donderdag 14 mei 2009

NAZI SCHUTKRING NU OOK IN NL

NAZI SCHUTKRING OOK IN NL
Het stond in de sterren geschreven!
Hitler, Stalin, Islam, dat zijn 3 stappen van een en dezelfde paar voeten die een spoor trekken in de Geschiedenis. Maar hun voorbeelden kennen wereldwijd navolging Het is een soort ‘globalisering’ geworden, geen ‘As van het Kwaad’, maar een Universum van het Kwaad. De Lage Landen by-der-See worden niet gespaard….Men doet het alleen een beetje ‘humaner’. Voorlopig toch nog. .Eerst bij ons, toegepast en in leven gehouden door de Belgafonen, de Belgicisten of, als U wilt, de Linkse Kerk, die het kind een andere naam gaven, en dus niet spreken van ‘Untermenschen’ , ‘koelaks’ of ‘kafirs’, maar over mestkevers, imbecielen, of verstandelijk gehandicapten, die opgesloten dienen te worden in een ‘schutkring’ – ‘Schutzhaft’ zeiden de Nazi’s, ‘beschermings-hechtenis - :cordon sanitaire in deftig Frans, de voertaal van de meesters, klakkeloos overgenomen door hun ondergeschikten in Vlaanderen….Schutzhaft: Bescher mings-hechtenis, vrij vertaald tot afzondering in het eigen belang. JaJa, Dr Goebbels kende het klappen van de zweep. Ironie, en dan de klop op de deur, ’s morgens om 5 uur….Omdat anders de gevestigde macht, bij monde van straatgeweld, misschien zou overgegaan zijn tot een soort ‘Entlösung’, - Slot-oplossing – van het probleem.
Eerst gebeurde dat in Vlaanderen. Dus nu ook in Nederland!
(Zou dat wijzen op enig stamverband tussen beide volkeren? Of is het eerder een oprisping omdat gedacht wordt dat zo’n uitsluitingssysteem ‘werkt’? )
En of het werkt! Bij ons in Vlaanderen bracht het bij de voorgaande verkiezing (2004) bijna 10 % meer stemmen op voor het Vlaams Belang, dat van 14-15 % naar 24 % steeg, de hoogste score die een Vlaams nationalistische partij ooit haalde, zelfs niet in de gouden jaren net voor WO II. De stoot van ‘de Linkse Kerk’ om, na jaren vruchteloos procederen en overal bot te vangen, eindelijk bij het Gentse Hof van Beroep een Rechter vond die het Vlaams Blok/Belang veroordeelde voor…racisme, op basis van verkiezingsteksten, waar het Vlaams Bol/Belang, precies door de schutkring, geweerd werd in het openbaar debat, en derhalve om aandacht te krijgen, wel een beetje ‘stout’ uit de hoek moest komen. Niet stouter dan gewoonlijk…..
En zie! Ook in Nederland gaat men dezelfde weg op. Iedere keer dat Geert Wilders (PVV) nagetrapt wordt, stijgt zijn populariteit….
Ergens staat in het Evangelie, uiteraard in een verhevener context, dat ‘zij die oren hebben om te horen en niet horen, en ogen hebben om te zien en niet zien,’ zullen branden inde hel.
Nederland, Vlaanderen is een beetje ervarings deskundige in het uitgesloten zijn. Zien jullie het zitten, dat een van Uw traditionele politiekers laat neerschrijven, dat hij liever overeenkomt met een Marokkaan, dan met een andere Vlaming, die d’er ene is van het Vlaams Belag. Moet er een schoner voorbeeld zijn van dienstbaarheid aan de Islam? Van volksverraad? Van samenheulen met de vijand?
Weet dan dat er honderdduizenden Vlamingen voor veel minder werden opgesloten bij het einde van de Duitse bezetting? Dat er vele tienduizenden onder hen jarenlang in mensonwaardige omstandigheden opgesloten bleven, omdat zij volhielden dat er een Duitse Cultuur bestond, waarvoor zij gevoelig waren, dat zij misleid waren door de bezetter, en in feite gehandeld hadden in het belang van het Vlaamse volk… (Joris Vindevogel) Dus niet in het belang van belgië, werd gevraagd? ? Dat er honderden gefusilleerd werden, omdat tussen hen ook echte criminelen zaten, die dus moesten boeten omdat ze, jaren na de oorlog, voor een Oorlogstribunaal kwamen, die de fictie van een oorlogstoestand in leven hield, louter en alleen om een Wet te kunnen toepassen, die slechts geldig was in oorlogstijd….Dat men een ‘oude krukkenvent’, vastgebonden op een stoel, naar de executiepaal deed slepen? (Dr August Borms) Dat de eigenlijke profiteurs van voor de oorlog, dezelfde waren als deze binst de oorlog, en ook na de oorlog? Nergens werden die aangeklaagd, uit ’s Lands Belang.
Nederland, kijk ook al eens meer naar Uw zuiderburen en hun martelgang, sedert 1830, toen de woorden ‘cordon sanitraire’ misschien nog niet bestonden tegen medeburgers, maar waar er in de feiten en de eigenlijke toestanden wel naar gehandeld werd? Tot tweemaal toe heeft de Vlaamse politieke leiding, tegenin de mening van de gewone man, de reddende hand van de bezetter willen grijpen om weg te geraken van onder het belgisch/Brussels juk. Zij dachten beter af te zijn bij de bruine pest dan bij de driekleurige cholera….Maar toen keerden de oorlogskansen en werd een ‘Vrede door Vergelijk’ niet meer mogelijk….Gans Vlaanderen heeft sindsdien zwaar geboet en de ketens zijn gebleven.
Hoe de felste en nobelste der VNV-Leiders (Dr. Jur. en Senator Jeroom Leuiridan - Ieper) samen met anderen, reeds in Juli 1940 in audiëntie werd ontvangen op de Kommandatur in Brugge, om af te spreken over de ‘Flamenpolitik’, want toen was Vlaanderen in de bezettingszone weer verenigd met Noord Frankrijk. Dat belooft…Maar de Führer wilde geen beslissing nemen, tot nà de Endsieg, en eiste ‘offers’ van de Vlamingen. Wie deelnam aan de strijd, zou deelnemen i de beloning…Achteraf na het gesprek informeerde de Ortskommandant zich naar Jeroom Leuridan. Wie of wat was dat stukje Advocaat!? Want zo verklaarde hij, de anderen (belgicisten e.a) kwamen bedelen en smeken. En deze, zei hij, kwam eisen en bedreigen…..Was dat de houding van een ‘collaborateur’? Van een verslagene? Of stond de Ortskommandant misschien voor een gelijke….die sprak zonder vaar of vrees, want hij stond recht in zijn schoenen….
Jeroom Leuridan werd na de bevrijding, zonder dat zijn onschendbaarheid werd opgeheven, aangehouden, in de gevangenis gegooid, waar hij enkele maanden nadien, zonder medische zorgen, pijnlijk overleed. ‘Versleten’, schreef hij ‘voor zijn tijd’….De Onstaat had zich weer al eens gewroken op een man die geen vlieg had kwaad gedaan binst de oorlog…Hij had alleen geijverd, dag en nacht, en alles opgeofferd, om Vlaanderen ten dienste te staan. Zij Ieperse collega’s, die zich wel rijkelijk hadden vetgevingerd bij de Witte Brigade, kwamen tevergeefs tussen om de zieke Jeroom naar huis te laten komen om te sterven. De Prins Regent tussen in 2 wippen, had geen tijd om het genadeverzoek te lezen. Het rapport van de gevangenisdokter werd afgedaan als te tendieus en te partijdig. Jeroom Leiuridan moest in zijn eenzame cel blijven, om er, als een hond, te sterven.
Ja, met ‘schutkringen’ Heer Wilders, weet men altijd waar het begint, maar nooit waar het eindigt…


Het eerste grote succes voor de PVV is binnen: de ChristenUnie wil niet in een coalitie met de PVV. En daar zaten we lang over in de piepzak, want stel je voor dat de PVV de islam als achterlijke ideologie zou wegzetten, maar toch met de ChristenUnie gaat regeren.

Dat er überhaupt een partij met de ChristenUnie regeren wil is op zich al een wonder, maar is dan ook slechts uit nood geboren. Dat de PVV met een partij zou willen regeren die een pact met de islam voorstaat en aan homofobie lijdt, was dan ook niet te verwachten. Afgewezen worden door de exorcist Rouvoet is ongeveer het beste wat je in de politiek kan overkomen. Rouvoet kan zijn kruis droog houden, want Graaf Dracula lust alleen maagden.

Ondertussen sluiten steeds meer partijen op voorhand een coalitie met de PVV uit. Nogal ongebruikelijk, want politieke partijen zetten in de aanloop naar verkiezingen de hakken altijd ideologisch in het zand, om tijdens informatie en formatie elkaar wat meer politiek licht in de ogen te gunnen. Dat is de traditie van de Nederlandse consensuspolitiek, die gebaseerd is op het historische gegroeide verschijnsel dat politieke partijen uitsluitend in een coalitie tot regeren komen.

Er tekent zich dus geleidelijk een cordon sanitaire rondom de PVV af, hoewel nog geen enkele politieke tegenstrever weet met hoeveel politieke concessies de PVV bereid is deel te nemen aan een coalitie.

Dat partijen voor verkiezingen steviger redeneren dan erna, is overigens niet uniek. Het CDA was aanvankelijk tegen het Generaal Pardon, maar heeft na de laatste verkiezingen ingestemd met dat Generaal Pardon. De PvdA was in de aanloop naar de vorige verkiezingen voor het Irak-onderzoek. Eenmaal in de coalitie is deze eis uitgeblust. Kennelijk is het alleen de PVV niet gegund zich stevig te profileren.

De PvdA, D’66, GroenLinks, de SP, de ChristenUnie, en ten dele ook het CDA, hebben de PVV als coalitiepartner afgewezen, dus dat wordt een lastige taak een werkbare meerderheid te verkrijgen voor een coalitie om graaf Dracula buiten de deur te houden.

Het CDA, de PvdA, de VVD, D’66 en GroenLinks zijn dus verplicht tezamen een coalitie te vormen om tot een parlementaire meerderheid te komen, tenzij de SP de plaats van de VVD inneemt. Wat weer het liberale karakter van D’66 zal beroeren. D’66 en de ChristenUnie in één coalitie lijkt welhaast euthanasie op beide partijen.
Het wordt hoe dan ook regeren met hommeles om een deel van het electoraat monddood te maken, en graaf Drucula van de maagden af te houden.

Hoe je het ook wendt of keert, de PVV vertegenwoordigt een denkrichting die kennelijk niet meer uit de samenleving te verdrijven is, maar desondanks door de traditionele politiek niet te verteren valt. Dus rest slechts een monsterverbond tussen partijen die elkaars bloed wel kunnen drinken. En dat laatste is toch de favoriete bezigheid van graaf Dracula.

Toch kon het wel eens leuk worden met een grote PVV in de oppositie versus tot elkaar veroordeelde doch tot op het bot verdeelde partijen. Anders gezegd, om een enorm electoraat monddood te maken gaat men over lijken. Laten we hopen dat het niet Wilders’ lijk wordt. Maar ja, dat laat ik aan de erven van Bram Stoker over.

Bron: Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: