zaterdag 4 april 2009

ZONDER HAAT STRAAT


ZONDERHAAT STRAAT
Volgens een paar uitgelekte rapporten van de Staatsvuiligheid zou men daar (top-secret) een paar honderd hoogst vertrouwelijke (spionnage-)dossiers bijhouden over ‘politieke mandatarissen’. Daar zal wel een groot gedeelte mensen van het Vlaams Belang bijzitten, U weet wel, de partij die in geheime loodsen tanks, bazouka’s en schietgeweren heeft klaar staan om het apenland naar de maan te schieten.
Wij allen, sympathisanten van die Onkreukbaren, zijn even verdacht, en men wacht slechts op een teken, om des morgens om vijf uur…de klop op de deur…. naar goede gewoonte van dergelijk gespuis.
L’histoire se répète. Dat was ook zo in de jaren ‘30 tot de 10de Mei 1940, toen stond dezelfde Staatsvuiligheid met honderden dossiers tegen het VNV (Vlaams Nationaal Verbond) waarvan de leden, bij het uitbreken van de oorlog getrouw in het geweer sprongen voor het Land dat ze verfoeiden, terwijl een ander deel, geen VNV-leden zelfs, zonder vorm van proces, opgepakt en weggevoerd werd naar Frankrijk, waar ze in Abbeville koelbloedig door Franse hulp-gendarmen werden vermoord. Joris van Severen van het Verdinaso een belgisistische partij, was onder hen. Tja, waar gehakt wordt, vallen er spaanders…..
Maar…dezelfde Staatsvuiligheid, bij monde van Raadsheer Ganshof van der Meersch, stond al jaren op vertrouwelijke voet (Admiraal Canaris) met de Duitse Abwehr, de Duitse contra-spionnage. Men was de beste vriendjes, en men had geen geheimen voor elkaar…
Verkeerde vrienden en verkeerde vijanden…..
Vervang in dit verhaal Deutsche Abwehr door de 5de Colonne van De Halve Maan, en het verhaal klopt tot in de puntjes. Aan Vlaamse kant mogen de namen blijven….Want zowel toen, als nu, gaat het om Vlaamse nationalisten, die hartstochtelijk hun eigen land en volk bemùinnen.…..
Ben ik nu een verzuurde zonderling, die niet kan vergeten of vergeven? Zie ik spoken? Moet ik de Heren beleefd bejegenen, in de hoop dat ze ons even beleefd zullen bejegenen als het ooit zo ver komt? Zullen zij deze keer (weer) niet of wel over lijken gaan? Kan zijn, maar dan moet men mij toch eens goed uitleggen wat volgt…..
Op 29 maart vond in Deurne islamitische meeting plaats met als hoofdspreker extremistische Amerikaanse sjeik Khalid Yasin
Filip Dewinter: “Haatpredikers als Yasin moeten de toegang tot België worden ontzegd”
Op zondag 29 maart vond in zaal ‘De Schramme’ in Deurne een meeting ‘Moslims in het westen’ plaats. De druk bijgewoonde bijeenkomst was een initiatief van de radicale Belgisch-Nederlandse moslimvereniging Ighlaas. Hoofdspreker op deze meeting was de extreme Amerikaanse moslimgeestelijke Sjeik Klalid Yasin, bekend omwille van zijn haatoproepen tegen het Westen, niet-moslims en gematigde moslims. De meeting met Khalid Yasin was bekend bij de autoriteiten. Zowel federale als lokale politie waren immers aanwezig om een oogje in het zeil te houden.
Khalid Yasin is geen onbesproken figuur. Yasin trekt de wereld rond om jongeren te bekeren tot de radicale islam. Zijn invloed op de moslimjeugd wordt nefast genoemd. Op zijn persoonlijke website zijn teksten te lezen waarin hij oproept tot jihad tegen de ‘kafirs’ (ongelovigen) die de verspreiding van de boodschap van de islam in de weg staan. Volgens dezelfde teksten is het voor een ‘echte gelovige’ niet mogelijk bevriend te zijn met ‘kafirs’.
Yasin liet in het verleden reeds tal van controversiële uitspraken noteren. Over de aanslagen van 11 september stelde hij dat het WTC “van binnenuit tot ontploffing was gebracht”. Volgens Yasin zijn moderne moslims “de vijanden van Allah”. Homoseksualiteit noemt hij een immoraliteit die “strafbaar is met de dood”. Volgens de sjeik zouden de Verenigde Staten en andere Westerse landen in samenwerking met christelijke hulporganisaties de Afrikanen hebben besmet met het Aids virus, nadat de ziekte “in 63.000 vaten in Fort McKinley” was gecreëerd.
Het Vlaams Belang meent dat het onaanvaardbaar is dat een haatprediker als Khalid Yasin in Antwerpen in alle vrijheid moslims kan komen opruien tegen het Westen. Personages als Yasin moeten de toegang tot België worden ontzegd. Het Vlaams Belang hoopt in ieder geval dat de staatsveiligheid zijn werk heeft gedaan, dat de boodschappen van Yasin werden genoteerd en dat desgevallend overgegaan wordt tot vervolging indien er haatboodschappen werden verkondigd.
Bron: http://blog.seniorennet.be/hemiksem/

Geen opmerkingen: