dinsdag 19 mei 2009

KUISHEID IS MOSLIMDEUGD



KUISHEID IS MOSLIMDEUGD

Scandinavië: verkrachtingen en de terugkeer van de kuisheidsgordel


E.J. Bron 10 april 2009

Al enkele jaren lang komen er in dichtbevolkte Scandinavische gebieden steeds meer groepsverkrachtingen op Scandinavische vrouwen voor. De daders: immigranten.
De politie en de instanties keken om redenen van politieke correctheid tot nu toe gewoon de andere kant op. Nu maken de media reclame voor een ”anti-verkrachtings-kuisheidsgordel”.

De Zweedse stad Södertälje is wereldberoemd – geen andere stad in de wereld buiten Irak herbergt meer Irakezen en hij wordt daarom ook wel schertsend ”Little Bagdad” genoemd. Södertälje is een ”multiculturele” stad. Met de komst van de immigranten uit de islamitische cultuurkring kwamen er echter in Södertälje ook tot dan toe onbekende problemen – bijvoorbeeld groeps- en massaverkrachtingen. En de haat tussen etnische Zweden en migranten uit de islamitische cultuurkring heeft intussen bedreigende afmetingen aangenomen.

In Hosvjö, de Irakese wijk van Södertälje, bedreigen Zweedse jeugdbendes nu al de kleinste immigrantenkinderen die nog nauwelijks kunnen lopen. En ze gooien met urine gevulde zakjes in de brievenbussen van huizen waar Arabische naambordjes op zitten. Op straat vallen ze in groepen samen immigranten lastig. De Zweden willen deze massa-immigratie van mensen uit de Oriënt blijkbaar niet en reageren racistisch.

De immigranten ”verdedigen” zich op een in Zweden vroeger onbekende manier: ze ontvoeren 12 tot 14 jaar oude Zweedse meisjes en verkrachten ze in groepen. In Södertälje bestaan meerdere immigrantengroepen die systematisch Zweedse meisjes verkrachten. Zeven leden van zo’n groep staan nu voor de rechtbank. De 19 tot 23 jaar oude medeburgers ontkennen weliswaar alles, maar de resultaten van het spermaonderzoek en de DNA-tests zijn ondubbelzinnig.
LINK: http://www.thelocal.se/18776/20090409/

Nu is het in landen zoals Zweden en Noorwegen strafbaar en politiek niet correct om de etnische herkomst van een crimineel te noemen. Hoe lukt het de Zweedse kranten dan toch om de waarheid aan de lezers te berichten? Men maakt gebruik van formuleringen die men voor Zweden in zulke gevallen nooit zou gebruiken. De daders worden bijvoorbeeld omschreven als ”Zweedse staatsburgers” – dat is ongeveer hetzelfde als wanneer de Bild-Zeitung over een verkrachter zou schrijven dat hij een ”Paspoort-Duitser” zou zijn. Iedereen zou meteen weten wat daarmee bedoeld wordt. En de aanwijzingen over de concrete nationaliteit van de daders krijgen de lezers door het noemen van de wijk waarin de daders wonen (Södertälje-Hosvjö is de Irakeesoriëntaalse wijk) en uit andere berichten waarnaar wordt verwezen – en waarin vooral over de problemen van immigranten en ingeburgerde Irakezen en Somaliërs wordt bericht.

In deze dagen berichten Scandinavische kranten over anti-verkrachtingsondergoed voor Scandinavische meisjes, dat men niet zonder grote moeite kan uittrekken. Het moet de daders de lust ontnemen om Scandinavische kinderen en meisjes te verkrachten.
LINK: http://www.gt.se/nyheter/1.1526660/trosan-som-ska-skydda-mot-valdtakt

De Zweedse Lisa Nilsson woonde vijfentwintig jaar lang in Manhattan, New York City. Nadat ze naar Malmö in Zweden was teruggekeerd, mist ze nu de veiligheid van New York. Ze gaat na zonsondergang niet te voet, uit angst neemt ze alleen nog een taxi. De reden: het grote aantal verkrachtingen in Zweden door migranten. Het aantal verkrachtingen in Zweden is sinds het begin van 2003 met 17% gestegen. Groepsverkrachtingen, normaalgesproken van Zweedse meisjes door mannelijke islamitische immigranten, zijn aan de orde van de dag. De laatste 20 jaar is het aantal verkrachtingen – dankzij de immigranten – verdrievoudigd. Zweedse meisjes hebben twee jaar geleden al een anti-verkrachtingsgordel, een moderne kuisheidsgordel, ontwikkelt om zich tegen de overvallen te weren. Dit alles is echter een ontwikkeling die ook in de andere Scandinavische landen voorkomt. Volgens gegevens van de krant Copenhagen Post hebben reeds in 2001 islamitische imams een samenwerking gevormd om het grote aantal geïmmigreerde verkrachters de baas te worden in de Scandinavische landen – tot nu toe zonder succes. Schrikbarend is vooral ook het constant stijgende aantal verkrachte kinderen.

Dit is echter niet verbazingwekkend, want in Scandinavië roepen imams moslims er openlijk toe op om niet gesluierde vrouwen te verkrachten. Een van hen was de Deense imam Shahid Mehdi van het Islamitische Cultuurcentrum in Kopenhagen. Hij verklaarde voor de camera dat vrouwen die niet gesluierd zouden zijn niets anders dan een verkrachting zouden wensen. De verbazing over zulke oproepen van islamitische leiders duurde echter maar kort.
In het jaar 1996 kwamen de meeste verkrachters in Zweden uit de volgende landen: Algerije, Libië, Marokko en Tunesië. Negen jaar later werd hierover eind 2005 in Zweden een nieuwe officiële statistiek gepubliceerd. Opnieuw kwamen de meeste verkrachters uit Algerije, Libië, Marokko en Tunesië.

Bron: www.info.kopp-verlag.de

Bovenstaand artikel werd uit het Duits vertaald door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk

Pssst I
Volgens het oorlogsrecht, d.i. het recht van de overwinnaar, heeft een overwonnen volk helemaal geen rechten. Menselijk leven, eigendommen, eer, niets heeft nog waarde. Al naar gelang de graad van beschaving (!) kan daar een laagje vernis opgelegd worden. Van het opleggen van’herstelbetalingen’ na WO I tot het ophangen van de overwonnen generaals (WO II). Hoe primitiever de overwinnaar, hoe ruwer de ‘gebruiken’. Wat heden ten dage ‘in gebruik’ is geraakt, is de ‘Sonderbehandlung’ van onze vrouwen en meisjes. Geen oorlogsrecht van nà de overwinning, maar een voorschotje daar op. Een soort voorsmaakje. Niets meer dan een beperkt aantal vrijblijvende loslopende oefeningen tegen de Dag des Oordeels. Dan worden de daders geen daders meer, maar helden. De Geschiedenis staat er bol van.
Psst II
Waarover beklagen die dames zich? Dat ze blij zij, nog hun leven niet verbeurd te hebben! Zal er anders uitzien voor de mannen, echtgenoten, vaders en broers, eenmaal het zo ver is. Na zich aldus zonder risico de vrouwen, enfin, de mooisten en de jongsten toch, toegeëigend te hebben; vallen de rijkdommen zò in de handen van Allah’s lievelingen…
Pssst III
Na een paar generaties zal de Westerse wereld er dan uitzien zoals de straten en de huizen in onze steden er nu al zijn beginnen uitzien. Vervallen, grauw en troosteloos. Met een beetje overdrijving kan men zich in de achterbuurten van het onherbergzame Anatolië (Turkije) wanen. Of nog erger: in de woeste eenzaamheid van de Sahara-woestijn. Waar de ondergrondse rivieren toch duidelijk aantonen dat daar ooit een groene welvarende wereld was.
Pssst IV
De Bijbel spreekt van ‘De Hangende Tuinen van Babylon’ van een volk (Babyloniërs) van vòòr de Islam….Moet dringend eens uitgespit worden als daar enig verband tussen bestaat….

Geen opmerkingen: