dinsdag 19 mei 2009

DE BELLEMAN

DE BELLEMAN
Eerst een namenlijst van wat op de kieslijsten staat van de Parti Scandale in Broekzele, als opwarmertje. Dan volgt een overgenomen stukje van een bezorgde op het kookpunt staande Nederlander (Boiling Points), die, moest hij in Vlaanderen wonen, heel zeker niet op die partij (de PS) zou stemmen, maar op Nr 7, de lijst van het Vlaams Belang.
Met dank natuurlijk aan collega http://blog.seniorennet.be/vlaanderen_vrij/ die zo vriendelijk is onze aandacht te vestigen op een soort verabiste (!) (verarabierde?) beulemanslijst, de Parti Islamo-Socialiste, wat ik persoonlijk een mooi gevonden mondvol ècht Broekzeels vind. De Parti Islamo-Scialiste! Dat is tenminste duidelijk en wel omlijnd en die naam zou zelfs model en verzamelnaam kunnen staan voor al was links progressief is in het land. En dat, direct in de taal van de Meesters! Geen gezwam, stemt voor Vandam! Maar dan in ’t Arabisch….
Hier volgt dan de namenlijst, ook een beetje met het verder verwijderd doel en ten gerieve van Uw kleinkinderen, voor als hun eerste baby geboren wordt, opdat ze zouden kunnen kiezen uit de namen van de nieuwe patroonheiligen.
Op 3 staat Emir Kir,
op 7 Fadila Laanan

en verder 8 Mohammed Daïf
10 Sfia Bouarfa
13 Rachid Madrane
19 Jamal Ikazban
20 Fatiha Saïdi
22 Nadia El Yousfi
25 Mohammed Azzouzi
27 Ahmed El Ktibi
28 Souad Razzouk
29 Emin Ozkara
35 Abdallah Boustani
42 Yasmina Nekhoul
43 Mohamed Errazi
45 Mohamed Lahlali
47 Mounir Laarissi
51 Ahmed Laaouej
54 Myriem Amrani
55 Ibrahim Dönmez
57 Ahmed Ouartassi
59 Ahmet Gjanaj
61 Hava Ardiclik
63 Abobakre Bouhjar
67 Talbia Belhouari
70 Mohamed Ouriaghli



Lectori Salutem!, schrijft Boiling Points, en ik vraag al Uw aandacht voor de bijna-heiligennamen die hij zo vrij is onder de aandacht te brengen. Mijn goede raad: onthou deze namen, ze kunnen, voor geval U uit de poliepen van de islamo-collaboratie wilt geraken, altijd via Uw advocaat aanroepen worden om in Uw voordeel te getuigen. Dan zult U het voordeel genieten onthoofd te mogen worden, in plaats van als een schurftige hond te worden opgehangen. Zeg nu zelf, een heuse verbetering, toch!?
Het begint nu echt griezelig te worden, lotgenoten. De Grote Overname komt met rasse schreden dichterbij. Afgelopen zondag mocht Nederland met haar angstige bewindslieden de radicale foutbaard Khalid Yasin (weer) verwelkomen. Zoals u weet, komt een Muzelman met dubieuze bedoelingen nooit alleen. Behalve deze Yasin, kwamen er nog twee ari-behari’s naar het ‘eerste Nationaal Islam Congres’. Jawohl, Nederland heeft er weer een primeur bij!
Het is natuurlijk onverbloemd schandalig dat deze staatsgevaarlijke foutbaarden in Nederland alle ruimte krijgen om hun godsgruwelijke pleuris-Islam te mogen promoten. De toon op dit soort ‘congressen’ wordt ook steeds harder en dwingender:
‘De islam zal de overhand krijgen’, voorspelt sjeik Khalid Yasin. ‘Ook al haten de ongelovigen, afgodendienaars en hypocriete moslims dat’.
‘De definitie van islam is niet vrede’, stelde Al-Haddad. ‘Moslims die dat beweren, hebben een minderwaardigheidscomplex. Islam betekent overgave. Aan de wil van de schepper.’ Alleen Allah mag wetten maken, meent Al-Haddad. Het probleem aan democratie vindt hij dat mensen het nooit eens worden. ‘De islamitische oplossing is dat een externe, onbevooroordeelde autoriteit beslist. God.’
En dan hebben we nog gezwel nr. drie: ‘vriend’ Bilal Philips. Vreemde achternaam. Oh, we hebben hier natuurlijk te maken met een verLICHTe moslim. Die zijn volgens Balkenende totaal ongevaarlijk, dus geen zorgen.
Gezwel nr. twee, Al-Haddad kwam met een uitspraak die onze regenten toch enigszins aan het twijfelen moet brengen:
‘Al-Haddad spoorde Nederlandse moslims aan om SHARIARECHTBANKEN TE EISEN die islamitisch familierecht toepassen. ‘Het kan niet anders. Het aantal moslims groeit snel. Halal vlees doen ze ook – alsof dat geen sharia is. Zeg: ik ben een Nederlandse burger en je MÓET me dat geven.’
Godverdomme! Optiefen met deze afgrijselijke kutbaarden! Vandaag de dag is deze Yasin kind aan huis in dit totaal kaalgevreten land. Meneer komt steeds vaker ‘op bezoek’ en neemt zelfs zijn radicale vriendjes mee.
Onze ‘politici’ hebben dit land allang verkocht en laten de inheemse bevolking mooi de tiefus krijgen.
Stop het kwaadaardige gezwel!
STEM PVV!
Overgenomen van http://boilingpoints.wordpress.com/
Elk zegge het voort!
Nederland is, tot nader order, nog altijd geen Vlaanderen, al zullen dergelijke zaken bij ons ook wel voorvallen. Alleen kan er daar vrijer over geschreven worden. Ze zijn ons daar inderdaad weer een slag voor. Wat in voorkomend geval een voordeel is. Nu kunnen wij leren uit hun fouten. Zoals wij, bloggers, doen….Met man en macht de stormklok luiden! .
Daarom stel ik voor, dat wij het voorbeeld van ‘VlaanderenVrij’ zouden volgen, en overal en zoveel mogelijk de namen publiceren van alle islamo-favorito-lijsten. Zodat de zondvloed aan vreemde kandidaat-baasmakers komt bloot te liggen. Misschien dat dan de ogen van nog een deel van onze bevolking zullen opengaan. Op die manier naderen wij stilaan de meerderheids-positie….
Er is natuurlijk nog een tweede reden voor het openbaar en ruchtbaar maken van die namen, waartoe we anders bijna nooit de gelegenheid krijgen ze te zien of ze te memoriseren. Het is precies alsof er alleen schimmen bestaan in onze straten, en bendes kleine en grote stelende eksters. De kieslijsten! Op die manier kan er ook wat geoefend worden in het uitspreken van die namen met die onmogelijk op elkaar volgende klinkers.. Zo kunnen we oefenen met hun werkelijke namen, in plaats van te spreken over haatbaarden en tabbard-vrouwen, die we niet uit elkaar kunnen houden. Die gasten vinden we ook bijna nooit op onze kerkhoven, zodat we hen kunnen gedenken bij onze Allerzielenbezoeken aldaar. Zij geven er de voorkeur aan om in hun thuislanden te worden begraven, wat wel het mooiste maar effectiefste voorbeeld is dat ze hier niet thuishoren…De dag dat ze in onze grond en rond onze kerken willen begraven worden, zal dan het bewijs vormen dat ze zich hier thuis voelen, zeker?
Bij de naamafroeping van de meester in een bruine klas, met hier en daar een wit vlokje, staat niemand recht, zelfs niet als Meester dezelfde naam tweemaal afroept. Ala-ïn Beno-ït. Zuiver uit gewoonte versprak Meester zich, want hij bedoelde Alain Benoit. Maar wie valt daar nu over!?

Geen opmerkingen: