dinsdag 28 april 2009

EUROPA HOOG TIJD VOOR VERZET


EUROPA HOOG TIJD VOOR VERZET
Aanvullend bericht op het goede nieuws dat in de Oude Media ofwel werd verzwegen, ofwel totaal onderkoeld en onderbelicht onder onze neus werd geschoven.
Naast 80 miljoen Turken waarvan een hoog percentage klaar staan om in ons sociaal vangnet te springen, wil Europa nog 60 miljoen nieuwe immigranten tegen 2050 aantrekken. Als er dan nog plaats is voor de eigen bevolking, zullen we wel zien! En crisis of geen crisis, de melting pot blijft pruttelen tot de soep is klaar gemaakt.
Waarom ik deze lijnen vastleg en verspreid?
Ten eerste omdat wij ons voorgoed met de naam ‘Verslag Busuttil’ zouden kunnen vertrouwd maken om deze naam in ons collectief geheugen op te slaan tot het uur komt waarop deze persoon ter verantwoording zal kunnen geroepen worden,
Ten tweede opdat nog dieper in ons collectief geheugen de namen zouden gegrift staan van de kleur-politiekers die, in onze naam, dat verslag hebben goedgekeurd. Het zijn
de CD&V, de VLD, de SP.A, Groen en de N-VA.
Laten wij dat nooit vergeten, zodat wij hun namen kunnen kleven op ieder partij-logo om hun diepe schande zoveel mogelijk bekend te maken. Vooral nu deze partijen weer, als valse Judassen, bedelen om onze stem op 7 Juni.
En wat het ergste is aan hun verraad? Dat zij ermee instemmen dat de integratie van twee kanten moet komen. Wat met andere woorden wil zeggen, dat wij al onze verworvenheden en onze hoogstaande beschaving moeten vermengen met en onderdrukken door de primitieve gebruiken van woestijnvolkeren met een barbaarse ‘godsdienst’ die ons zal opgelegd worden.

60 miljoen nieuwe immigranten!

Deze week werd in het Europees Parlement het verslag-Busuttil goedgekeurd over een gemeenschappelijk Europees immigratiebeleid. Hierin wordt gepleit voor een massale nieuwe immigratiegolf van niet minder dan 60 (zestig!) miljoen vreemdelingen tegen het jaar 2050. Met het feit dat er meer dan 20 miljoen werklozen zijn in de EU, wordt geen rekening gehouden. Ook de enorme maatschappelijke problemen die de massa-immigratie met zich meebrengt, is voor een meerderheid in het Europees Parlement van geen tel. Het verslag stelt overigens dat de immigratie niet beperkt mag blijven tot opgeleide werknemers, en dat de integratie "van twee kanten" moet komen: de Europeanen moeten zich aanpassen aan de immigranten.

Het verslag werd goedgekeurd door de CD&V, de VLD, de SP.A, Groen en de N-VA. Het Vlaams Belang stemde als énige Vlaamse partij tegen.
Bron: E-Magazine Vlaams Belang

Geen opmerkingen: