woensdag 29 april 2009

SAMENLEVING VOLGENS DE KORAN IN ZICHT


SAMENLEVING VOLGENS DE KORAN IN ZICHT
Als U, na kennis te hebben genomen van de video, waarop beelden van de rauwe werkelijkheid en die de mensen van Het Vrije Volk toch niet uit de duim hebben gezogen, nog met een gerust geweten ’s avonds in bed kruipt, dan bent U niet alleen doof en blind, maar daarenboven ook verstandelijk gehandicapperd…..
Voor mezelf kon ik alleen de bedenking maken; Goddank, het gaat, zo te zien, niet gepaard met oorlog, bloedvergieten, moord en verkrachting. Toch niet als alles blijft verlopen zoals het bezig is.
Tot ik, uit onbestemde achterdocht, nader inging op de niet alledaagse woordcombinatie ‘Islamitische Demografie’….gelinkt aan bijvoorbeeld de 5000 gratis (met belastingsgeld betaalde) oranje sjaaltjes voor Koninginnedag in Haarlem (NL). Goed gek! Bedacht ik: Zo’n gebaar is voor de geplande en in uitvoering zijnde veldtocht der moslim-legers het bewijs dat Europa zelf de koord aanreikt waar het zal aan opgehangen worden. Want ik ken een beetje mijn Geschiedenis van de Islam!
De veldtocht verloopt altijd ‘onschuldig’ tot een bepaald niveau van macht en aantal is bereikt. Dan wordt de druk stilaan opgevoerd, want macht hebben de overspoelde landen dan niet meer en nog een halve generatie verder zal de nog overblijvende restbevolking gewoon weggedrukt worden.
Wij kunnen daar echt iets aan doen. Hier en nu, nu het nog kan!
Samen zijn we sterk, om op 7 Juni het beslissend signaal te geven. Alleen met overtuigde onkreukbare Vlamingen in de Vlaamse Regering kan er weerwerk geleverd worden. Alleen de eigen overtuigde Vlamingen mogen wij afvaardigen naar Europa, om daar, samen met de Nationalisten van andere landen, eden dam op te werpen tegen de Turkse invasie en de massa-immigratie uit de Magreblanden. Er is maar één Nummer Zeven! En zeven is in onze Romeins-Joods-Christelijke beschaving een heilig getal!
Op zondag (de zevende dag van de week) zeven Juni moet en zal Lijst Zeven Vlaanderen geluk brengen!
Even de zotskap opgezet. Of dringt het bij U beter door met een lach en een luim?
Wat effe leuk is! In een islam-samenleving staan ongelovigen nog een trapje lager dan Christenen of Joden. (=Galgenhumor)
En wat al helemaal leuk is, is het totaal verbod op alcohol en varkensvlees; de 2 favorieten die om het even in welke vorm, niet weg te denken zijn uit het leven van elke Westerling.
En wat onze Dames en Juffrouwen gaarne zullen vernemen (en wat ook goed is voor het huishoud-budget) de (verplichte) boerka is een gewone onbewerkte en onversneden stuk stof, die slechts in een paar basiskleuren voorradig is. Gedaan dus met halve dagen winkelen en kiezen, waarvoor er so wie so veel minder tijd zal beschikbaar zijn, daar moslim-mannen getraind zijn op zalig niets doen, onderbroken af en toe door harem-activiteiten. Het werk, ondertussen, en de kinder-oppas dienen binnenshuis te gebeuren. Wij, de ‘kafirs’ zullen dienen te zorgen dat het BNP (Bruto Nationaal Product) op peil blijft.
Nog het meest tevreden zal de uitgangswereld zijn. Eindelijk zullen ze verlost zijn van dat nachtbraken, dat hemeltergend gekrijs dat muziek genoemd wordt (want totaal verboden, zelfs Chopin) en vooral van dat heidens copulerend jongvolk, de vieze blubber van de condoom-opkuis achteraf, holebi of homo-gedoe. Alleen theehuisjes zullen toegelaten worden, met telkens een hogepriesterachtig geval achter de toonbank..en waar tegen ‘handen op de tafel zondaars’ zal opgetreden worden met zweepslagen (voor de jongen) en met steniging (voor de meisjes), slechts in uitzonderlijke gevallen tot de dood er op volgt.
Nu ik bijna gedaan heb met nadenken, valt het mij in, dat voor ons regerend Koningdom, de islamisering de gedroomde uitkomst zou zijn, om zonder kleerscheuren afscheid te kunnen nemen. Niemand zal hen missen, zelfs niet om ministers te benoemen, want die zullen niet meer nodig zijn. De Kalief zal namelijk geen Roomse slippendragers kunnen gebruiken, maar wel een dozijn royale knusse, goed ingerichte woongelegenheden.
De klok tikt onverbiddelijk verder. ….We mogen niet doen alsof we het niet weten, of dat we niet verwittigd zijn. Want al lachend zegt de zot zijn waarheid….…

Islamitische demografie (schokkend!!!)


E.J. Bron 28 april 2009

De verovering van de hele wereld door de meest perverse, onmenselijke, seksistische, godslasterlijke, sadistische ideologie aller tijden is bijna onafwendbaar op komst en de regerende elites in Europa weigeren deze enorme uitdaging aan te pakken. Dat is onbegrijpelijk, net een vloek die het verstand van de politici in de westerse wereld benevelt.
Zie hieronder de enorme gevolgen van de islamitische demografie (VIDEO!!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=XK1pnCldKZI

Het lijkt erop dat wij islamcritici strijden voor een verloren zaak, maar de aanhouder wint!!!!


Bron: www.gegenstimme.net

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: