oogst aan overtuigde Vlamingen is sindsdien gestaag gegroeid, zodat wij met de broedervolken, in wier taal op de vier hoeken van de Paxpoort gebeiteld staat Nooit Meer Oorlog – No More War – Niemals Wieder Krieg – Plus jamais de Guerre, de nieuwe strijd kunnen aangaan.
Daarover gaat onderstaande bijdrage, via Het Vrije Volk overgenomen uit The Brussels Journal dat, in het heerlijke Engels van Paul Beliën is gesteld, leesbaar is over de ganse wereld. Ook Iskander helpt mee het te verspreiden, en zo is de cirkel rond. Lees en geniet mee.

Waarom wij Duitsland nodig hebben


Fjordman 29 april 2009

Ik ben moe van mensen die druk bezig zijn deze wereldoorlog te verliezen omdat zij nog steeds geobsedeerd zijn met de vorige die al generaties geleden is afgelopen. Anti-nazisme is gemuteerd tot een permanente heksenjacht op een denkbeeldige vijand. Het idee dat "neo-nazi's" vandaag de dag een belangrijke groep vormen, is onzin.

De veruit allergevaarlijkste mensen zijn die van de Europese Unie, die druk doende zijn met de ontmanteling van de Europese beschaving en de uitbreiding van de grenzen van de EU tot in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die hun eigen landen laten overspoelen met tientallen miljoenen moslims en andere vijandige vreemdelingen zonder raadpleging van de inheemse bevolking.

Dit maakt de EU tot de grootste criminele organisatie op deze planeet, die bezig is met de vernietiging van een compleet continent, de ontmanteling van de grootste beschaving die ooit heeft bestaan, en de autochtone bevolking vervangt door anderen. Ik heb dit al eerder beschreven in mijn boek "Defeating Eurabia", dat online beschikbaar is.

De Franse filosoof Alain Finkielkraut denkt dat "Europa gewoon niet van zichzelf houdt." Hij stelt dat Europa niet zozeer bedreigd wordt door krachten van buiten, maar eerder door het vrijwillig afstand doen van de Europese identiteit, zijn wens zichzelf te bevrijden van zijn eigen geschiedenis en tradities, enkel vervangen door de rechten van de mens. De EU is niet post-nationaal, maar zelfs post-Europees.

Naast de EU zijn de linksmensen de allergevaarlijkste lieden in de westerse wereld, die een jihad voeren om de eigen beschaving te vernietigen en samen met moslims optrekken om dit doel te bereiken. In tegenstelling tot de neo-nazi's zijn er niet alleen vele malen meer van dit soort mensen, maar zijn ze ook nog eens sociaal geaccepteerd en onevenredig vertegenwoordigd in de media en het onderwijs, waar ze systematisch zogenaamd "racistische" andersdenkenden het zwijgen opleggen door hun bronnen van bestaan en hun reputatie te vernietigen. Ze gebruiken een gefantaseerde bedreiging van "extreem-rechts" om de mensen die hen niet aanstaan te verpletteren.

Volgens dr. Aidan Rankin, is "anti-fascisme" het nieuwe fascisme van deze tijd. De zogenaamde anti-racisten en multiculturalisten zijn pure agressors met totalitaire neigingen; de mensen die zij onterecht aanvallen zijn het slachtoffer van een mislukt sociaal experiment, het allergrootste verraad dat ooit in de geschiedenis heeft plaatsgevonden:

"Progressieven (zoals zij zichzelf altijd noemen) gebruiken de beschuldigingen van racisme en fascisme als excuus om de verpauperde blanke gemeenschappen te treiteren en te onderdrukken, en ze op basis van ras isoleren in getto's. Voor blanke socialisten is anti-racisme een vorm van auto-racisme, gericht op leden van hun eigen ras die sociaal minderwaardig worden geacht te zijn. Het is, anders gezegd, een nieuwe vorm van snobisme en sociale uitsluiting […]. Hun ideologie laat het niet toe zich om individuën te bekommeren, behalve in de vorm van aanslagen of verkettering. Deze minachting voor het individu, met name van de blanke, mannelijke werknemer, staat de anti-fascististen toe om twee volkomen tegenstrijdige eisen te stellen: burgerlijke ongehoorzaamheid (met geweld) en een enorme uitbreiding van de staatsmacht […]. [Zij opereren] door een beroep te doen op fundamentelere psychologische impulsen, die van angst, jaloezie en haat. Anti-fascisme deelt met haar vermeende tegenstelling het geloof in de reinigende of oplossende macht van geweld. Ze delen ook een obsessieve preoccupatie met ras."

Een zogenaamd "tolerante" natie als Groot-Brittannië wordt meer en meer totalitair, naarmate zij "diverser" wordt, en soms verdenk ik haar ervan dat dit ook precies de bedoeling was. Het feit dat prominente groepen het christendom kunnen verachten, de vrije meningsuiting afbreken, wijdverbreide censuur en ideologische indoctrinatie toepassen, het kapitalisme haten, het concept van een allesomvattende staat bevorderen en overige bekende nazi-maatregelen ondersteunen terwijl zij hun tegenstanders als "nazi's" afschilderen, toont alleen maar aan dat de meeste mensen geen idee hebben van de ware aard van het nazisme. "Discriminatie" leidt niet noodzakelijkerwijs tot gaskamers. Wij hebben in het verleden heel wijselijk gediscrimineerd om te voorkomen dat moslims en andere duidelijk vijandige groepen zich in ons land zouden vestigen. Ik zou mij prima kunnen leven met de herinvoering van dat soort "discriminatie".

In de Verenigde Staten heeft de televisiepresentator D.L. Hughley op CNN beweerd dat de Republikeinse partij op "Nazi-Duitsland" zou lijken, omdat een meerderheid van hun leden blank zijn. Een "nazi" zijn betekent vandaag de dag "blank geboren en voor jezelf opkomen", niets meer en niets minder. In feite hoeft u niet eens meer voor uzelf op te komen: volgens sommigen is gewoon blank zijn en nog steeds ademhalen al voldoende.

Een van de mede-oprichters van de door de overheid gesubsidieerde, extreem-linkse, "anti-racistische" Zweedse organisatie Expo, Tobias Hübinette, schreef in 1996 het volgende: "Het is volkomen normaal om te menen en er zelfs van overtuigd te zijn dat het blanke ras in alle opzichten inferieur is, gezien zijn geschiedenis en huidige staat van dienst. Laat die westerse landen van dat blanke ras maar ten onder gaan in bloed en lijden. Leve de multiculturele, raciaal gemengde en klasseloze ecologische samenleving! Leve de anarchie!"

Hübinette is een "anti-nazi." Aangezien op zijn agenda blijkbaar een genocide op alle blanken staat, mag men ervan uitgaan dat een "nazi" dus een blanke mens is die zich verzet tegen zijn eigen uitroeiing. Hübinette is doorgegaan met het bevorderen van het "multiculturalisme" en heeft er zelfs prijzen voor ontvangen. Voor sommigen betekent "multiculturalisme" blijkbaar "dood aan de blanken en hun cultuur," niets meer en niets minder.

De toenemende golf van fysiek geweld gericht tegen blanken in westerse landen hangt nauw samen met een stijging van het verbale geweld tegen blanken door de media. Zelfs de "conservatieve" Zweedse premier Reinfeldt heeft verklaard dat de traditionele cultuur van zijn land "barbarij" is en dat al het goede uit het buitenland wordt geimporteerd. Als hij iets dergelijks had gezegd over een andere etnische groep op deze planeet zou hij onmiddellijk gedwongen zijn om excuses aan te bieden, maar kleinerende opmerkingen over de Europeanen en hun cultuur worden juist actief gestimuleerd.

Praten over "islamofobie" terwijl leiders en organisaties in de hele wereld zowat op hun rug gaan liggen om moslims te sussen, is een grap. De waarheid is dat, misschien na de joden, de mensen van Europese afkomst momenteel de meest gedemoniseerde mensen zijn op de planeet, die zelfs systematisch het meest basale niveau van waardigheid en zelfbehoud wordt ontzegd. Maar terwijl het antisemitisme door de media tenminste nog als een probleem wordt gezien, is anti-blankisme volkomen vanzelfsprekend.

Ironisch genoeg zijn zowel de zogenaamde zelfbenoemde "anti-nazi's" als die paar neo-nazigroepen die er zijn, beiden in de veronderstelling dat de nazi's "pro-blank" waren. Maar dat waren ze niet. Terwijl de joden en zigeuners bovenaan hun haatlijst prijkten, hadden ze het ook niet zo op met de "Slaven", zoals de Polen of de Russen, ondanks dat zij blanken waren en in veel gevallen zelfs veel blonder dan de heer Hitler. Het merendeel van de mensen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in Europa warden niet-joodse blanken, ook al was het percentage van de joodse populatie dat werd geëlimineerd zonder meer extreem hoog. Terwijl de nazi's een meedogenloze oorlog voerden tegen andere Europeanen, hadden ze een uitstekende relatie met Arabische moslims. Eerlijk gezegd zou ik geneigd zijn te stellen dat het nazisme een vorm van jihad tegen de Europese beschaving was, en helaas een tamelijk succesvolle. Er is werkelijk niemand die ooit meer heeft betekend voor de vernietiging van het blanke ras dan Adolf Hitler.

Het idee dat de jodenhaat vanuit Nazi-Duitsland was "geïmporteerd" in de islamitische wereld is volkomen onzin, zoals aangetoond door dr. Andrew G. Bostom in zijn boek The Legacy of Islamic Anti-Semitism. Hij is tevens de auteur van het uitstekende boek The Legacy of Jihad.

Ook despotisme is heel gewoon in de islamitische cultuur en hoefde dus niet te worden "geïmporteerd." Sterker nog, in sommige opzichten is de islamitische cultuur aantoonbaar meer totalitair dan de meest totalitaire onder Westerse ideologieën. Zelfs de communisten en de nazi's, die de meest kwaadaardige ideologieën uit de Europese geschiedenis aanhingen, kenden geen principieëel verbod op alle vormen van figuratieve kunst, ballet en klassieke muziek. De fascistische leider Mussolini heeft nooit opzettelijk de vernietiging van de kunstwerken van Michelangelo en Raphael nagesteeefd, maar Islamitische jihadisten zullen dat wel doen zodra zij de kans krijgen. Het is slechts een kwestie van tijd.

Niettemin had het nazisme veel meer gemeen met de islam dan met het christendom, en de bewondering was en is wederzijds. In 2005 was Hitlers autobiografie Mein Kampf één van de top bestsellers in Turkije, na een boek over een Turkse nationale held die een atoombom op Washington laat ontploffen.

Tegelijkertijd heeft de Turkse premier Erdogan benadrukt dat islamofobie moet worden behandeld als "een misdaad tegen de menselijkheid," en is het bij wet verboden om over de Armeense genocide door Turkije te spreken. Zou een land, net zo groot als Duitsland, met een duizendjarige geschiedenis van ononderbroken oorlogvoering tegen haar buren en waar een boek van Adolf Hitler op de bestsellerlijst staat, worden bejubeld als een gematigd, christelijk land?

In 2004 heeft Erdogan de leiders van de Europese Unie gewaarschuwd/gedreigd dat zij een hoge prijs zouden betalen in de vorm van escalerend geweld door islamitische extremisten, als Turkije afgewezen zou worden als lid van de EU, die zich met zo'n afwijzing zou laten kennen als een christelijke club. Turkije is een lid van een islamitische club, de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), die zich ervoor inspant om de hele wereld de Sharia op te leggen, en desondanks hoeven de Turken hierdoor niet uit te zien naar mogelijk escalerend geweld van christelijke extremisten. Diezelfde Erdogan heeft nota bene herhaaldelijk het idee verworpen dat er zoiets bestaat als een "gematigde islam."

Uit de acties van de vele Turkse en andere islamitische gemeenschappen in de westerse landen blijkt overduidelijk dat ze hier zijn om te koloniseren, niet om zich aan te passen aan hun nieuwe vaderland. Sommigen van hen hebben serieuze plannen op hun medeburgers op te blazen in jihadistische aanslagen. In 2008 werd een ouder lid van de Keulse gemeenteraad, Hans-Martin Breninek, bewusteloos gemept door jonge Turken en moest hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden. Hij was foldertjes aan het uitdelen die waarschuwden tegen de islamisering van zijn land en zijn eigen continent. Hoeveel autochtone Europeanen in Duitsland en elders zijn mishandeld, beroofd, verkracht of vermoord door bendes van moslimimmigranten is onmogelijk te zeggen, maar het aantal blijft snel stijgen. Het is hoog tijd dat wij zeggen: nu is het genoeg.

Ik ben mij ervan bewust dat er in sommige kringen nog immer anti-Duitse gevoelens rondwaren, maar ik deel die gevoelens niet. Mijn land was ooit door Nazi-Duitsland bezet, maar toch ik zie geen enkele rationele reden om de schuld daarvan in de schoenen van jonge Duitsers te schuiven. Ik zie ook dat de hedendaagse situatie radicaal verschilt van wat zij toen was en ik schep er geen genoegen in om toe te kijken hoe Duitsers in hun eigen huis worden vernederd door leden van achtergebleven stammen. Het hele Europese continent wordt inmiddels belegerd. De groepen die de inwoners van Berlijn en Hamburg beledigen en intimideren doen hetzelfde in Oslo, Kopenhagen, Amsterdam, Brussel, Parijs, Londen, Rome en Athene.

Duitsers zijn niet ineens "nazi's" of "extremisten" als ze zeggen dat ze er geen moslim-immigranten meer bij willen, punt. Ze oefenen slechts het recht uit om hun eigen grond op te eisen en hun eigen toekomst als een volk te bepalen. Duitsers hebben het recht om dat te doen, net zoals de Thais, Indiërs, Kenianen, Fransen en Italianen dat recht hebben. Diegenen die het omgekeerde beweren, zijn het kwaad en moeten als zodanig afgewezen worden.

Europa is niet compleet zonder de Duitse cultuur. Wij kunnen niets meer aan het verleden doen, dus moeten wij ons concentreren op de toekomst. Er is geen enkele reden om de Duitsers voor te stellen als de slechteriken van vandaag. Ze hebben nu een gouden kans om zichzelf te bevrijden en een positieve rol te spelen als verdedigers van de Europese beschaving, iets waar zij gezien de grootte van hun populatie en historische prestaties het volste recht toe hebben.

Maar bovenal, en juist vanwege haar geschiedenis, heeft Duitsland een nog grotere verantwoordelijkheid dan anderen om de verspreiding van de jodenhaat die onvermijdelijk volgt uit islamitische immigratie, een halt toe te roepen. De verdedigers van het multiculturalisme zijn direct verantwoordelijk voor de huidige verspreiding van nazi-achtige ideologieën in de Westerse wereld en tonen zich schaamteloze hypocrieten door het omgekeerde te beweren. Het verzet tegen de Islamisering in Duitsland is een goede zaak, niet alleen voor Duitsland, maar voor heel Europa. Om deze reden moeten wij met zijn allen het Anti-Islamisering-Congres steunen, op 9 mei aanstaande in Keulen.

Dit stuk werd eerder in het Engels gepubliceerd op The Brussels Journal. Met dank aan de vertaler.

Psssst
Natuurlijk sta ik volmondig achter de inhoud van de vermelde boeken. Er is echter een maar. De repressie indachtig, zou ik toch maar liever voorzichtigheid aanraden, en ze niet zelf kopen. Gewoon omdat de verkeerde literatuur toen, als die in Uw boekenkast werd gevonden, reden genoeg was om gans Uw interieur door het venster op straat te gooien, om het daar te zien verbrand worden met de rest van Uw huisgerief.....Deze keer zou er Uw steniging kunnen bijkomen, want op beledigen van de Islam staat de doodstraf…
Wat ik wel aanraad, en wel met een groot deel achterbaks genot daarbij, is deze boeken te gaan vragen in alle bibliotheken die U maar kent….Deze aankopen zullen de schrijvers financieel vooruithelpen, bij de bib-verantwoordelijken ergens, graag of niet, een lichtje doen branden, en U zult ze kunnen lezen. Samen met de vele andere bib-bezoekers, die elk op hun beurt voor nieuwe lezers zullen zorgen.
Ik moet echter toegeven, dat deze boeken bestellen bij Standaard Boekhandel of Fnac eveneens vruchten kan afwerpen, omdat al dat gevraag en getaal, de nodige aandacht zal losmaken bij zij die het nodig hebben..

Geen opmerkingen: