woensdag 29 april 2009

DIT IS ONS LAND WIS EN WAARACHTIG


DIT IS ONS LAND WIS EN WAARACHTIG!

De verkiezingscampagne van het Vlaams Belang, ons aller belang dus, is gelanceerd. Eindelijk! Blij dat even de evidentie zelf onder de aandacht wordt gebracht!
En dat, beste lezeres, en beste lezer, is bittere ernst, en het gaat de verkiezingsuitslag ver voorbij. Want na 179 jaar Waalse & Brusselse verknechting tonen wij ons met geheven hoofd aan de wereld. “Dit is Ons Land!”
Het is de eviodentie zelf!
Natuurlijk is het ons land! Het is het land van onze vaderen en hun vaders vaderen. Dat willen wij zo houden en zo doorgeven.
Wij willen geen woud van minaretten die het stadsbeeld dat op onze netvliezen gebrand staat, verdringt. Wij willen niet onze straten delen met nutteloze hangjongeren die luisteren naar de codewoorden van vreemde heersers.
Wij willen werk, welvaart en veiligheid. Onder eigen besuur!
Wie dat niet kan helpen realiseren, die moet er uit! Zelfs al hadden ze ooit, met valse voorwendsels, 800.000 stemmen of meer. Of beloofden ze: nooit stemrecht voor vreemdelingen, of namen ze, uit eigenbelang, ooit paspoort-belgen op in hun gelederen. Het waren valse profeten! Zij waren nooit de oplossing, zij waren altijd al het probleem!
Benieuwd wat de minussen van de Linkse Kerk, de Oude Vermolmde Media en de stereotiepe roeptoeters van de kleurenpartijen nu weer zullen weten. Misschien staat morgen bij BlokWatch, het AFF of ander links gespuis, zelfs nu al te lezen, dat het Vlaams Belang Vlaanderen voor zich alleen opeist. Dat de anderen, zij dus + de vreemdelingen dreigen afgevierd te worden naar vernietigingskampen, enz. Brutaler kunt U het niet denken. Want zij zien niet, willen niet zien, wie die ‘ons’ zijn in de slogan. Zij, in weerwil van hun afkeer, horen daarbij, want zij zijn evenveel Vlamingen als wij, met evenveel rechten.
Maar ook met evenveel plichten. Het is fout vreemdelingen te verkiezen boven het eigen volk! Democratische en wettelijke plichten, voor ons, maar ook voor hen. Een land dat andersdenkende uitsluit, of in een ‘cordon sanitaire’ jaagt, is een verwerpelijke dictatuur. Maar dat snappen die kwistenbiebels niet. Eenheidsworst willen zij, eenheidsworst onder het vaandel ‘weg met ons’…
Als solidariteit diefstal wordt, dan geldt het recht op zelfverdediging! Dan zeggen wij: Stop! Niet verder! Dit is ons land!

Voorstelling campagne: ‘Dit is ONS land’

29.04.2009 13.43u –
Vanmiddag stelde het Vlaams Belang zijn nationale campagne voor. Onze partij trekt naar de Vlaamse en Europese verkiezingen van 7 juni onder de slogan ‘Dit is ONS land’. Met de ‘Dit is ONS land’-campagne maakt het Vlaams Belang duidelijk dat dit land van de GV, de gewone Vlaamse man en vrouw, is: ons volk heeft recht op een Vlaams, veilig en welvarend Vlaanderen. Slogan en beeld vatten perfect het programma van het Vlaams Belang samen.

Identitaire campagne

Tijdens de voorstelling gaf Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers aan dat onze partij met deze slogan naar de essentie gaat: Vlaanderen kan nog steeds geen beleid voeren dat is afgestemd op de Vlaamse noden. Of het nu gaat over welvaart en welzijn, over veiligheid of immigratie, België blijft de eeuwige struikelsteen en verhindert Vlaanderen zijn eigen toekomst in handen te nemen.

“Als Vlaams-nationale partij voert het Vlaams Belang doelbewust een identitaire campagne,” aldus Valkeniers. “Vlaanderen mag niet worden overgeleverd aan besluitloze en ruggengraatloze politici, aan (Europese) regelneverij, aan de francofone arrogantie, aan de nog steeds toenemende immigratie en islamisering, aan de stijgende criminaliteit of aan algemene verarming.” Filip Dewinter voegde daar aan toe dat ‘ons’ tevens het gemeenschapsgevoel, de Vlaamse natie, verzinnebeeldt.

Geloofwaardigheid

De campagneslogan ‘Dit is ONS land’ wordt begeleid door het onderschrift ‘Rechtuit betrouwbaar’. Volgens Bruno Valkeniers is net dat de essentie van de komende campagne: geloofwaardigheid. “De partijen die decennialang de sleutel van de toekomst in handen hadden maar verzuimd hebben deze te gebruiken, bieden zich nu opnieuw aan als dé oplossing voor alle problemen. Sorry, zij zijn niet de oplossing, zij zijn net het probleem,” zo luidde het.

Alle hens aan dek

Het inhoudelijke alternatief van onze partij – het ‘Vlaanderen eerst’-programma – werd afgelopen zaterdag in het Vlaams Parlement voorgesteld (link naar actueel 27/4: VB). Intussen zijn we ook op het terrein alomtegenwoordig: militanten en mandatarissen zijn al wekenlang in de weer met het opbouwen van! een netwerk van 2m²-borden, waarvan er uiteindelijk meer dan 3.000 zullen worden neergepoot.

Onze kernthema’s - Vlaamse welvaart door onafhankelijkheid, meer veiligheid, minder immigratie, aandacht voor het gezin - zijn meer dan ooit actueel. Tijdens de komende campagneweken zal het Vlaams Belang zijn troeven dan ook maximaal uitspelen: wij zijn en blijven een rebelse én geloofwaardige partij, verdedigen een glashelder programma en hebben de kracht van onze overtuiging.

Weldra vindt u hier een beeldverslag de campagnevoorstelling. Op onze verkiezingswebstek vindt u meer informatie over kandidaten, programma en activiteiten

Pssst
.

Geen opmerkingen: