zondag 17 mei 2009

NEDERLAND VERBREEKT DEIPLOMATIEKE BETREKKINGEN

NEDERLAND VERBREEKT DIPLOMATIEKE BETREKKINGEN
Neen, het is nog niet voor direct, maar het zit er aan te komen. Wilders gaf het schot voor de boeg, door Balkenende gisteren zijn 3 vragen over het einde van belgië voor de voeten te werpen, in de hoop aldus een internationaal diplomatiek schandaal te veroorzaken, met het doel in de eerste plaats de belse BuZa DeGucht te kraken. Meer en meer wordt het duidelijk, dat de Heer Wilders te vergelijken valt met een veredelde Dubbeldekker, ene dan zonder al die luizige Jiu-Jutzi-knepen en waarmee dus zaken te doen zijn in de Serieuze Politiek die er zit aan te komen.
De Heer Balkenende, wil hij niet voor Piet Snot staan, moet nu openlijk de kans grijpen om weerwraak te nemen op de belse BuZa, voor diens belediging hem ooit ten onrechte met Henry Potter te hebben vergeleken. Zoals U ziet, beantwoordt Nederland heden ten dage elke kinderachtige degenstoot met een dodelijke tegenstoot. Wat, sedert 1830, niet meer het geval was.
Ondertussen is ook de UK indirect in het conflict betrokken, zodat de confrontatie B-Nl wellicht Europa op zijn grondvesten kan doen daveren, en er een begin gemaakt wordt aan de remigratie van alle ongewenst tuig.
Het begin van de steile opgang van de Heer Wilders ligt feitelijk in de handen van ene Achmed.., voor het leven benoemd Lid van het Britse Hogerhuis, die, net voor hij in de bajes vloog voor doodslag, meende de Moslimzaak te kunnen dienen, door te stellen, dat hij 10.000 van zijn bruine mede-Engelsen naar het Parlement zou sturen, om Wilders en Fitna het spreken te beletten. De zaken zijn alsdan beginnen escaleren met een door het UK al-dan-niet verkeerd begrepen signaal, waardoor Wilders de toegang tot het UK werd ontzegd, nadat een rechtszaak in eigen land tegen hem liep wegens racisme, enz, waardoor hij, in tegenstelling tot men zou kunnen verwachten van dergelijk ‘crimineel’ al maar hoger steeg in de volksgunst en in de peilingen. Dat hij het wel eens bij het rechte eind kon hebben, kwam niet op bij de overige regeringsleden, die inderdaad nogal moeilijk doen om hun ongelijk konden bekennen tegenover de massa van de overige Nederlanders die denken als Wilders.
De Heer Wilders dacht nog een tandje bij te moeten steken, ter gelegenheid van de verkiezingen die voor de eerste keer in een paar honderd jaar gelijktijdig in beide landen lopen (de Eiropsese) en dus de gemoederen in beweging brengen, door bij zijn eigen Regeringshoofd zijn Noorderburen met hun neus in de blubber te duwen, dit weeral ten bate van zijn immer stijgende populariteit over de landsgrenzen heen. Waaruit de pure klasse van deze politieker blijkt, die, als hij, beter dan Pim Fortuyn, de zeis van de knokenman kan ontlopen, nog zal eindigen bij de Groten der Aarde.
Het kon dus niet uitblijven dat er politieke strubbelingen zouden komen. Nu zelfs door de schuld van belse losse flodders (Den Helder, Nederlands Oorlogshaven notabene!) aldaar achtergelaten ter gelegenheid van belse troepenbewegingen op Nederlands grondgebied…..
Wordt zelfs niet uitgesloten dat, vooraleer de algemene mobilisatie af te kondigen, in beide landen de legereenheden eerst op oorlogssterkte moeten op peil gebracht worden. Alhoewel mij, uit altijd welingelichte bron bij Dovo (Houthulst) zijnde mijn lieftallig achternichtje dat verkering heeft met een Boeffer van ter plaatse, verzekerd werd dat de betrokken ammunitie (de losse flodders) totaal ongevaarlijk is, daar ze dateert van uit de ‘springputten’ met gerecupereerde spullen uit de oorlog ‘14-’18, achterover gedrukt door loslopende hooligans in battle-dress, met op de mauw ‘BELGIUM’ zodat ze elkaars nationaliteit en vriend-of vijandschap van op de mouw konden aflezen. Waarlijk en serieuze stap vooruit in de oorlogsvoering!
Mocht het spoor in Den Helder, buiten verwachting, verwijzen naar den Armé belge/bels leger, dan liggen de bewijzen klaar, dat de klacht zal doorverwezen worden naar de Bondsrepubliek, zijnde de ware schuldige, want deze is de ‘rechtsopvolger’ van Das Dritte Reich, die op zijn beurt de ‘rechtsopvolger’ is van het Onsterfelijke Pruisisische Keizerrijk, dat in 1918 vervangen werd door de Weimar-Republik.
Wat echter veel erger is, en waarvoor het diplomatieke incident dreigt, is het uitlekken van het feit, dat het ABL heden ten dage nog altijd schiet met losse flodders. Wat mij bij mijn Oom-Oudstrijder ‘40-‘45 brengt, die op ieder familiefeest, na het nuttigen van de nodige hoeveelheden hartversterking, het verhaal brengt van de ‘5 kardoezen’ die iedere piot meekreeg, samen voor het Mauser-geweer, jaren voordien buit gemaakt op den Boche. Niet bij alle geweren ontbrak de grendel van het ‘schot per schot’, dat wist hij nog zeer goed, dit in tegenstelling tot de activisten, die beweerden àlle geweren en ander schiettuig gesaboteerd te hebben. De kardoezen echter waren in de periode tussenin de beide wereldoorlogen, bewaard onder waarschijnlijk te waterige omstandigheden, daar niet één kogel kon afgevuurd worden. Dat Oom-Oudstrijder de rest van de 18-daagse Veldtocht (in achteruit wel te verstaan) in den amigo had dienen door te brengen, kon hij over de krijgsverrichtingen verder niets mededelen. De ‘pointe’ van zijn verhaal was telkens waarom hij dan wel in den amigo verzeild was? Wel, triomfeerde hij dan altijd, omdat ik aan de Bevelvoerende Officier gevraagd had, of datzelfde geweer dan misschien diende om mee te slaan….Als bezwarende omstandigheid voor de Krijgsraad werd weerhouden, dat de vraag…in ’t Vlaams gesteld werd. Vooral dat laatste stond te boek als insubordinatie in het zicht van de vijand….waardoor bleek dat die paar dagen amigo absoluut niet in verhouding stonden met dat moeilijk woord.
En hier komt dan de inside informatie, op het late uur bekend gemaakt in de Sportgazet bij uitstek.
Nederlandse gemeente overweegt klacht tegen Belgisch leger
De Nederlandse gemeente Den Helder overweegt aangifte te doen tegen het Belgische leger naar aanleiding van de vondst van munitie in woonwijken. Dit maakte een woordvoerster van de gemeente vrijdagmiddag bekend.
In twee woonwijken vonden spelende kinderen donderdag tientallen losse flodders met het kruit er nog in. Volgens de politie is deze munitie afkomstig van Belgische militairen die in Den Helder deelnamen aan een militaire oefening. Na een oproep alle munitie in te leveren, zijn nog eens 'enkele honderden' losse flodders bij het politiebureau ingeleverd.

De politie en de Koninklijke Marechaussee bezochten vrijdagochtend vijf Helderse scholen in de twee wijken om kinderen te informeren. Ook de twaalf locaties waar is geschoten, zijn vrijdagochtend nog eens goed gecontroleerd op achtergebleven materiaal.

De gemeente wacht het onderzoek van de politie en de Koninklijke Marechaussee af en beslist volgende week of ze daadwerkelijk aangifte doet.
jbs (BELGA) in HNB

Geen opmerkingen: