vrijdag 29 mei 2009

NIEUWE RECHTSFIGUREN
In tegenstelling tot onze ‘ter plaats rust trappelende’ regering, zijn onze vrienden van Just-Is-Just druk in de weer om onze moslim)vrienden op weg te helpen om een goed gevoede en wel voldane sharia in te voeren. Immers, al die nieuwe rechtsfiguren worden hoogniodig eens opgekuist, en vervangen door een niet rond)de-ot-draaiende-duidelijkheid: moslimbroeders staan boven de wet.
Op die manier is de zaak ’Dendermonde’ en het oude dametje, gewoon baanbrekend..
Ja? Mevrouw is wel degelijk goed en wel ‘hersendood’, wat ze geenszins was voor de menslievende tussenkomst van die 2 jongeren, pas ontgroeid uit het stadium van ‘hangjongere’; die dringend behoefte hadden aan de inhoud van een paar saccochen, kwestie van de dag te kunnen rondkomen. Maar zeg nu zelf: wat had U gewild dat die jongeren deden?! Mevrouwtje ondersteunen zodat ze rustig om hulp zou kunnen roepen? Mevrouwtje was weerspannig in het afgeven van die dwaze saccoche, en dat ze daarbij niet beter uit haar doppen keek, en viel, misschien lichtelijk daarbij geholpen door grijpgrage roofdierklauwen, tja…er zijn geen getuigen. Buiten die 2 jongeren, die, consequent met hun natuur, niet zouden durven of kunnen ‘onwaarheid’ spreken, en het Mevrouwtje zelf, Och! Die zal de Wetsdokter wel niet meer tegenspreken. Slachtofferhulp zal de echtgenoot gratis bijstaan, evenals de andere slachtoffers van het voorval, de 2 jonge Rif-apen, die hun ervaring ruimschoots zullen kunnen gebruiken voor volgende keer.
Ik verdenk er die Onderzoeksrechters van, een broer of schoonzuster te hebben, of een verre neef; die een keten van fitness-zalen exploiteert in de streek van Dendermonde, de stad van de binnenkort af te schaffen Vier Heemskinderen, wegens gebrek aan 4 opeenvolgende knapen van het mannelijk geslacht. Tenzij men de statuten aanpast, en 4 allochtonen op dat paard tilt, broers of niet, ze lijken toch allemùaal als 2 druppels water op elkaar.
Door het inrichten van val-cursussen voor derde-leeftijd-sukkelaars-met saccoche zouden dergelijke misverstanden in de toekomst kunnen vermeden worden. Wat een ontegensprekelijke verbetering zou zijn in de relaties met de allochtone medemens, die voortaan aan het werk zou kunnen zonder al die media-aandacht…..Dergelijke aanpak zou ook kosten-besparend werken voor de ziekteverzekering en de invaliditeitsvergoedingen. Integratie-bevorderend zou het in ieder geval zijn, omdat het 2 bevolkingsgroepen op die manier dichter bij elkaar zou brengen: de saccochen-trekkers en de saccochen-draagsters.
Wat er ook van zij, een nieuwe star is born! De rechtsfiguur ‘val door diefstal’ Dank aan Filip De Man van het Vlaams Belang voor de inspiratie rond deze zaak! …

Of hoe een nieuwe rechtsfiguur zijn intrede doet:
“de val door diefstal”.

HISTORISCHE TEKSTEN
Het zijn weeral onze goede vrienden van Angeltjes die de pluim verdienen deze historische woorden van de Franse Generaal Karel VandeWalle
(ja, die zou toch zo geheten hebben, mocht Zuid-Vlaanderen nooit door Frankrijk zijn ingepalmd…De generaal is immers in Rijsel geboren…waar tal van namen van Vlaamse oorsprong verfranst werden, in opdracht van…Parijs, en die West Vlaamse koppigheid is hem meer dan eens meer dan kwalijk genomen….)
Naar voor te brengen. Ik wist dat ze bestonden, maar kon ze nergens terugvinden. Omdat, vanzelfsprekend, deze in het geheel niet meer politiek-corredt klinken. Ze blijven een waarheid als een koe, maar dat mag niet meer geweten zijn….
Ik ben des te meer blij deze woorden te hebben terug gevonden, omdat er onlangs met mijn lieve dochter, die veel hoger gediplomeerd is dan haar vader, een seieuze discussie was ontstaan over de ‘gematigde Islam’, die ik eerst had durven vergelijken met …en klein beetje zwanger zijn….Het spruitje, dat 40 jaar geleden als een teer vogeltje zonder pluimen in mijn fiere vaderarmen had gelegen, vond dat de tijden veranderd waren…en dat iedere mens het recht had om de kans te krijgen het beste van zichzelf te tonen. Mijn repliek, dat zulks correct was, maar alleenlijk tot waar een godsdienst (Islam) ter sprake kwam, want dat van daar af de irrationaliteit troef was…Een Indianengehuil steeg op van de kant van haar opgroeiende jeugd, nogmaals slimmer dan de moeder, en dus ook veel mondiger…..


Op 5 maart 1959 sprak generaal Charles de Gaulle merkwaardige woorden. Ze zijn opgetekend opgetekend door de Franse politicus, oud-minister en auteur Alain Peyrefitte
"Het is heel goed, dat er gele, zwarte en bruine Fransen zijn. Zij tonen aan, dat Frankrijk openstaat voor alle rassen en dat dit land een universele roeping heeft. Maar wel op voorwaarde, dat zij een kleine minderheid blijven. Zoniet, zal Frankrijk niet Frankrijk blijven. Wij zijn tenslotte voor alles een Europees volk van het blanke ras, met Griekse en Latijnse culturele achtergrond, en we behoren tot de christelijke godsdienst. We moeten mekaar geen verhaaltjes op de mouw spelden. Bent u de moslims al gaan bekijken met hun tulbanden en djellabas ? U ziet toch onmiddellijk dat dat geen Fransen zijn. Zij die de integratie prediken, hebben het brein van een colibri, ook al zijn ze heel geleerd. Probeert u olie en azijn samen te voegen door met de fles te schudden. Na enige ogenblikken scheiden ze zich terug. Arabieren zijn Arabieren en Fransen zijn Fransen. Gelooft u dat de Franse gemeenschap 10 miljoen moslims kan opslorpen, die er morgen 20 miljoen en overmorgen 40 miljoen zullen zijn ? Als we de integratie mochten nastreven en als alle Arabieren en Berbers van Algerië beschouwd zouden worden als Fransen, hoe zouden we kunnen verhinderen dat zij afzakken naar onze steden, waar een hogere levensstandaard bestaat ? Mijn dorp zou niet langer Colombey-les-Deux-Eglises heten, maar Colombey-les-Deux-Mosquées".
Mocht de bevrijder en oud-president van Frankrijk deze woroden vandaag gesproken hebben, heel Europa stond op zijn kop en de leden van het Franse Spionnencentrum kregen een toeval.

ONZE EURO PARLEMETNSLEDEN

Een maand geleden meldden we hier dat de website www.parlorama.eu de drie Europarlementsleden van het Vlaams Belang (Frank Vanhecke, Philip Claeys en Koen Dillen) in de top vijf van de meest hardwerkende parlementsleden klasseerde. De rangschikking werd opgemaakt op basis van onder meer het aantal aanwezigheden op parlementaire debatten en genomen parlementaire initiatieven. De fraaie score van de Vlaams Belangers stond in schril contrast met de lage scores van pakweg Dehaene (CD&V), Thyssen (CD&V) en Sterckx (VLD). Meteen werd het lachwekkende ‘rapport’ van een propagandakrant als De Morgen, die het bestond de Vlaams Belang-parlementsleden als onbekwame luiaards af te schilderen, naar de prullenmand verwezen.

Onder druk van enkele Europarlementsleden die ontstellend zwak uit het onderzoek kwamen - Annemie Neyts (VLD), om ze niet te noemen - werd de webstek echter afgesloten. Intussen is de site weer online, en werden een aantal gegevens herberekend. Parlorama neemt onder meer het aantal ondertekende schriftelijke verklaringen (wat niet echt een ‘bewijs’ van werklust is) niet meer op in de rangschikking, terwijl dat voor resoluties nu wel het geval is.

Wat blijkt? De Europarlementsleden van het Vlaams Belang scoren nóg beter dan in de oorspronkelijke rangschikking. Van alle ‘Belgische’ leden van het Europees Parlement komt Frank Vanhecke als eerste uit de bus. Philip Claeys en Koen Dillen staan op 4 en 5. De drie Vlaams Belangers staan dus allen in de ‘Belgische’ top vijf. Bij de Vlamingen staan ze alle drie in de top vier.

Tot slot nog dit: Anne Van Lancker (SP.A), de lieveling van De Morgen, staat 18e op 24 ‘Belgen’. Dehaene doet zijn naam van Europese luiaard alle eer aan en haalt opnieuw – het wordt een gewoonte – de allerlaatste plaats.
Bron Angeltjes

BLINDEMANNETJE SPELEN
Heb lang getwijfeld! Als titel bovenaan dit stukje kon evengoed gestaan hebben: ‘De ratten verlaten het zinkend schip’, maar dat is een beeldspraak die ik mij voorbehoud voor een heel wat betere gelegenheid, als U begrijpt wat ik bedoel.
Er kon ook gestaan hebben: Zeg niet Liesbeth tegen Van Impe van De Morgen….mar dat zou de waarheid geweld aandoen zijn, want maar al te graag zeg ik Liesbeth tegen haar, in de overtuiging dat dit gezegde niet leuk is voor haar, zonder precies te kunnen zeggen wat het betekent….Zij moet het tenslotte beter weten dan ik, want zij is beroeps, en ze heet al uit zichzelf zo.
Ik las gisteren dat ze bij DM de pijp aan Maarten heeft gegeven waarschijnlijk zonder afscheids-drink of zo, want op haar blog was ze weer Liesbeth zoals Liesbethen gewoonlijk zijn, als ze in hun ‘qeu’ gebeten zijn….In DM vond ik haar laatste artikel terug, en voortgaande op wat ik las, denk ik dat zij betaald werd per woord, niet op de inhoud. Geniet even mee.


Liesbeth Van Impe is politiek redactrice van deze krant.

Na de economie en het politiek bestuur in dit land is ook de campagne in crisis. En dat is geen overdrijving. Woensdag schaarde Herman Van Rompuy, nochtans een wijs man, zich in een rijtje illustere voorgangers: hij hoopte dat de organisatie van het WK voetbal in 2018 het imago van ons land wat kan opvijzelen. Erger moet het echt niet worden.

Leuke meid, die Liesbeth. Ben curieus waar ze nu weer gaat boven water komen….Zou Goedele nog iemand kunnen gebruiken? Of Flair? Of, ik weet het! De Humo! Daar helpt de Rode Broederschap elkaar, en weetewa? Op een beetje rotzooi komt het niet aan…..

Geen opmerkingen: