woensdag 1 april 2009

KEULEN EN KEULEN IS 2 KEULEN


KEULEN EN KEULEN ZIJN 2 KEULENS
O Wat is die man grappig. Open, liberaal en democraat, maar bovenal grappig. Een beetje blond. Een beetje kaal. Een beetje vals. Een beetje eerlijk. Enfin, van alles genoeg om een goed politieker te zijn….
Tuinkabouter Keulen hoort het in Keulen donderen..De Keulse Fitna is uit!...
Nu weer met zijn 17 moskeeën, per toeval nog juist vòòr de verkiezingen. Maar ’t een heeft niets te zien met het ander. Is gewoon bezorgdheid voor de culturele eigenheid van de nieuwe landgenoten….Ja Ja, ’n Liberale Gedachte, lichtjes geïnspireerd door de Loge van het Groot Oosten (what( in a name?) maar ook just-in-time. ‘His Masters Voice’, weet U. En bij de Open Liberalen is ‘Befehl Befehl’….Strategie van Guynocchio de Grote…terug van weggeweest. Na een sabbat-jaar, als U de term permitteert. ..
Het Vlaams Belang zal de beslissing aanvechten bij de Raad van State.
Waarom en wanneer? Want in deze strijd staan jullie alleen, eenzaam in de voorhoede. Jullie strijdgenoten (NV-A) staan aan de zijkant en kijken de kat uit de boom. En zij die de grote voorvechters zouden moeten zijn van de Christelijke leefwereld (cfr de C in hun partijlogo)die huilen mee met de wolven in het bos. De Prinsen der Kerk de (Bisschoppen) zijn weerwolven in schaapsvacht, die hun schapen tam en willoos naar de slachtbank helpen leiden. Met een molensteen om de hals, in het diepste van de zee…dat waren de woorden van Iemand die omwille van de Waarheid aan het kruis werd genageld, 2.000 jaar geleden. Die woorden belijden jullie wel, witgekalkte graven, maar om ze in daden om te zetten… daar is jullie portefeuille te klein voor!
Dus, waarom en wanneer, waarde Vrienden van het Vlaams Belang?
Het kwaad is geschied! De islam-wereld weet duidelijk, open en bloot en recht in de porte-monnaie dat naast de sossen, ook de liberalen op de eerste rij staan elkaar te verdringen om te mogen collaboreren. Hun stemgedrag, onder luid applaus van de thuislanden, zal navenant zijn. Allah zal ’t hen lonen! Prachtige gelegenheid om incognito nog een paar getrainde terroristen te laten overkomen, naast een vijftigtal goed betaalde immans (17 voorbidders en evenveel reservisten) om de greep op de moslim-meelopers te versterken.
Het Vlaams Belang zal die zaken aanvechten bij de Raad van State…..
Waarom? beste vrienden van het Vlaams Belang, zich haasten om iets dat wettelijk nergens kan goedgekeurd worden, nu al te bevechten? Laat ze in de waan dat die dossiers mogen, kunnen en zullen. Om ze daarna, ‘fait accompli’ te kijken (kijken met ij en niet met a…) te zetten voor de ganse wereld, ‘betrapt op heterdaad’. ‘Only in Belgium’: de politiekers misbruiken hun eigen wetten om in het gevlei te komen van ‘de Strijders van Allah’ (de gelovigen), de toekomstige bezetters, profiteurs en uitzuigers. Dan, als die 17 carrousels draaien, voor de eerste de beste kleinere Rechtbank de 17 procedures aanspannen, met eis tot ontzetting uit hun ambt wegens collaboratie en machtsmisbruik, en als kers op de taart, terugbetaling + schadevergoeding eisen. Stel betrokkenen persoonlijk verantwoordelijk voor de aangerichte schade. Doe, volgens de bestaande Stedebouwwetten, wat Stevaert gedaan heeft met de bescheiden woningen van zovele simpele Vlamingen: afbreken ten gronde en de rekening sturen naar de Broodheren in de Thuislanden..De TV-journaals met beelden van die bulldozers, instortende daken en omvergetrokken muren, zullen als een waarschuwing de wereld rondgaan. En misschien de wilde immigratie een beetje doen…afnemen.
Dank U, Angeltjes, om onderstaande tekst, bij jullie gevonden, te mogen helpen rondbazuinen…

Gisteren ondervroeg Vlaams volksvertegenwoordiger Wim Van Dijck Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Keulen in het Vlaams Parlement over de nieuwe erkenningsronde van moskeeën. Vlak voor de Vlaamse verkiezingen wil de Vlaamse regering nog kost wat kost een ganse reeks van 17 bijkomende moskeeën erkennen en dus subsidiëren. In het najaar van 2008 stuurde de Vlaamse overheid de 17 dossiers van de nieuw te erkennen moskeeën door naar gemeenten en provincies voor advies. Zo goed als al deze dossiers waren onvolledig.
Dat deze dossiers in behandeling worden genomen zonder dat ze volledig zijn, is manifest onwettelijk. Artikel 3, paragraaf 2, van het erkenningsbesluit van 30 september 2005 stelt immers: “Is het aanvraagdossier niet volledig, dan deelt de Vlaamse overheid dit aan de aanvrager mee en verzoekt hem het dossier te vervolledigen. Zij neemt de aanvraag in behandeling na ontvangst van al de ontbrekende dossierstukken”. In de omzendbrief B.A. 2006/04 van 10 maart 2006 wordt het nog scherper gesteld: “Als één of meer stukken of inlichtingen die vermeld worden in artikel 2, §2 in het dossier ontbreken, wordt het dossier als ‘onvolledig’ beschouwd, met als gevolg dat de aanvraag niet geregistreerd wordt en dus ook niet in behandeling genomen wordt. Een behandeling wordt pas mogelijk vanaf het ogenblik dat de ontbrekende stukken en inlichtingen zijn toegevoegd”.
Bovendien blijkt uit de dossiers dat de moskeeën ook inhoudelijk niet kunnen voldoen aan de wetgeving. Zo blijken van diverse moskeeën de imams Nederlandsonkundig te zijn, terwijl het erkenningsbesluit voorziet dat de moskeeën de taalwetgeving moeten respecteren. Ook blijkt uit de dossiers dat een aantal moskeeën zich manifest vrouwonvriendelijk opstelt en zelfs in enkele gevallen vrouwen botweg de toegang weigert tot de moskee. Zo stelt de Oostendse moskee Jamia Islamia in een schrijven: “Omdat mannen en vrouwen volgens het islamitische geloof niet in dezelfde ruimte hun geloof mogen uitoefenen, is er in de huidige moskee geen plaats voor vrouwen. De vrouwelijke moslims kunnen dus niet naar de diensten”.
Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat Keulen er blijkbaar zo op gebrand is te scoren bij moslimkiezers dat hij zijn eigen wetgeving schaamteloos aan de kant schuift en zelfs een loopje neemt met de fundamentele waarden en normen van onze samenleving. De capitulatie voor de islam is volledig.
Vlaams Belang zal erkenning aanvechten bij Raad van State
BRON ANGELTJES

Geen opmerkingen: