zondag 10 mei 2009

OVER AFSPRAKEN MET MOSLIMS

OVER AFSPRAKEN MET MOSLIMS
Moslims, gelovigen of niet, handelen altijd en in alle omstandigheden volgens de Koran. Daar staat dat het een Islam-deugd is, zo lang de Islam niet kan overheersen, van vals en onderdanig te zijn tegenover Christenen en Joden. Liegen in die omstandigheden is inherent aan dat ‘Geloof’, en zo niet aan dat ‘Geloof’, aan hun zeden en gewoonten zoals die gepraktiseerd worden tussen woestijnvolkeren, op de rand van de beschaving. Of levend in hun zandbak en zwemmend in hun olie-dollars.
In feite hebben wij, in onze landen, met deze zeden en gewoonten geen probleem, en gaat het ons zelfs niet aan, op voorwaarde dat ze in hun eigen biotoop blijven. ….Wat de laatste jaren niet meer het geval is. Integendeel. Onze landen worden overspoeld door een enorme volksverhuizing, die zijns gelijke niet kent in de Geschiedenis.
In Amsterdam heeft men, zij het op zeer beperkte schaal, de juiste conclusies getrokken: droogleggen, in de hoop op beterschap, voeg ik daar aan toe. Elsevier geeft een kort berichtje, maar gaat verder niet in op het belangrijkste: de ‘radicalisering’….
Kijk, over de inhoud van het begrip ‘radicalisering’ kan men discussiëren: een beetje radicaal, gematigd radicaal, extreem radicaal. Wat zal het zijn?
Ik ben er ook niet bij, in die ‘gebedsdiensten’. Als ‘ongelige kafir’ zou mijn aanwezigheid heiligschennis zijn. En zelfs, neem nu nog dat ik een vliegje zou zijn: van dat Arabisch gebroebel verstaat geen mens wat. Tenzij men een van hen is. Wat wordt daar gepredikt door die haatbaarden? En hoe wordt dat over gebracht?
Wie wil er twee keer raden?
Enne, een contract aangaan met die luyden dat men in de moskee’s braaf zal bidden, moet men daarvoor naïef zijn, of stom tot medeplichtig?
U mag ook twee keer raden.
Zelfs binst de bezetting en de oorlog kon een spion verstaan wat er in geheime bijeenkomsten werd bedisseld. Nu is het geen oorlog, zijn de bijeenkomsten nergens geheim, integendeel, ze worden met milde hand gesponsord. We worden verkocht terwijl wij erbij staan. Waarlijk, dat soort politiekers zijn fortuinen waard!
Voor wie zijn ze dat waard: U moogt nogmaals raden…..

Amsterdam zet samenwerking met moskeeën stop
zaterdag 9 mei 2009 16:38
Het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes gaat niet verder met het contract met enkele moskeeën. Die overeenkomst uit 2004 had onder meer als doel extremisme tegen te gaan. Dat heeft het stadsdeel zaterdag laten weten.
Lees ook
• Hoe de oude elite het verpest voor de moslims
• De de-islamisering van moslimlanden
• Afvallige moslims hebben het pas echt moeilijk!
• Bos, Cohen, Donner: mag je moslima's verkrachten?
• Moslima's aller landen, laat u ontmaagden
Door het contract te ondertekenen beloofden de moskeeën in de gaten te houden of personen radicaliseerden.
Geen resultaat
Zo ja, dan zouden ze met diegenen in gesprek gaan. Bij strafbare feiten zouden de gebedshuizen aangifte doen bij de politie.
De overeenkomst heeft echter nauwelijks bijgedragen aan het signaleren van extremisme.
In gesprek
Bovendien is het stadsdeel nu van mening dat het de moskeeën niet als gelijke partner zou behandelen als het ze opnieuw een contract zou laten tekenen.
Stadsdeelvoorzitter Godfried Lambriex blijft wel in gesprek met de moskeeën over onderwerpen als radicalisering.
Het contract werd gesloten

Geen opmerkingen: