donderdag 21 mei 2009

ANGELTJES BIJSPRINGEN AUB

ANGELTJES BIJSPRINGEN AUB
Op kanaal Z loopt een verkiezingsdebat met de drie regeringspartijen, en drie partijen van de oppositie.
Voor de zoveelste maal is het VB niet uitgenodigd.
Ik doe een oproep tot de lezers van angeltjes om zoveel mogelijk te reageren naar hun krant, weekblad, televisie en radio om te protesteren dat de grootse oppositiepartij niet wordt uitgenodigd.
Met genoegen plaatsen wij deze oproep en dringen aan om rechtstreeks aan Kanaal Z de vraag te stellen waarom Vlaams Belang niet aanwezig mag zijn en welk hiervoor de redenen zijn.
Geachte Angeltjes,
Ik heb aan dat Kanaal niet de vraag gesteld, maar in aller naam het antwoord gegeven. Het Vlaams Belang wordt niet uitgenodigd, omdat men bang is om te waarheid te horen. Simpel toch?!
Ziehier wat om 10 u 16 naar deze zender verstuurd werd, en niet is teruggekomen. Of het goed aangekomen is, weet ik niet, maar wat ik wel weet is, dat wij die nochtans TV Vlaanderen in huis halen, nog nooit van die zender hebben gehoord. Die zal dus niet veel betekenen, anders hadden wij bij het zappen misschien op dit fenomeen gelet. Wat er ook van zij, aan een heruitgave van de VBRT of de snertzender van Roularta hebben wij geen behoefte!
Persoonlijk kan ik ook weinig voelen voor een zaender die van zichzelf zegt, de laatste te willen zijn. Ik had liever een Zender A gehad. Een die aan het begin van de ‘wende’ lag voor de lotsverbetering van onze mensen, en die geen vrede nam met het opvoeren van regerings-clowns! Maar daar op moeten we misschien wachten tot na Verkiezingszondag…
Angeltjes, mochten jullie weten wie achter die Zender Z zit, U moogt het mij altijd zeggen. Ik heb nog een paar ladingen ontplofbaar materiaal (moreel ontplofbaar, hé) in petto, die na 7 Jubni misschien niet meer bruikbaar zal zijn, wegens voorbijgestreedheid of zoiets.…Wat zou spijtig zijn uit reden van onregistreerbaarheid bij uilen zonder kaars of zonder bril, doe niet zien en wil.
Met Vlaamse Groet.
Digitalia.


Geachte Directie,

Wij kunnen onze ogen en oren niet geloven! Zouden jullie, die een commerciële omroep zijn, echt niet weten wat er onder het volk leeft? Het spreekt echt niet in jullie voordeel dat U meezingt in het koor van de 'weg met ons' partijen en meer dan 1 miljoen Vlamingen, en wie weet straks nog een groot deel meer, uitsluit van confrontatie met de regerende elkaar verslindende partijkopstukken.

Waarschijnlijk bent U, net als die 3 partijen die U aan het woord laat, bang om uit hun mond de waarheid te horen?

Zelfs al begraaft U de waarheid onder kilometers leugens, de mensen kennen die wel. Wilt U ze eens horen?

1° het communautair gekwebbel is zonder uitkomst. We moeten het rooien zonder de franscouillons!

2° het land geraakt stilaan kaal gevreten, de meeuwen op het stort (Lewie Tobback) kunnen weer weg.

Deze twee zaken, geachte Directie, zijn niet racistisch. Ze zijn reeël!
Want louter zelf-defensie!

Hopelijk krijgt U veel oproepen zoals onderhavige. Dan kunt U er een hele voorraad ineens van doorspelen naar het CGKR, zodat ze daar weer eens weten wat doen. 't Zal me nogal een BOEM! geven als we Uw medewerking aldaar aan de grote klok zouden kunnen hangen. Jullie leven toch van publiciteit?

Boodschap verstuurd om 10u16 naar info@kanaalz.be

Geen opmerkingen: