zondag 26 april 2009

GEHEIME SS OPLEIDING TOT TERORIST Ie KLASSE


GEHEIME SS OPLEIDING TOT TERRORIST Ie KLASSE
Zondag. Dag des Heren. Ik onthou mij liever van elke commentaar.
Ik denk alleen aan 7 Juni…
Zaken zoals in Nederland (zie Den Haag) zullen in Vlaanderen ook wel bestaan. Of ze ooit zullen uitkomen voor het te laat is? Daarvoor is er een Staatsveiligheid nodig en geen Staatsvuiligheid! Geheime opleiding tot gehersenspoelde godsdienst-fanaat?
Officieel wordt daar niets over gepubliceerd, om de mensen niet aan het schrikken te brengen. Ook hebben wij geen politiekers van het formaat van Geert Wilders. En als we er zo’n zouden hebben, dan zouden ze als ‘racist’ monddood gemaakt worden. Of in een schutkring voor varkenspest worden opgesloten. Geleerd bij de Nazi’s!
Ik zeg het mensen! 7 Juni moet de kentering brengen. De partij der Onkreukbaren moet meer inspraak krijgen. Neen, niet om vetbetaalde ‘postjes’ te bezettten. Maar om van uit de oppositie de kleurpartijen in de goede richting te dwingen: de onafhankelijkheid.
Den Haag jaagt op geheime islamitische internaten
vrijdag 24 april 2009 15:46
De gemeente Den Haag doet een onderzoek naar mogelijke islamitische internaten in de stad. VVD-raadslid Else van Dijk-Staats waarschuwde voor zeker drie internaten waar moslimjongeren worden 'geïsoleerd en geïndoctrineerd'.
Oh oh Den Haag
• En, blijven we Turkse internaten subsidiëren?
• Doe iets aan schimmige moskeeën en imams!
• Essalam-moskee? Bokito-moskee bedoel je!
• Staat de moskee soms boven de wet?
• Haags SP-raadslid is website Fawaz goed zat
Het college van burgemeester en wethouders in Den Haag heeft donderdagavond een motie aangenomen om een onderzoek in te stellen naar de radicale organisaties.
Wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA, Burgerschap) laat weten niet op de hoogte te zijn van het bestaan van de mosliminternaten. 'We hebben enkele adressen gekregen,' zegt hij. 'En gaan nu onderzoeken wat daar gebeurt.'
Topje van de ijsberg
Van Dijk-Staats is ervan overtuigd dat er zeker drie instellingen zijn die jongeren weghouden van hun familie en opzetten tegen de Nederlandse normen en waarden. En dat is volgens de VVD’er slechts het 'topje van de ijsberg'.
De jongeren ‘wordt geleerd hoe het zou moeten, en dat is niet zoals wij denken', zegt ze. ‘Dat leidt nogal eens tot radicalisering.’
Uitwijken
Het raadslid vermoedt dat de internaten zijn opgericht door de ‘As Soennah moskee of anderen moskeeën’.
De gemeente Den Haag controleert de radicale As-Soennah moskee al langere tijd. ‘Dat hebben de mensen daar in de gaten,’ aldus Van Dijk-Staats. ‘Ik vermoed dat er wordt uitgeweken naar andere plaatsen die minder goed worden gecontroleerd.'
Door Luc van Kemenade
Pssst
De links die Elsevier opgeeft, heb ik niet allemaal geopend. Voor wie dat wel doet, kan het niet genoeg herhaald worden: niet naar de wapens grijpen! Gewoon consequent in het stemhokje NUMMER 7 op 7 juni niet vergeten. Het feit alleen dat U de kleurpartijen kunt doen verschieten, loont de moeite! U krijgt Uw beloning al de avond van de verkiezing!

Geen opmerkingen: