woensdag 13 mei 2009

BRUINE LIECVERDJES VREEMDE NAMEN

BRUINE LIEVERDJES MET VREEMDE NAMEN
Ik denk dat Seppe Weiss van het frauduleus failliete CGKR (is frauduleus, wanneer het kennelijk onvermogen spijts alle tekenen en indiciën, voortgezet wordt, of zoals de failissementswet zegt: in kennelijke staat van onvermogen, en zonder uitzicht op kentering), ik bedoel dus de Weledele Heer Jozef Dewitte, wier broer met de kalasjnikov ter hand het socialisme is gaan verdedigen in verre vreemde landen, en daarbij, waarschijnlijk tot eer en meerdere glorie van Allah, God hebbe-zijn-ziel, is komen te sneuvelen, juist, ja die, zal waarschijnlijk in zijn ‘keu’ gebeten zal zijn, mocht hij deze titel lezen.
‘Bruin’ dat is het scheldwoord dat die van buiten het ‘cordon sanitaire’ voorbehouden aan zij die ze opgesloten houden binnen datzelfde ‘cordon sanitaire’ en dat derhalve niet mag gebruikt worden voor hun lievelingetjes, zelfs al zijn die bruin van huidskleur, en komen ze, als recidivist, voor de elfendertigste keer voor dezelfde feiten voor dezelfde rechtbank. Is zoiets als verbieden van ‘zwarte’ te zeggen tegen een zwarte medemens. Ik ben toch niet kleurenblind, zeker!
Het ‘Torenhof’ in Waregem: ik schreef er onlangs ook al over. Over verbroedering wit/bruin of zoiets op kosten van ’t Gemeen, van U en ik dus. Moet onderhand wel een soort Klein-Chicago geworden zijn, denk ik, van op veilige afstand. Of moetik meer zeggen ‘Rif-apen-Stad aan de Gavers’?
O Ja, Mijneer Hoofdcommissaris (of bent U al met pensioen? Je waart nooit, met al Uw dienstijver, mijn beste vriend. Komt daarbij dat U als jurist, ook altijd alles best wilde weten….Weet U nog, van toen ‘de kaboutertjes’ de stoeprand 5 meter ver fluoriscerend geel hadden geverfd, zodat bepaalde treingebruikers niet de ganse dag hun blinkend vehikel voor mijn privé-parking hadden gezet, zodat ùijn clienten en ikzelf boete op boete opliep, wegens fout-parkeren. Ja, die treinreizigers waren beken,den van U, partijgenoten zelfs, denk ik. Juist?) Ja, Juist, U, Meneer de Hoofdcommissaris, wat lees ik nu? U kunt het drug-dealen niet aan? De criminaliteit is erger dan ten tijde van de ramlraken (grensverkeer, ziet U…) en nu blijken de bruine horden uit de Franse voorsteden al bijhuizen te hebben in Uw en ons Torenhof?
Foei!
Maar weetewa? Ik signaleer het U, gewoon voor geval U weer eens last hebt van overdreven dienstijver….Er is een hoernalist in Het Nieuwsblad die, door een weliswaar openbaar vonnis van de Rechtbank van Kortrijk maar àl te letterlijk te specifiëren, aan racisme doet! Alleen al door hun voornamen te vermelden, waardoor de zekerheid ontstaat dat het om bi-nationalen gaat, om vreemdelingen met een dubbele identiteit. Neen, ik bedoel niet Marokkaanse-Belgische nationaliteit, maar Marokkaanse-Criminele. Want crimineel-zijn, dat is toch ook een tweede natuur geworden? En grossist zijn in drugs, is dat geen wettelijk beschermde titel? Een ‘grossist’ is toch meer dan een gewone winkelier!?
Ziet U, Heer Crommiissaris, als U goed kijkt dan is er altijd wat te vinden om op te treden? Wat meer ‘respect’ voor kansarme hangjongeren, is dat teveel gevraagd?

Cel voor dealers Torenhof / Waregem
WAREGEM - Vier drugsdealers uit de Waregemse wijk Torenhof kregen gisteren van de rechter in Kortrijk celstraffen voor het dealen van cocaïne en heroïne. Voor Kasimi H. betekent dat een effectieve celstraf van 24 maanden, een boete van 2.750 euro en een verbeurdverklaring van 10.000 euro uit zijn vermogen. De rest is met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden. Voor de andere drie geldt hetzelfde. Kasimi B. kreeg dezelfde straf, terwijl David G. een celstraf van 18 maanden kreeg plus een boete van 2.750 euro. Vierde beklaagde Kasmi R. werd veroordeeld tot 6 maanden en een boete van 2.750 euro.
De rechtbank ging ervan uit dat de vier gedurende een redelijk lange periode drugs gingen aankopen in Nederland en die nadien verkochten aan lokale afnemers. Drie van de vier veroordeelden zitten al maanden in voorarrest. (djw)

Bron HNB

Geen opmerkingen: