maandag 11 mei 2009

CHARLATANS OF TOTENTREKKERS ?

CHARLATANS OF TOTENTREKKERS?
Tja, geen van de twee, ze zijn het allebei: het Kieken en Ghynocchio, ze zijn zelfs meer dan God, want ze vertegenwoordiger vier personen in één. Onderling inwisselbaar. Zowel de een als de ander, zowel ’t een als ’t ander. Vier personen in één!
Het Kieken heeft het zelf gezegd. Zie hieronder.
Weten we nu, ten overvloede, genoeg voor 7 Juni? Het zat al een paar dagen in de pijpleiding maar ik wilde mijn commentaar sparen tot er meerdere echo’s kwamen. In de Oude Media heb ik niets gevonden. Is trouwens geen rariteit, want heb niet veel gezocht. Daarvoor is de lente hier volledig aansprakelijk.
Wie moet kiezen tussen de Italiaanse ‘primavera’ in een stukje Aards Paradijs, neen, een stukje Hemlel zoals hij uit Gods handen kwam (sorry Litlle Darwinneke voor zo’n grootsheid bent U werkelijk veel te klein) en het vulgaire graaiende belse kiekenkot, zal niet lang twijfelen, denk ik.


Dehaene erkent inwisselbaarheid met Verhofstadt

Traditionele partijen ook inzake Europa volstrekt ongeloofwaardig

08.05.2009 16.20u - Op een persconferentie heeft Jean-Luc Dehaene, Europees lijsttrekker van CD&V, vandaag erkend dat zijn Europese koers perfect inwisselbaar is met die van Guy Verhofstadt, Europees lijsttrekker van de VLD.

Het Vlaams Belang vindt de bekentenis van Jean-Luc Dehaene dat zijn kritiekloze pro-Europese koers eigenlijk dezelfde is als die van Guy Verhofstadt, alleszins een goede zaak voor de Vlaamse kiezer. Meteen wordt duidelijk waar de Vlaamse partijen voor staan. CD&V, VLD en SP.A staan op dezelfde kritiekloze lijn. Tegenover de traditionele partijen staat het Vlaams Belang als enig eurokritisch alternatief. Onze partij maakt van de strijd tegen de Europese verspilling en fraude een speerpunt, net als van het verzet tegen de toetreding van Turkije en ons pleidooi voor bindende referenda. Bovendien meent het Vlaams Belang dat Vlaanderen, om zijn belangen te verdedigen, in Europa eindelijk met een eigen stem moet kunnen spreken en dus onafhankelijk moet worden.

Het Vlaams Belang kant zich tegen de naïeve en zelfs ongeloofwaardige roep naar ‘meer Europa’. Dit Europa kan de economische crisis helemaal niet aanpakken, zoals Verhofstadt en Dehaene menen. Het Europa van Dehaene en Verhofstadt wordt – nog meer dan vandaag al het geval is – een logge, inefficiënte en ondemocratische constructie, een soort ‘België in het groot’. Een kritiekloos pleidooi voor ‘meer Europa’, bovendien gebracht door iemand die de voorbije legislatuur voornamelijk uitblonk in nietsdoen, is allesbehalve geloofwaardig.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang

Frank Vanhecke
Europees parlementslidd

Geen opmerkingen: