zaterdag 25 april 2009

DE VERDRUKKING KRIJGT VORM (Deel 2)






DE VERDRUKKING KRIJGT VORM (Deel 2)
Met onze Joodse medeburgers hebben wij weinig of geen last. Akkoord? Ze zijn alleen wat speciaal, gewoonlijk heel rijk, zeer gedistingeerd en ze wonen in de chicste buurten van Antwerpen. Beter is het ook, mekaar gerust te laten, want, ziet U, die diamanthandel….En dat hun opgeschoten zoontje van 12-13 jaar, zwarte redingote, zwarte hoed en dansende krulpijpjes, met de allure van een jeugdige Hollywood-gangster de wachtende rij Antwerpenaren voor steekt, om aan de kassa luidop te eisen dat hij eerst bediend wordt…Ach ja…Kinderen, nietwaar….
U zegt dat ze hautain zijn? Ja, nogal. Maar dan doet U precies of U ze niet ziet (zet voetje als die knaap U met duwende ellebogen passeert…), maar U loopt zeker geen kans om een mes in Uw buik te krijgen, of om Uw GSM gepikt te worden. Of erger. Van ‘zwart rijden’ door Joden op het openbaar vervoer heb ik ook nog nooit gehoord en hun dames zijn een sieraad in onze straten. Hun heren, met die speciale zwarte kledij ook, maar hun Mormoon-achtig uitzicht zal toch niet rap iemand afschrikken. Alhoewel Mormomen alleen met paard en kar naar het centrum komen en rapper hun andere wang zullen aanbieden dan de Zonen van Israël.
Het is mij nog altijd een raadsel waarom Hitler de Joden een gele ster deed dragen. In een massa volk kun je de Joden er zo uithalen. En door het feit dat ZIJ er nog zijn, en den Dolf niet meer, zou ik zeggen, Jacob, of Rachel: die gele ster! Laat die symbool staan voor jullie taaiheid. Als een soort Lintje in de Leopoldsorde, maar dan in een veel en veel hogere rang.
Neen, Jacob en Rachel, normaal mogen wij U niet al te graag. Dat weet U. En dat komt door ‘Onze GVD’se Moeder de Heilige Kerk’ die ons van kindsbeen af heeft ingeprent dat jullie volk de moordenaars van onze Verlosser zijn geweest. Ondertussen zijn die boze geesten iet of wat bedaard, maar van die achtergrond is nog altijd teveel achter gebleven. Daardoor komt het, dat het nog wat tijd zal vragen, vooraleer de christelijke wereld (holala, dat is tenslotte een persoonlijke mening, geen algemeenheid) de Joodse Staat van nà 1948 in zijn hart zal willen dragen. Altijd die dualiteit bij die christenen, toch! Het zit in onze genen ingebakken respect te betonen voor het Land dat Abraham en Koning David voortbracht, we komen er wel. Omdat we gemeenschappelijke roots hebben…Want die Moederkerk van Rome….altijd zo vals als een kat geweest!
Op Goede Vrijdag een Jood, omgekeerd vastgebonden op een ezel door de straten van Rome te jagen, getuigt nu niet precies van veel respect….En tezelfdertijd de heerlijkheid van jullie Koning Salomon bezingen in de vespers en het lof in hun abdijdijen en kloosters: wie doet het hen na?
Maar wees getroost, de Vlaming is veel slimmer geworden. Hij belijdt nog wel AVVV-VVK, maar dat doet hij wegens de symboliek van het verzet. De K van Christus hoeft inderdaad niet boven op een toren te worden gezet, maar in het volk zelf, zodat onze kerken niet verder vervallen tot ruïnes. En die van Rome? Ach het zijn ook maar mensen, die net als jullie, tot Onze Vader bidden om vergeving….
Nu wat anders. Jullie ‘Joods Actueel’ is toch niet helemaal kosjer, meen ik te weten. Zie Vrij van Zegel en de manier waarop jullie aan jullie perskaart als beroeps zijn gekomen. Over de rest zal ik maar zwijgen, want ik weet het ook niet. En ‘achterklap’ is bij ons, net als bij jullie, geen echte ‘deugd’…..
Een ding weet ik (zie jullie artikel over die dwangsom en AEL) Als jullie onwaarheden (leugens dus) gepubliceerd hebben is jullie gedrag onverantwoord. Die ’Heren’ zijn Arabieren, en die zijn rap beledigd, weet U! Zelf mogen ze dat, maar O wee als iemand anders….Misschien een beetje te scherp geweest? Ik weet daar alles van. In dat geval: nooit meer doen, hé,Meneer de JugePee…
Maar Ja…De verdrukking krijgt vorm…Deze Heren hebben lange tenen? En goede advocaten….
Mag ik een voorspelling wagen?
In Antwerpen voor de Vierschaar komen, met één partij die vrijgesproken wordt bij bewezen en op beeldband vastgelegde feiten van vandalisme (Abu JahJah van AEL)….
Met Logebroeders ’t allenkante die een gewezen politiecommissaris voor feiten in bevolen dienst de nek omwringt, omdat hij lid is van een verkeerde partij….
Voor een publiek dat opgejut door een plaatselijk TV-zendertje en een verkochte Gazet, net als op Goede Vrijdag zal eisen dat ‘Zijn bloed over ons en onze efgenamen kome’, ttz zal juichen om Uw afstraffing…
Waar in Gerechtskringen radities heersen (Krijgshof) die zelfs een onschuldig burger, om zijn Vlaming-zijn, als wrak op een stoel gebonden naar de executiepaal doet slepen (Borms)
Zo’n Rechtbank moet oordelen over Uw holcaust-verhaal, de Hezbollah-beul en diens Antwerpse sympathysanten…..Pur sang haatbaarden onder elkaar?
Jongens, Jongens, wat een wespennest!

AEL ACHTER DE SCHERMEN
AEL eist dwangsom van Joods Actueel wegens 'laster'




24/04 De Arabisch Europese Liga (AEL) is bijzonder boos op Joods Actueel. AEL beschuldigt het tijdschrift van laster vanwege een artikel dat al een tijdje op de gelijknamige website staat. De Liga eist dan ook dat 'AEL aan tafel bij Hezbollah' van de site wordt gehaald.
Het bewuste artikel beschrijft de ontmoeting tussen AEL-bestuurslid Brahim Harchaoui en Samir Kuntar. De AEL noemt Kuntar een verzetsheld, Joods Actueel beschrijft hem dan weer als een wreedaard. Harchaoui wordt in het artikel ook als een "zeer gevaarlijke jongeman" omschreven. Hij zou ook een actieve militant zijn van Hezbollah.
Dwangsom
Pure laster, reageren Harchaoui en AEL. De Liga stapte al naar de kortgedingrechter en wil dat er een dwangsom van 5.000 euro wordt opgelegd voor elke dag dat het artikel nog online staat. Wanneer het ook in het meinummer van het tijdschrift zou verschijnen, wil de Liga een dwangsom van 500 euro per exemplaar.
Joods Actueel roept ter verdediging het recht op vrije meningsuiting in en beweert dat de meeste informatie afkomstig is van de website van AEL. De kortgedingrechter zal zich op 28 april uitspreken over de zaak.
Lees het bewuste artikel hier. (Niet nodig. Ik heb het hieronder gezet….
AEL aan tafel bij Hezbollah
Zondag 5 April 2009 9:12


Harchaoui (links) en Kuntar (Eerste foto) Samir Kuntar na zijn vrijlating (Tweede foto)
Een delegatie van de Arabisch-Europese Liga ontmoette vorige maand Samir Kuntar, een van de ‘verzetshelden van het Arabische thuisland’. Samir Kuntar zat sinds zijn zestiende vast in Israël tot hij werd vrijgelaten tijdens een gevangenenruil met Hezbollah.
De daden van Kuntar zijn van een dergelijke wreedheid dat het bekende Newsweek op 1 juli van vorig jaar schreef “The details of Kuntar’s attack are so sickening that they give pause even to some of Israel’s enemies”.
In deze Europese pers kwamen de ‘heldendaden’ van Samir Kuntar nauwelijks aan bod terwijl de pers in de VS daar wel uitvoerig over berichtte.
Kuntar werd niettegenstaande zijn wreedaardigheid goed behandeld tijdens zijn gevangenschap. Hij studeerde aan de Israëlische Open Universiteit waar hij de studie sociologie afrondde. De Israëli’s in handen van Hezbollah overleefden hun gevangenschap niet. Op haar website plaatst de Arabische Europese Liga ook een foto van de ontmoeting met deze monsterlijke wreedaard. Wij gingen op zoek naar meer informatie over de man op de foto en kregen vanuit goede bron volgende informatie:
Het gaat om Brahim Harchaoui, een zeer gevaarlijke jongeman van Marokkaanse afkomst. Hij woont in Borgerhout en is lid van AEL en Jongeren Voor Islam. Hij is niet zomaar een van de vele sympathisanten van Hezbollah. Hij is actief militant van een Hezbollah groepje in Berchem. Dit groepje komt samen in de sjiietische moskee Al Zahra in de Patriottenstraat in Berchem. Verschillende Iraakse, Iraanse, Libanese en Marokkaanse moslims behoren tot deze gesloten groep. Brahim Harchaoui houdt zich vooral bezig met het verspreiden van propaganda van Hezbollah in Antwerpen. Hij zamelt ook geld in voor projecten van deze terreurgroep. Enkele van zijn medemilitanten zijn Jafar Al-Assadi en Abid Hamood Saif. Moskee Al Zahra wordt geleid door een uiterst radicale imam: Sjeik Sabir (Iraakse geestelijke uit Nederland). Via de internationale organisatie “Imam Ali Foundation” wordt er in de moskee tevens geld ingezameld voor militante groeperingen rond Moqtada Al-Sadr in Irak. Elke donderdagavond om 19u komen deze sjiietische extremisten samen in moskee Al Zahra.
Ook via een andere weg kregen we de bevestiging dat de man die Kuntar ontmoette en met hem op de foto staat inderdaad Brahim Harchaoui is. Vorige week werd Brahim Harchaoui nog geinterviewd door Al Manar, dat is de TV-zender die omwille van zijn gewelddadigheid en Jodenhaat in Europe van het satellietkanaal werd gehaald.
De vraag die we met z’n allen kunnen stellen is of dit bij ‘onschuldige’ ontmoetingen zal blijven. Bij leden van de politiediensten heerst ongerustheid over deze gang van zaken. Want voor je het weet zal een of andere opgehitste gek zoiets bij ons willen proberen.
Kuntar voerde zijn terreurdaad uit op zestienjarige leeftijd. Smadar Haran Kaiser beschrijft de gebeurtenissen op 22 april als volgt: “Ik vergeet nooit de vreugde en haat in hun stemmen terwijl ze schreeuwde dat ze op jacht waren naar ons. Onderwijl vuurde ze hun wapens af en gooide granaten. Ik wist dat ze ons zouden vinden als Yael (2 jaar) zou huilen of een kik zou geven. Ze zouden een handgranaat in de kruipruimte werpen en ons daarmee zondermeer doden. Dus ik hield mijn hand over de mond van Yael, in de hoop dat ik haar zou kunnen laten zwijgen. Toen ik daar zo lag moest ik aan mijn moeder denken die op dezelfde manier schuilde voor de Nazi’s gedurende de holocaust. Dit was precies wat mijn moeder meegemaakt moest hebben, bedacht ik mij. Net voor de politie arriveerde namen de terroristen (waaronder Kuntar) mijn man Danny en dochter Einat (4 jaar) mee naar het strand. Daar, volgens de verslagen van ooggetuigen, schoot één van hen mijn man voor de ogen van Einat dood, zodat de dood van haar vader het laatste was wat ze zich zou herinneren. Daarna verbrijzelde hij het schedeltje van mijn kleine meisje tegen de rotsen met zijn geweerkolf. De naam van deze terrorist is Samir Kuntar. Tegen de tijd dat de politie ons uit de kruipruimte bevrijde, enige uren later, was ook Yael dood. In mijn doodsangst en in een poging ons allen te redden had ik haar per ongeluk gesmoord”…

Bron GVA 24 APRIL 2009

Geen opmerkingen: