woensdag 20 mei 2009

STAATSHOTELS OP OVERSCHOT

STAATSHOTELS OP OVERSCHOT
U moet het ze toegeven, de Bestierders bij onze Noorderburen! De wereld kond doen dat U gevangenis-capaciteit op overschot hebt, omdat de criminaliteit is gedaald (twee keer applaus) daar waar de Rechtbanken nog lakser dan bij ons te zijn.
Onze rechters vonnissen en laten de criminelen dan lopen, in Nederland laten de Rechters ze zò lopen Als dat geen vooruitgang is. En een die, op z’n Hollands, nog kostenbesparend werkt ook!
En dan komt, toppunt van vaudeville, onze Just-is-Justius met de Gekrulde Haren en Gekrulde Zinnen, op de proppen, om geld op tafel te leggen op voorwaaarde dat onze blindgangers aldaar in de kost mogen. Maar weten die Hollandse bajes-oversten wel, dat onze jongens een en ander gewend zijn? Sanitair, ontspanning, sport, TV en Internet, peeskamertje voor intiem bezoek, met daarenboven een dagvergoeding van zowat € 25,- als loonderving in de vrije buitenwereld…..Ze hebben van hun syndicaat verkregen, dat ze bid-matjes (geen bad-matjes!) in hun cel mogen houden (handig voor drugs en drugspuiten), en dat ze 3 x per dag, met het hoofd in de richting van Mekka, en de kont omhoog, moeten kunnen bidden zonder gestoord te worden, en zonder iemand op onkuise gedachten te brengen. Zijn die cellen of gebedsruimten wel degelijk in de correcte richting gebouwd? En bovenal: hoe zit het met de ontsnappings-mogelijkheden?! Die moeten wel niet zo handig zijn als in Dendermonde, waarmee records werden neergehaald (28 stuks naar de vrijheid, in 1 nacht!), maar toch, de vooruitzichten moeten hoopvol kunnen stemmen.
Het syndicaat der Crimi’s, het Overkoepelend Orgaan der Kleursydicaten, het Crimi-syndicaat, is woest, omdat in de overeenkomst nergens ruimte voorzien werd voor trasnportkosten. Hun eis, om per lid die ze op gedwongen verplaatsing in den vreemde hebben, een substantiële subsidie te voorzien voor ieder familielid, werd niet in aanmerking genomen, wat flagrant in strijd is met alle mensenrechten, en zelfs met de Geboden van de Christelijke Kerk, om als Werk van Barmhartigheid, de zieken te bezoeken en de gevangen te verlossen. Daar staat nergens bij, dat het op eigen kosten moet zijn!
Raadgeving aan de belse Just-is-Justius.
Wilt, vooraleer Uw handtekening te zetten, zorgen dat in de kleine lettertje voorzien wordt, dat beiden, U en zij, op uw standpunten mogen terugkomen, na 7 Juni. In NL omdat de vrij staande cellen misschien kortelings zouden kunnen bezet zijn door ex-politici, en in Vl omdat 85% van de gevangenis-bevolking eindelijk zal kunnen afgevoerd worden naar hun landen van herkomst. Gelieve er wel rekening mee te houden, dat de leegstand daarna van korte duur zal zijn….want ook onze politiekers, die na de verkiezing ex-politiekers zullen zijn, zullen dringend behoefte hebben aan opvang en huisvesting. Ik verdenk sommigen onder hen van met opzet de luxe in onze Staatshotel te hebben opgedreven, i het vooruitzicht daar vroeg of laat zelf te kunnen van genieten..
De toestand wordt iedere dag, dat we dichter komen bij 7 Juni, duidelijker! In beide landen, en als U de ruzie tussen Cruella Onkelinx van de PS en Baby Face (MR) even serieus wilt nemen, zelfs van onze drie landen: Nederland, Vlaanderen en het buitenland Wallonië……

Acht staatshotels moeten dicht.
mei 19, 2009 by boilingpoints
Landgenoten… Zijn we ongewild in een lugubere B-film beland, of iets van gelijke strekking? Dubbelpaspoorter Albayrak heeft haar melige muil weer es open getrokken en komt met onverklaarbaar nieuwsch:
‘Het kabinet sluit de komende jaren acht gevangenissen. Daarmee verdwijnen er 1.350 cellen in Nederland. Ook de bouw van nieuwe inrichtingen gaan niet door.’
Volgens deze Turk, met haar bedenkelijke uitspraken inzake de Armeense Genocide, heeft Nederland te kampen met een aanzienlijk cellenoverschot… Het antoniem van cellenoverschot is cellentekort en dat speelt zich met name af onder de hersenpan van deze erbarmelijke Albayrak. Een chronisch hersencellentekort is haar helaas ten deel gevallen. Zal wel een straf van Allah zijn.
Dit Turkvrouwtje stelt dat de criminaliteit flink is gedaald, dus staan veel cellen leeg…
Wij weten natuurlijk wel beter. Voor moord en doodslag, verkrachting, mishandeling en andere brute misdrijven, schrijven onze ‘rechters’ doodleuk een taakstrafje uit. Los hiervan zitten de Nederlandsche gevangenissen vol met geloofsgenoten van diezelfde Albayrak…
Probeert u maar es een uitzending te bekijken van ‘Opsporing Verzocht’.
Onnozel als ik ben, grijp ik dan direct naar de afstandbediening. Omdat ik dan in de veronderstelling ben dat de kleuren op mijn beeldscherm ‘te donker’ ingesteld staan.
Kort geleden kondigde ene G. Nadorst flinke bezuinigingen aan omtrent ons ‘dienstbare’ politieapparaat. ‘Minder blauw op straat!’ is de nieuwe slogan anno 2009. Of dat nog niet schokkend genoeg is, komt de eerder genoemde Turk met het besluit om ACHT STAATSHOTELS te sluiten…
Heeft deze gevaarlijke idioot dan geen enkele geen kennis van het feit dat bijv. Almerië momenteel overspoeld wordt door een tsunami van gewapende overvallen? Collega-Islamietjes zijn on tour door het geplaagde Nederland, om her en der gewelddadige overvallen te plegen.
Islamitisch luiertuig stenigen twee blankzusjes. Geheel straffeloos. Buschauffeurs en ambulancepersoneel zijn in Holland allang vogelvrij verklaard. Joden en homoseksuelen worden letterlijk uit hun ooit zo vertrouwde buurt verjaagd. Moet ik nog even doorgaan, onzalige boerenturk?
Albayrak zal het allemaal een halalworst wezen. Door de op handen zijnde sluiting van acht gevangenissen, levert dit toch mooi € 30 miljoen op. Dit geld zal naar alle waarschijnlijkheid ten goede komen aan de alsmaar voortdenderende multicul-gekte.
Wellicht kunnen wij dit geld gebruiken om de achterlijke gemeente Winschoten te spekken met het schaamteloze plan om asieligen te huisvesten in hagelnieuwe ‘twee onder één kap-woningen’.
Wij hebben eigenlijk een ander puik plan. Na G. Nadorst, schieten wij ook deze nar de ruimte in. We brengen haar in een keurige baan om de aarde.
Opdat zij geen verdere schade kan aanrichten. STEM PVV!

Geen opmerkingen: