woensdag 1 april 2009

TURKIJE ROOFT OOK BABIES


TURKIJE ROOFT OOK BABIES
Na ‘Marokkaantjes aan de Lopende Band’ van gisteren, een nieuw stukje van ‘dhimitude’ van de Overheden. Wat in Nederland gebeurt, zal hier ook wel het geval zijn. Al moeten de kraaien het uitbrengen en worden de potjes nog zo gedekt gehouden.
De Oude Media? Die zetten al hun krachten op de globalisatie, de opwarming van de aarde, de bewimpeling van de criminaliteit, de Rode Duivels en Tom Boonen. Brood en Spelen, zouden de Romeinse Keizers gedacht hebben.
Moeten wij nu echt nog gaan pleiten voor een ‘Gezinsinspecteur’, die aan huis, één na één de personen en de identiteiten controleert? Er zal, me dunkt, nogal wat fraude ontdekt worden….Vandaar de bijstand van de gewapende arm der Wet, die zal noodzakelijk zijn. Er zou ook best team gevormd worden met een medicus. Kwestie van het nemen van DNA-stalen, wat als aangenaam neveneffect zou hebben dat 1 kind slechts in 1 gezin kindergeld zou krijgen, en niet bij gezin A, gezin B, gezin C, enz, zoals gebruikelijk is (was) in de Turkse wijk ‘Muidebrug’ in Gent. Want zeg nu zelf, wie ziet het verschil tussen al die ‘kutmarokkaantjes’ die op elkaar gelijken als 2 druppels water.
Voor de no-go zones zou het leger moeten instaan. Desnoods met tanks en vliegtuigen. Doen! Nu het nog kan! Want straks zou zoiets kunnen uitdraaien op het begin van het einde. Als de troepen van elders per GSM opgeroepen worden.
Stel U voor! Op de Burgerlijke Stand brengt men wijzigingen aan boven het hoofd van betrokkenen….Weet U, ooit was er een bevolkingsgroep die eerst verplicht werd een grote zwarte J op hun identiteitskaart te hebben. Later werd dat een gele ster op de bovenkledij.
Nog even… en Big Brother koppelt de stemcomputer aan zijn broertje van de Burgerlijke Stand, of aan die van de Kruispuntbank – en daar is het ultieme middel waarvan zelfs een Jozef Stalin maar kon van dromen.
Weeral een zwijnsstal die ooit zal moeten uitgemest worden!

Hollandse Friso krijgt Turks paspoort in maag gesplitst
Elsevier woensdag 1 april 2009 11:07
Een Nederlands echtpaar heeft van de gemeente Amsterdam een brief in de bus gekregen, waarin staat dat hun zoontje Friso de Turkse nationaliteit heeft. Suzan en Vincent van Saase zijn de wanhoop nabij.

De gemeenteambtenaren hebben Friso officieel als Turk aangemeld bij het consulaat, meldt De Telegraaf.
Turks leger
Het echtpaar Van Saase kreeg van de gemeentelijke basisadministratie (GBA) van Amsterdam-Noord te horen dat Friso behalve Nederlander ook Turk is. Dat houdt onder meer in dat hij op zijn achttiende mogelijk het Turkse leger in moet.
‘Tijdens contact met de gemeente hierover waarbij wij aangaven absoluut geen Turkse nationaliteit voor onze zoon te willen, werd ons medegedeeld dat wij hierin geen keuze hebben,’ zegt Vincent van Saase.

Opa
Friso krijgt de dubbele nationaliteit omdat zijn moeder de dochter is van een Turk. Haar moeder is wel gewoon Nederlands.

Geen opmerkingen: