woensdag 22 april 2009

NEDERLANDS IS OOK VLAAMS EN OMGEKEERD

NEDERLANDS IS OOK VLAAMS EN OMGEKEERD
Kijk, dat is het voordeel om stamverwanten van elkaar te zijn. Men begrijpt elkaars taal. En als de politieke overtuiging dan ook nog een beetje gelijklopend is, kan men ongehinderd bij elkaar op de koffie komen.
Schuif bij en lees wat er zowat van alles gezegd en geschreven wordt in Amsterdam, dat toch voor een groot gedeelte uit (voorheen) uitgeweken Vlamingen, vooral Antwerpenaren, bestaat. Nu nog Geert Wilders aan Filip Dewinter redeneren, en de Nederlanden zij weer voor een beetje meer verenigd.
Even voor de goede luim een beetje Marc Grammens plagiĆ«ren….Het CGKR in ons land besluit, na een grondige universitaire peiling, waaruit blijkt dat 6/10 belgen (W/Vl) de immigratie verwerpt, dat de belse bevolking 100 % de immigratie steunt. Jawel, 100%... Immers, die 6/120 zijn racisten, en racisten tellen nergens mee…..
Vandaag dus op het bord: vers gekonfijt Hollands fruit als toetje bij het kopje Vlaamse troost. Volg goed. Daar gaan we!

Bewijs geleverd: Uitzetten van kansloze criminele allochtonen is mogelijk


Jos Schmitz 21 april 2009

De Marokkaanse onderkoning van het Amsterdamse stadsdeel (u mag gerust ook ghetto zeggen) Slotervaart heeft de knuppel in het linkse hoenderhok geflikkerd door te pleiten voor het uitzetten van twee Marokkaanse criminelen die al vijftien jaar in ons land verblijven en 'vergeten zijn' hun verblijfsvergunning te verlengen.

Het allergrootste probleem waarmee onze samenleving te kampen heeft en dat ons als een molensteen om de nek hangt, is de inmiddels tot gigantische proporties uitgedijde onderklasse van geimporteerde, volstrekt kansloze niet-westerse allochtone analfabeten. De enige manier om van dit probleem af te komen is om allochtonen met een dubbele nationaliteit die een misdrijf begaan waarop een maximumstraf van 1 jaar of langer staat de Nederlandse nationaliteit te ontnemen en vervolgens als persona non grata uit te zetten. Ik propageer deze methode al jaren. Lees bijvoorbeeld mijn artikel ''Rotte aarbeien" maar.

Vaak hoorde ik tegenargumenten dat dit niet mogelijk is. Dat het wel degelijk mogelijk is, bewijst onze vriend Marcouch. Hij wil twee Marokkaanse beroepscriminelen laten uitzetten die onze samenleving al 15 jaar lopen te verzieken en waarvan, ik citeer Marcouch, "enige honderden (!) registraties bij de politie bekend zijn" Lees: Tuig wat per persoon enige honderden keren met politie en justitie in aanraking is geweest en iedere keer weer is vrijgelaten om ons land en haar burgers verder te plunderen. Zie het artikel in het AD: Marcouch is erger dan Wilders .

Het kan dus. Criminele allochtonen hun Nederlandse paspoort intrekken, (dit geeft geen problemen met het Volkenrecht, omdat iemand die een dubbele nationaliteit heeft waarvan er eentje wordt ingetrokken niet statenloos wordt) en vervolgens op het paspoort van het land van herkomst als persona non grata uitwijzen. Terug naar het land van herkomst hoeft niet eens, als ze maar niet meer in Nederland hun criminele carriere voortzetten, daar gaat het om, toch? Enige wat er dan nog moet komen is een wetsartikel dat illegaal verblijf in Nederland strafbaar stelt. Zo kun je het als persona non grata uitgezette tuig vastzetten als ze toch weer terugkomen. Illegaal verblijf in Nederland is tot op heden niet strafbaar. Hoog tijd dat daar verandering in komt. Liefst met een minimale hechtenis van 5 jaar.

Voorts blijkt, dat de IND aan criminele allochtonen gewoon een verblijfsvergunning verstrekt. Hoe achterlijk wil je het hebben? Wij verstrekken criminele allochtonen, zelfs al zijn ze enige honderden keren in aanraking geweest met Justitie, een verblijfsvergunning. Ja, omdat de stakker nu eenmaal al langer dan 5 jaar in Nederland verblijft. Hoe krankzinnig kun je het verzinnen? Als voorwaarde voor verlenging danwel verstrekking van een verblijfsvergunning zou het criterium moeten gelden dat de aanvrager van absoluut onbesproken gedrag is. Sterker, het plegen van ENIG misdrijf nadat een verblijfsvergunning verstrekt is, zou reden moeten zijn voor onmiddelijke intrekking van de verblijfsvergunning en uitzetting van de persoon in kwestie als persona non grata. Maar onze politiek accepteert nog steeds dit soort werkelijk volstrekt absurde toestanden. Vandaar mijn oproep aan de politiek om hier onmiddelijk verandering in te brengen. De politiek namelijk bepaalt de criteria waarop een verblijfsvergunning verstrekt wordt en niet de linkse aap die bij gebrek aan gewicht omhooggevallen is tot directeur is van de IND!

Mijn oproep aan de kiezer is, stem alstublieft niet langer op partijen die dit soort waanzin niet alleen tolereren, maar zelfs op hun achterste benen staan als er ook maar de geringste dreiging is dat criminele kansloze allochtone analfabeten het land worden uitgezet. Welke die partijen zijn, hoef ik u gelukkig niet uit te leggen.

Reageren? Mail de auteur
Bron Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: