maandag 27 april 2009

MARS OP BRUSSEL


MARS OP BRUSSEL
Volgend bericht help ik verspreiden namens de organisatoren van deze Mars op Brussel. Krachtiger signaal kunnen wij als Vlaming niet geven: de straten van Brussel moeten overspoeld worden door zwart-gele Leeuwenvlaggen en een ontelbare massa enthousiaste betogers.
Dat is de enige taal die de franscouillons en het ander gespuis, verstaan.
Kort voor de verkiezingen van 7 Juni moeten er een massa lauwen overtuigd worden van onze aanrukkende macht. Laat het de laatste betoging zijn vòòr de Onafhankelijkheid, waar wij als tweederangsburgers mee in opstappen. De volgende betoging moet en zal een triomfantelijke intocht zijn van vrije Vlamingen in een vrije hoofdstad.
Door ons aantal kunnen wij een teken aan de wand zijn tegen de ongebreidelde islam-immigratie: hier in de hoofdstad van Europa zijn Vlamingen de baas. Gelieve dus Uw strijders-voor-Allah te verwittigen: net als voor de poorten van Wenen, kunnen jullie voor de poorten van Brussel aan de aftocht beginnen. Laat hierover geen misverstand bestaan!

Beste Vlaming,

Slechts een goede week scheidt ons van de Mars op Brussel: Vlaanderen vrij! op zondag 3 mei (11u, Noordstation). Het is al achttien jaar geleden dat er nog een grote Vlaamsgezinde betoging plaatsvond in Brussel en dus is deze Mars een historisch gebeuren, waarop u als bewuste Vlaming indien enigszins mogelijk aanwezig moet zijn.
De organisatie van de betoging heeft de toelating van de Brusselse politie verkregen voor de Mars en bijgevolg zullen we probleemloos onze hoofdstad zwart-geel kunnen kleuren en onze eisen waardig kenbaar kunnen maken.

De komende Vlaamse verkiezingen moeten voor Vlaanderen een scharniermoment zijn om een einde te stellen aan het besluitloze België. De huidige politieke stilstand dreigt voor Vlamingen en Walen rampzalig te worden in deze sociaal-economisch duistere tijden.
Vlaanderen heeft meer dan ooit alle financieel-economische bevoegdeheden nodig om onder andere de crisis, maar ook de vergrijzing op maat aan te pakken.

Op de verkiezingen van 7 juni zullen Franstalig-Brusselse en Waalse politici opnieuw tegen de grondwet in stemmen ronselen in de regio Halle-Vilvoorde. De taalwetgeving in Brussel wordt ondertussen zwaar met de voeten getreden, met soms dramatische gevolgen voor Vlaamse patiënten in de ziekenhuizen. Dit is onaanvaardbaar!
Deze Mars op Brussel heeft een heldere, positieve en toekomstgerichte boodschap: Vlaanderen vrij en Vlaams!

Belangrijk: Help mee aan het succes!

• Kom naar de betoging! Overtuig familie, vrienden en kennissen om mee te stappen: als iedereen één extra persoon meebrengt, verdubbelt de Mars! Spreek af met je lokale vereniging.
• Stuur dit bericht door naar zoveel mogelijk mensen.
• We vragen alle webstekbeheerders en voorzitters van verenigingen om de affiche of het bewegend balkje van de Mars gedurende nog 1 week op de voorpagina of toch prominent te plaatsen op de webstek.
• Lever een financiële bijdrage, hoe klein ook. Deze Mars kost handevol geld (samen zo’n €7.500 voor bussen, affiches, pamfletten, spandoeken, drukkosten, verzendingen, …). Ons rekeningnummer is 979-1687456-49.
• Kom naar het Benefietgalabal van KVHV ter ondersteuning van de Mars op Brussel op vrijdag 24 april vanaf 22u in de Crypte van de Sint-Pietersabdij, Sint-Pietersplein 13 in Gent.

Hoe er geraken?

Er worden bussen ingelegd die vele honderden betogers naar Brussel rijden. Dit zijn de nieuwste opstapplaatsen: Aalst, Brugge, Duffel, Herentals, Lier, Nijlen en Oostende.
U kunt ook een bus op een nieuwe opstapplaats (gedeeltelijk) vullen met leden van uw vereniging en ons dit laten weten.
Voor alle opstapplaatsen, reservatie en verdere inlichtingen, zie http://marsopbrussel.org/bussen.php.
Ook met de trein is het startpunt heel vlot te bereiken: http://marsopbrussel.org/trein.php
Informatie voor als je met de wagen komt: http://marsopbrussel.org/auto.php

Geen opmerkingen: