maandag 11 mei 2009

DE ZEGENINGEN VAN DE MULTICULTUUR

DE ZEGENINGEN VAN DE MULTICULTUUR
Stilaan geraakt men in Nederland overtuigd van de zegeningen van de Rif-apencultuur.
Daar, over de landsgrenzen heen, mag men er tenminste vrijelijk over schrijven….Bij ons waakt het Spionnencentrum CGKR opdat dergelijke ruchtbaarheid in de kiem worde gesmoord. En nochtans…de waarheid kruipt waar hij niet gaan en kan…
Een enkel smpel voorbeeld. .
Wie weet nog wanneer de ‘securety’ in onze vlieghavens zo drastisch werd verhoogd? Was dit door de dreiging dat Christenen of Joden de vliegtuigen zouden saboteren? Of is dit saboteren veeleer het werkterrein van de vrije gematigde Moslim, op zoek naar ‘respect’?
Waaraan wordt er dan nog getwijfeld om drastisch op te treden? Zaventem, zegt een Internationaal veiligheidsrapport, is zo lek als een zeef. En ‘Brussels South’ dan? Wij maar aanschuiven, om zelfs onze dikke snede voorverpakte Edammer afgenomen te worden, terwijl wij onszelf opjagen, dat de rij wachtenden almaar aangroeit, omdat een dikke moslima troela, ingepakt in wijde burka-plooien, problemen heeft met het fouilleren, onder het waakzaam oog van een tabbaard haatbaard. Hun handbagage reikt torenhoog, maar niemand geeft een kik. Tegen anderen, christenen of Joden zeker? wordt geblaft ‘buiten de standaard-maat! Bijbetalen! De priemende blik van de zwarte haatbaard, die zonder één woord, zijn zaken meezeult, de indruk gevend dat hij het zacht geblaat van het balie-juffertje niet hoort; doet zelfs de omstaanders wijken. Net geen krom-dolk gezien, Oef!
En dan heeft men in ‘Brussels Soutj’ nog veel geluk, als de bruine ‘securitu-beambte’ die het percentage allochtone tewerkstelling helpt op peil houden, u niet aan kant zet, voor een ‘speciale controle’, omdat U Uw ongenoegen hebt laten blijken met dat troela-gedoe….Heupprotese L én R? Wat denkt meneer wel! Ici, c’est moi qui commande! Hoogst verdacht! Zou in volle vlucht een tijdbom kunnen zijn! Dus de stofkam. En als die vuile christen-hond zo lang niet kan blijven op zijn poten staan, wel, dan moge Allah hem halen! Maar wachten zal hij, desnoods tot de ‘gates’ zijn gesloten en de vlucht zonder hem vertrekt. Moest maar meer ‘respect’ vertoond hebben voor de eigenheid van die Mama-Moslima van 150 Kgr…
Waarom, O Heilige Moeder Gods, moest Ryanair nu juist bezweken zijn voor de sirenenzang van Waalse politici! Was er in de Vlaanders dan geen plaats genoeg? Nu is de couillonering driedubbel. Uren rijden, familie of vrienden op elk uur van de dag of de nacht mobiliseren, geen kat die behoorlijk Nederlands verstaat, en op alle mogelijke plaatsen Rif-apen die de dienst uitmaken. Binnenkort vragen die zelfs nog bloed-passagegeld, met getrokken pistool op Uw hart, naast en boven de prijs van het ticket! Islam-tol, of zoiets.
Boiling Points geeft in zijn stukje van vandaag een aardig toekomstbeeld; Nederland, zegt U? Klopt. Gelukkig! Wij hebben misschien een heel klein tikkeltje meer gelegenheid om het tij te doen keren.
Denkt er aan, als U op7 Juni in het stemhokje staat! Wij kennen nog geen Islam-tol of iets gelijkaardigs en dat zouden we graag zo houden. U ook?
*
***
Het kon natuurlijk niet uitblijven op BP. De verschrikkingen welke plaatsvinden in de Diamantbuurt te Mokum. Een harde kern van jonge criminelen van voornamelijk Marokkaanse origine, pleegt steeds zwaardere misdrijven. Alwaar onze best beschermde Parasieten van Nederland zich voorheen nog kostelijk vermaakten met hier en daar wat bejaarden bespugen, witvrouwen uitschelden voor kk-hoer en homo’s en/of lesbo’s verjagen, is men verveeld geraakt en is men begonnen met wat winstgevender werk.
De kruimeldiefjes van toen plegen nu gewapende overvallen en bedrijfsinbraken. Niet alleen in de Diamantbuurt, maar door heel Nederland!
In mijn naïviteit dacht ik nog dat de brandhaard zich beperkte tot de bovengenoemde buurt, maar dit land schijnt al zó ver naar de godverdomme te zijn dat deze zware criminelen het land in trekken. Bewapend en al plegen zij zeer ernstige misdrijven. Deze Parasieten met hun typerende capuchons, voorzien van ziekmakend rattenbont, krijgen bij terugkeer van hun kruistocht te maken met hulpverlening…
Hulpverlening, landgenoten. Hulpverlening in de opvoeding, hulpverlening zus en hulpverlening zo. De voordeur blijft uiteraard gesloten en men is er nu eindelijk achter gekomen dat deze miljoenen kostende hulpverleningsoperatie kant noch wal raakt en totaal niets uithaalt.
Wij weldenkende rechtsmensen konden deze ramp twintig jaar geleden al voorspellen. Bij imam Job Cohen-dicapt – berucht om de omvangrijke bunker voor zijn Joodse gezicht – begint het nu ook te dagen: we zitten met een immens groot probleem.
Het is voor ons belastingbetalers allang niet meer te bevatten. Misdaad loont en bij thuiskomst kan men een klop op de deur verwachten. Niet van een arrestatieteam, maar van een clubje hulpverleners met fluweelzachte handschoentjes…
De ‘politie’, of wat er voor door moet gaan, ‘pleit voor aanscherping van de wet die de hulpverleners meer dwangmiddelen geeft om door te dringen tot gezinnen die hulp weigeren of traineren’.
We weten inmiddels dat onze ‘beschermers’ in de Tweede slaapkamer er een dagtaak van maken om onze Last Man Standing Geert Wilders te bashen, monddood te maken en laf weg te zetten als een onfrisse racist annex NSB-er,of zelfs als een ‘kleine Hitler’ (Mo Rabbae).
Dus van een wetswijziging zal pas over een aantal jaar sprake zijn en ook dit knuffelprojectje zal nooit en te nimmer slagen, zo weten wij nu al.
Nogmaals, de ‘politie’ wil een aanscherping van de wet, opdat zurige hulpverleners wat gemakkelijker achter de voordeur van deze criminele families komen. Dit is aan niemand onderbouwd uit te leggen en we staan stilaan over de gehele aardbol ernstig voor LUL met onze zachtaardige ‘aanpak’ jegens deze Marokkaanse Kakkerlakken.
Al jaren doet men er alles aan om de Grote Confrontatie uit de weg te gaan, maar volgens vooraanstaande sociologen gaat het ‘binnen nu en 3 à 4 jaar gruwelijk mis in dit vervallen land’.
Ik val in herhaling, maar het moet. We zullen bewapende burgerwachten moeten mobiliseren, want onze democratisch gekozen (!) bewindslieden zijn al jaren niet in staat om onze kind’ren, vrouwen en ouden van dagen te beschermen tegen deze weerzinwekkende Parasieten van Moslim-signatuur.
Het ergste komt nog; de nieuwe aanwas staat al te trappelen van ongeduld om bij de criminelen van nu in de leer te gaan. De wat oudere broers van deze jonge Rif-apen zullen op termijn workshops verzorgen om zodoende deze leergierige hyena’s het een en ander bij te brengen.
Bovengenoemde schokkende feiten zijn o.a. te danken aan de PVDA, de onderdanige, laffe houding van de ‘burgervader’ aldaar en uiteraard aan de onzalige lieden in Den Haag die voortdurend belastinggeld in het niets laten verdampen ten behoeve van deze Diamantjes van Nederland. Deze mensen schamen zich werkelijk nergens voor.
Geert Wilders had en heeft gelijk. Dit land is gevaarlijker dan Uruzgan. Want we zijn nu al zo ver dat gewapende overvallers uit levensgevaarlijke achterbuurten het land in trekken om her en der het openbare leven onveilig te maken. We moeten te paard!!
Een commenter op Elsevier schreef:
‘Met onwillende honden is het kwaad hazen vangen’.
Uitzetten! STEM PVV!
Dit bericht is geplaatst op om mei 11, 2009 door 10:56 am en is geplaatst onder Ergernizz.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geen opmerkingen: