zaterdag 4 april 2009

STEM VOOR ONAFHANKELIJK VLAANDEREN


STEM VOOR ONAFHANKELIJK VLAANDEREN

OPROEP 2009:
STEM VOOR EEN ONAFHANKELIJK VLAANDEREN!

Beste Vlamingen,

In bijlage vindt u een duidelijke oproep van het Comité Vlaanderen Onafhankelijk om bij de verkiezingen voor het Vlaams Parlement op zondag 7 juni in het stemhokje massaal voor kandidaten te stemmen die zich er toe verbinden de Vlaamse onafhankelijkheid te promoten, voor welke partij zij ook kandidaat zijn.

Het Vlaams Parlement is voor onze toekomst uitermate belangrijk. Het Vlaams Parlement en de Vlaamse Regering hebben immers de opdracht, het geld en dus de macht om een ambitieus plan te realiseren voor werk, welvaart en welzijn zodat de gevolgen van de crisis in Vlaanderen snel en efficiënt kunnen worden bestreden en een nieuw élan naar de top van welvaart en welzijn kan worden ingezet.

Vlaanderen heeft van de federale regering niets te verwachten (zie o.a. het KBC dossier). De federale regering (met de Vlamingen in de minderheid) knoeit maar wat aan maar is niet meer in staat iets zinnings te ondernemen. De federale regering heeft geen geld en dus geen macht. Er is een machtsvacuüm en een totale politieke blokkade. Het bestaan van een chronisch chaotische federale regering is bovendien schadelijk voor Vlaanderen en bedreigt onze welvaart en onze toekomst.

Vlaanderen heeft geen federale regering meer nodig. Vlaanderen moet op korte termijn als een volwaardige onafhankelijke staat in Europa zelf zijn eigen weg gaan. Een beslissing daaromtrent is urgent. De mislukking van het Vlaams Kartel en het débâcle rond de staatshervorming tonen overduidelijk aan dat alleen een onafhankelijk Vlaanderen een uitweg biedt voor een betere toekomst. Wij kunnen het: het is onze verantwoordelijkheid om het dan ook te doen.

Beste Vlamingen, help ons en verstuur de OPROEP 2009 in bijlage naar al uw vrienden, kennissen, relaties, leden van uw verenigingen en zo mogelijk ook in uw beroepsnetwerk.

Met veel dank voor de medewerking,

Guido De Schuyteneer
Coördinator comité.


Comité Vlaanderen Onafhankelijk
Werkendam 43
2360 Oud-Turnhout
Tel + Fax 014-725618
GSM: 0475-571453
E-post: info@vlaanderen-onafhankelijk.be
Webstek: www.vlaanderen-onafhankelijk.be
KBC 737-0115866-91

Geen opmerkingen: