vrijdag 1 mei 2009

ARM BLGISCH LEGER WORDT RIJKE VLAAMSE KRIJGSMACHT

ARM BELGISCH LEGER WORDT RIJKE VLAAMSE KRIJGSMACHT
Al de tijd dat ik ‘Sponssteen’ lees op zijn blog, was ik overtuigd met een ernstig gewetensvolle collega te doen te hebben. Vandaag begin ik te twijfelen, tenzij het de bedoeling was een verlate 1 aprilvis te verkopen.
Lees mee hier onder (bij uittreksel).
De Tjeef Crembo zou, als hij volhardt in de boosheid, staat er, het ABL splitsen in een Vlaamse en een Waalse vleugel…
Krijgen wij dan aan het hoofd als Opperbevelhebber een Waalse en een Vlaamse Koning? Voor mij niet gelaten, als iedereen maar zijn eigen boontjes in zijn eigen centjes-soep dopt!
Blijft dan nog alleen over, om het Onland bij elkaar te houden, de Voetbalbond?
Ik vrees echter (waar vind ik bevestiging van dat heerlijk gerucht?) dat de verkiezingsziekte verantwoordelijk is voor deze warhoofdigheid binnen de hoogste Tjevenrangen. Zij willen/wilden wel BHV splitsen, ze ‘gingen er voor’ maar hun haring braadde niet. En nu zou hij (de haring) wel braden voor het Koninklijk Speeltje?!
Echt waar, vriend Sponssteen, als Cremo lukt in zijn missie, en niet de Don Quichotte blijkt te zijn waarvoor wij Vlaamse Overtuigden hem houden, dan staan ons nog mooie dagen te wachten. Stel U de eerstvolgende militaire défilé op de Nationale Feestdag voor…..Op 11 Juli voor de Vlamingen in Brussel, en ergens in September voor de Wallo-haantjes, in Namur. De glorieuze optocht telkens voorafgegaan door de mascotte, Opper-Krijger Crembo, glorieus maar nonchalant wuivend naar de dol-enthousiaste menigte, van op zijn draagstoel, met een gebaar die zelfs Cleopatra niet had kunnen verbeteren…..In de lucht de Luchtmacht (waar anders dacht U) en op de grond zowel de Zeemacht en de Landmacht, broederlijk verenigd in dat ene overgebleven fregat, voortgetrokken door de stoerste borsten van beide Machten. Als symbool van de Zeemacht-te-land en de Landmacht-ter-Zee, enig ter wereld.
Veiligheidshalve echter, Heer Sponssteen, raad ik iedereen ondertussen aan, niet voor de partij van Crembo te kiezen op 7 Juni. Eenmaal de Vlamingen hun eigen regering hebben, komt dat Vlaams Leger er in ieder geval. Eenmaal onafhankelijk en vrij, zal Vlaanderen kunnen beginnen met een nieuwe lei, Cremo-vrij. Om een eigen regering te hebben, moeten wij meer dan 50% van de stemmen halen.
Mag ik afspraak geven om een nieuw rekensommetje te maken, de avond van 7 Juni? Het beetje dat we dan nog tekort komen, zal niet onoverbrugbaar zijn Zodat tegen de volgende keer….
Er bestaat natuurlijk nog altijd een waterkansje, dat de kleurpartijen eindelijk de dwalingen huns weegs inzien….Politiek is oorlog. En een oorlog wordt nooit beëindigd zonder wijzigingen in de coalities. Wie vriend was, kan vijand worden, en wie vijand, kan vriend worden…..En aangezien het Vlaams Belang meer vijanden telt dan vrienden, is (rekenkundig dan toch) de kans groter om meer vrienden te krijgen, en minder vijanden….….
En zo, beste vriend Sponssteen, kom ik om te eindigen, terug bij het begin van mijn opstelletje. Uw verzuchting over die twee legermachten leidt mij onveranderlijk naar een steengoede verkiezingsuitslag voor Partij Nr 7. In dit teken zullen wij overwinnen! (De God van Clothildis tot Clovis, de eerste koning der Franken)
En laat Pieter Crembo zijn voor wat hij is: Zatte Pier!!

Als De Crem dit tot stand brengt in een onderdeel van een van de meest versteende instellingen van het anachronistische België, het Belgische leger, en zeker als hij in de boosheid volhardt door aan te sturen op een volledige splitsing van de Belgische strijdkrachten, zullen hem veel zonden uit zijn Belgische tijd vergeven worden.
http://www.sponssteen.be/

Geen opmerkingen: