donderdag 2 april 2009

VERKRACHTINGSEPIDEMIE IN WESTERSE LANDEN




VERKRACHTINGS EPIDEMIE IN WESTERSE LANDEN
Zeg nu niet dat U verwonderd bent over die epidemie die alleen op het Internet bespreekbaar is. Want de Oude Media, zowel beeld als druksel, zitten met hun kop in het zand. Lees er de geschiedenis op na. Verkrachting is het oorlogsrecht van elk winnaar. En dat is precies wat er aan de hand is: het gedrag van de overwinnaar tegenover de vrouwen van de overwonnen vijand:vernedering en verwekken van een bastaard nageslacht als onuitwisbare levenslange schande van de overwonnene.
Omdat er geen zwaarden en geen stromen bloed aan te pas komen, klinkt het brutaal, primitief en ongelooflijk? Is mogelijk. Maar het is wat het is. Teken aan de wand, en voorloper van de definitieve onderwerping.. Moet er beter definitie gegeven worden van de Islam? Het is, vanwege de toekomstige glansrijke overwinning van de soldaten van Allah, dat deze voorlopers gewoon een voorschotje nemen. Is koeltoer. En dus verrijking.
En gans Europa wordt onwetend gelaten, door al de berichten over verkrachting en groepsverkrachting die onder de mat geveegd worden. Door ‘kleine criminaliteit’ en ‘kansarme jongeren’ ligt het onder die mat al behoorlijk vol, zo erg dat die mat nergens meer de vloer raakt, maar compleet rust op gecamoufleerde en verzwegen berichten. Boven op die mat staat, lijk het hoogaltaar in onze kerken, het altaar van de multiculti afgod.
Waarlijk, het sprookje uit het verre Oosten over Het Vliegend Tapijt is werkelijkheid geworden…Bittere werkelijkheid, want dat tapijt is geland en kent hier in Europa een tweede leven…Het dient om al wat ons zou voorlichten en verwittigen voor het nakend gevaar, onder te vegen….
O ja, dat oorlogsrecht van de winnaar….Daar weten onze Vlaamse meisjes en vrouwen in de na-oorlogsjaren over mee te spreken. Dat was toen, vanwege de daders, bewijs van burgertrouw en goede patriottische ingesteldheid. Daar kwam geen overwinningsroes, geloof of godsdienst bij te pas. Dat was gewoon ongestraft dierlijk botvieren van de laagste lusten. Onder het goedkeurend oog van de Overheid…Of dacht die Overheid dat wij dat vergeten waren? De slachtoffers genieten ondertussen misschien de eeuwige rust. Maar hun erfgenamen zijn in leven en de rekening staat nog altijd open. …..

Maar over naar de werkelijkheid van vandaag. Want, zoals de Franse klassiekers zeggen (wie ook weer? ‘A chaque jour suffit sa peine’…
Onopgemerkt door het publiek, omdat het door de politiek en de media verzwegen wordt, breidt zich in Noord- en West-Europa, maar ook in Australië, razendsnel een gruwelijk fenomeen uit: de verkrachting van inheemse meisjes en vrouwen door immigranten respectievelijk nakomelingen van immigranten met het islamitische geloof.

Sharon Lapkin schrijft in haar artikel reeds in december 2005:

Het geheel heeft een sterke etnisch-culturele respectievelijk racistische achtergrond. Islamitische mannen verkrachten westerse vrouwen om etnische redenen. Ze zouden openlijk voor hun motieven uitkomen. De slachtoffers zouden niet het recht hebben om ”nee” te zeggen, omdat ze geen hoofddoek zouden dragen. In deze visie worden ze door hun geestelijke leiders gesterkt.

In Sydney verklaarde sjeik Faiz Mohammed tijdens een voordracht aan zijn toehoorders dat slachtoffers van verkrachting niemand anders zouden moeten aanklagen dan alleen zichzelf. Vrouwen met weinig kleren aan zouden mannen uitnodigen tot verkrachting. Westerse meisjes zouden hoeren en sletten zijn.
Al in 2004 verkondigde de Egyptische geleerde sjeik Yusaf al-Qaradawi in Londen dat slachtoffers van verkrachting bestraft zouden moeten worden als ze zich niet gepast gekleed zouden hebben. Om schuldvrij te zijn, zou het meisje een net gedrag moeten hebben laten zien.
In Kopenhagen liet de islamitische moefti Shahid Mehdi verkondigen dat meisjes die geen hoofddoek zouden dragen bijna zouden smeken om verkracht te worden. Vele verkrachters zouden zeggen dat het niet erg zou zijn westerse meisjes en vrouwen te verkrachten. Ze verklaren voor de rechtbank dat ze niet geloven dat ze een misdaad hebben begaan. Per slot van rekening zou zich uiteindelijk iemand over de meisjes ontfermen en bovendien zouden ze het sowieso met veel mannen doen.

Islamitische meisjes daarentegen zouden zuiver zijn en zouden hun maagdelijkheid in ieder geval voor hun toekomstige man moeten bewaren, omdat zij anders schande over zichzelf en haar familie zou brengen.
De meeste islamitische jongeren gaven toe hun seksuele behoeften met westerse meisjes uit te leven, maar later in ieder geval met een ”zuivere” islamitische vrouw te willen trouwen. (”Many immigrant boys have Swedish girlfriends when they are teenagers. But when they get married, they get a proper woman from their own culture who has never been with a boy. That’s what I’m going to do. I don’t have too much respect for Swedish girls. I guess you can say they get fucked to peaces.”)

De Zweedse journalist Fjordman waarschuwt in zijn artikel van 15 december 2005 voor een regelrechte verkrachtingsepidemie in Zweden en Noorwegen:

Hij schrijft dat volgens een nieuwe studie van de Crime Prevention Council in Zweden de waarschijnlijkheid dat een verkrachter van buitenlandse komaf is viermaal zo hoog zou zijn dan die dat de dader een Zweed van geboorte zou zijn. Immigranten uit Algerije, Libië, Tunesië en Marokko zouden deze groep domineren. Ook in Noorwegen en Denemarken zijn immigranten met het islamitische geloof duidelijk oververtegenwoordigd.

In het jaar 2001 waren immigranten betrokken bij twee van de drie verkrachtingszaken, in Kopenhagen zelfs bij drie van de vier! In deze statistieken werden echter niet de nakomelingen van immigranten meegeteld. Advocate Ann Christin Hjelm kwam erachter dat 85% van alle wegen verkrachting veroordeelde daders immigranten respectievelijk hun nakomelingen waren, 80% van de slachtoffers zijn Zweedse meisjes en vrouwen.

Het aantal door islamitische immigranten gepleegde verkrachtingen is zó groot, dat het volgens Fjordman echt heel moeilijk is om deze dingen als randverschijning of individuele missers te beschouwen.

Het zou veel meer op een soort oorlogsvoering lijken, waarbij de islamitische veroveraars meisjes en vrouwen als hen vrij ter beschikking staande oorlogsbuit zouden beschouwen. Moet je je toch eens voorstellen, dat in het Europa van de 21e eeuw een groep teenagers in Zweden uit wanhoop een soort omgekeerde kuisheidsgordel heeft ontworpen, die de draagster een betere bescherming van het eigen lichaam moet bieden, omdat hij alleen door haar zelf met twee handen probleemloos kan worden geopend. De meisjes hopen hiermee potentiële daders af te schrikken.

Ze streven naar de massaproductie van de gordel en niet – zoals ze met nadruk verzekeren – om geld te verdienen, maar om andere meisjes tegen de vreselijke belevenis van een verkrachting te beschermen. Het fenomeen van het seksuele geweld van islamitische mannen moet – zoals Sharon Lapkin schrijft – met de urgentie worden behandeld die het verdient.

In plaats daarvan ignoreren politici, academici en media het en beschimpen diegenen die het ter sprake brengen: In Australië werd de journalist Paul Sheehan van racisme en de aanstichting tot rassenhaat beschuldigd, omdat hij het gewaagd had te berichten over groepsverkrachtingen en de algemeen hoge criminaliteit in de Libanese moslimwijken van Sydney. Zijn collega David Marr noemde zijn columns schandelijk.

De vicepresident van de Australische Libanese moslimvereniging noemde het ”behoorlijk unfair” om de etnische herkomst van de verkrachters te publiceren. De BBC schrapte in 2004 een documentaire over het seksuele misbruik van blanke Engelse meisjes door Pakistaanse en andere islamitische mannen uit het programma, nadat de politie gewaarschuwd had voor het gevaar van het groeien van etnische spanningen. De zender zou zich van zijn verantwoordelijkheid bewust zijn.(Sic)

Een niet echt rustgevend vooruitzicht voor de toekomst biedt de visie van Unni Wikan, professor in de antropologie in Oslo. Ze raadt haar Noorse geslachtsgenoten aan om er toch alsjeblieft nota van te nemen dat islamitische mannen hun manier van kleden nou eenmaal provocatief zouden vinden. En zolang islamitische mannen geloven dat vrouwen zelf de verantwoordelijkheid voor een verkrachting zouden dragen, zouden de vrouwen zich gewoon aan de multiculturele samenleving moeten aanpassen.

Dat betekent waarschijnlijk: vrouwen onder de boerka en alles wordt goed!

http://www.frontpagemag.com/Articles/Printable.aspx?GUID={3261BB96-7E07-4CCE-9DE8-C2F7FB854E51}


Bron: www.pi-news,net

Bovenstaand artikel werd uit het Duits vertaald door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: