zondag 10 mei 2009

'N TREE NADER

N TREE NADER
Voor wie vandaag, 10 Mei (horribele datum in ons collectief geheugen) nog niet bij Angeltjes op bezoek is geweest; dringend doen om het echte nieuws uit Zuid-Afrika, en de viering van dat warhoofd, de nieuwe President, te vernemen.
Onze verwantschap met die Boerevolk wordt oordeelkundig belicht – en – lees hieronder de juiste gevolgtrekking.
Hulle het feitlik almal deel van die Boerevolk geword
…./…
Hier vanuit die suidpunt van Afrika, wens ons u daar in ons stamland (Vlaandere) ALLES VAN DIE BESTE toe. Ons hoop u vaar goed in die komende verkiesing, en dat u na dese, 'n tree nader aan onafhanklikheid sal wees.
Mag ik, ter attentie van die bestrijders van de verdwenen apartheid’ twee zaken laten noteren? Ten eerste, sedert het ANC aan het bewind is, is Zuid Afrika verworden tot het crimineelste land ter wereld, en het armste. Ten tweede, dat de ‘witmense,’ daar natuurlijk onder lijden (=eufemisme), maar dat zwartmensen unaniem moeten toegeven, dat voor hen de ‘apartheid’ beter was. Uitzondering gemaakt voor de nieuwe zwarte commuistische bovenlaag, vaak nog crimineler dan het geboefte in de straat.
Ik denk, hoog tijd dat Bobbejaar weer beklim die berg, deze keer niet om de Rooinek, maar om het zwarte gebroed te vererg. Hoera vir die Boer, hoera! .
Herkent U het beeld? Een der rijkste naties ter wereld, behoudsgezind, werkzaam en dus welvarend, wordt ingepalmd en leeg gezogen door links geweld. Deze keer, pour les besoins de la cause, nog zwart op de hoop toe. En waarschijnlijk binnenkort ook nog moslim…..Drie eigenschappen (links, zwart, moslim) die elk apart, belust op rijke buit, smeulen waar er welstand heerst.
En Belgenland? Die vordert, o welkome gelegenheid, via de Wapenwet, O verdomd welgekome, Hans Van Themsche, alle schiettuig bij zijn burgers binnen…Om ons tegen de agressie te verdedigen, zullen we moeten ons meubilair gebruiken. Om mee te gooien!
Of heeft U een adres, om Uw bestelling te plaatsen. Voor geval dat….

Geen opmerkingen: