vrijdag 24 april 2009

DE VERDRUKKING KRIJGT VORM


DE VERDRUKKING KRIJGT VORM
Zaterdag, de Oude Media doen het stilletjes. Ze draaien ‘op ralenti’….Ze zijn moe. Ze hebben 5 dagen gewerkt en voor meer worden de inktkoelies niet betaald. En toch moeten die kilo’s papier volgedrukt worden, liefst met veel foto’s en niets zeggende algemeenheden.
Tot de heren hoofdredacteuren (denk ik zo) ofwel al afwezig waren, ofwel minstens reeds afwezig in de geest. Zodat de lagere goden een beetje de vrije hand krijgen….
Zo sluipen, ofwel uit domheid, ofwel uit geniepige opzettelijkheid (want die lagere goeden zagen hun kans schoon) minder politiek-correcte berichten de druksels binnen….Meer nog, Doe lagere goden zijn misschien, in het duister van de stemhokjes, geniepige Blokstemmers. Die paar artikels zouden evengoed gepubliceerd kunnen staan in de vuige roddelblaadjes van de Partij-die-we-niet-willen-vernoemen….
Om het even, maar zo druppelt weer een aspect van de ‘inconvenient truth’ door naar de brede massa…die vaststellen moet dat de verdrukking stilaan vorm krijgt…Van opgaan in de massa naar opvallen in de massa. En dan begint het. Er wordt geëist! Recht op respect…recht op moskeeën, recht op hoofddoekjes, recht om hun ‘geloof’ op te dringen, recht om gesubsidieerde immans te hebben, grotendeels onderduims gefinancierd met terroristengeld, recht om hun achterlijke woestijnwetten opgelegd te zien, recht om bommen te leggen, recht om vliegtuigen uit de lucht te halen….In een woord: recht om ons, de oorspronkelijke bewoners, te onderdrukken….
In Mechelen ging het even te ver…(Eerste bericht hieronder) We zullen maar aannemen dat de Gemeenteraad heeft gehandeld, om erger te voorkomen….Ik bedoel voor er erger aken aan het licht zouden komen….Of als schot voor de boeg.
De Amsterdamse politie (tweede bericht hieronder) weet niet goed hoe ze deze ‘afkrabber van publiciteitspanelen’ moet aanpakken…Voor dat beetje beschadiging, door een simpele eenzaat, een gestoorde misschien? Op de onderlinge boodschap liever niet ingaan AUB….
Eerste bericht
De stad Mechelen heeft een jeugdwerker ontslagen die vanwege zijn geloof vrouwen als minderwaardig behandelde. "Ik verzet mij tegen elke vorm van fundamentalisme", zegt burgemeester Bart Somers.

"Hoer"
Een vrouwelijke collega uitschelden voor "hoer" omdat ze zich met de fiets door de stad verplaatst. Een probleem maken van het schenken van alcohol tijdens een buurtfeest. Of een jeugdwerking waar alleen nog jongens welkom zijn. Voor Bart Somers en zijn schepencollege waren er vrijdag elementen genoeg om de jeugdwerker met onmiddellijke ingang te ontslaan.

De betrokken ambtenaar van Marokkaanse origine was anderhalf jaar in dienst bij de stad.

Klacht
"Wie geen respect heeft voor de gelijkheid van man en vrouw of onverdraagzaam is tegenover een andere godsdienst, is niet welkom bij de stad", aldus de burgemeester.

Het stadsbestuur dient tegen de man ook een klacht in bij de politie, het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en het meldpunt racisme. Mechelen start ook een campagne voor verdraagzaamheid. (belga/mvl)
25/04/09 06u47

Tweede Bericht


Moslim krabt posters voor lingerie van reclameborden

De Nederlandse politie heeft sinds kort te maken met een nieuw fenomeen: een gelovige moslim die met zijn blote nagels de reclameposters van billboards krabt schrijft De Telegraaf.

Op de billboards maken sexy dames reclame voor het lingeriemerk Sapph. De man, Tarix Abdullah, zegt dat hij handelt "uit respect voor God". Hij zegt dat hij niets tegen vrouwen heeft, maar wel als ze niet meer aan hebben dan een beha en een slip.

"Weg van God volgen"
"Ik doe het om vrouwen en kinderen te beschermen die hier langskomen. Straks denken vrouwen nog dat zij er zo uit moeten zien om mannen te behagen. Als ze de weg van God volgen, meer in het bijzonder van de islam, kunnen we het gevaar ontwijken", zo liet hij weten volgens De Telegraaf.

De Amsterdamse politie is van de actie op de hoogte, maar heeft nog niet ingegrepen. De directeur van Sapph noemt de actie "schokkend". (tlg/mvl)
25/04/09 07u07
Bron HLN
Pssst
Bij de Gebeten Honden (=De Morgen, gebeten om te weten) wordt er onwillekeurig nog een schepje boven-op gedaan. Zie volgend stukje. Daar lezen we overduidelijk dat er… oude tijden staan terug te komen.

Geen opmerkingen: