maandag 27 april 2009

IS MAAR DAT U HET WEET


IS MAAR DAT U HET WEET
Ik heb het ook maar van horen zeggen, euh, ik bedoel van ergens anders gelezen te hebben. Als ik dus lieg over President Obama en zijn mosliml-sympathieën, lieg ik in navolging van Het Vrije Volk. Waarbij moet gezegd: ze zeggen daar veel bij Het Vrije Volk, en nog nergens heb ik ook maar één woord van weerlegging gelezen.
Stel U voor! Het kot zou te klein zijn moest men deze vrijdenkers en vrijsprekers op een onwaarheid kunnen betrappen…
Och Ja… Er is één troost, en dat is de persoon van Geert Wilders, die, naarmate hij cassante waarheden durft te stellen, hij meer en meer aanhang krijgt in de peilingen…Ook bij ons nadert 7 Juni. En op die dag gaat het niet meer over peilingen…Peilingen zijn altijd gekleurd naar de persoon van de vraagsteller. Ja toch!? Terwijl in het stemhokje niemand meelijkt…
Als nu nog de verkiezingen eerlijk verlopen, zonder computerfraude…
Ingediend door copywriter op 25 april, 2009 - 17:38. Overheid
VS, april 2009
Moslima Dalia Mogahed wordt lid van de nieuwe interreligieuze adviesraad voor de regering Obama. De Raad moet de dialoog en wederzijds begrip bevorderen.
Mogahed is de eerste vrouw met een hoofddoek die een positie in het Witte Huis krijgt. Ze zegt over de Interreligieuze Raad: ‘dat deze een beroep doet op de energie en wijsheid van religieuze organisaties en leiders die geloofsgroepen willen inschakelen om problemen op te lossen’. Mogahed beschouwt zichzelf als ‘Obama’s venster op de Amerikaanse islamitische gemeenschap’.
De Egyptisch-Amerikaanse was hoofd van het Gallup Center for Muslim Studies. In die functie omschreef ze in 2008 in het kader van een onderzoek onder moslims wereldwijd, 91 miljoen radicale moslims als ‘gematigd’. Ze doelde daarbij op moslims die Amerika zeggen te haten, sharia willen invoeren, die achter zelfmoordaanslagen staan, tegen gelijke rechten voor vrouwen zijn en die 9/11 ‘niet helemaal goedkeuren’.
Mogahed was tevens lid van het US-Muslim Engagement Project die in 2008 de VS-regering opriep om banden met de Moslim Broederschap aan te knopen.
Al Arabya, 21 april 2009
Weekly Standard, 5 december 2008
Rapport van US-Muslim Engagement Project, 2008 (pdf)


Zie bij deze links de leden van deze raad, die de Obama lijn moeten implementeren; een lijn die al enkele jaren aan het ontwikkelen is, zonder Obama , maar met de heel anders denkende Bush aan het roer.
Wie staat er eigenlijk aan het roer daar in de USA met wereldwijde ambities?
Of wie “”denkt aan het roer van de wereld”” te staan?
Wie denkt hier een USA-islam coalitie te smeden om de wereld te beheersen, zonder overleg met onze HirsiAli, Brigit Gabriels ,Wahid Shoebat en Wafa Sultan, allen in de USA wonend?

Shalom,
Ben Kok
(joods-christelijk pastor)
www.tora-yeshua.nl

Geen opmerkingen: