zaterdag 30 mei 2009

SYNDICAAT VAN DE INBOORLINGEN


SYNDICAAT VAN DE INBOORLINGEN
Tijl Uylenspiegel blaast de noodhoorn!
Neen, geen, als terugwerkende kracht voor de doodsbedreigingen tegenover Gerolf Annemans, op onze beurt doodsbedreigingen tegen een van de ontelbare import-belgen. Is toch hopeloos! We moeten ze ‘in vrac’ proberen kwijt te geraken, net als we zouden doen bij ongevraagde thuisbestellingen van rotzooi die veel geld kost. De braven moeten het dan maar bekopen met de slechten!
Annemans dient klacht in, maar als dezelfde Antwerpse rechter de zaak voorgeschoven krijgt, die de 12de diefstal op rij beloonde met een vrijspraak, moet hij wel oppassen! Voor iemand van het Vlaams Belang zal er altijd plaats zijn in de Staatshotels, is het niet als dader, dan maar als slachtoffer. Want wie als Vlaams Belanger tussen het raderwerk van Justitie verzeilt (deze Justitie!) mag zijn testament maken….Enfin, laten we niet overdrijven: er zijn betere tijden op komst…want we hebben ooit eens een ballade moeten uit het hoofd leren, waar aan het einde van de laatste strofe, toen ‘de koord omhoog ging, in elke lus een rechter hing’….
Satirische uitweiding: Zou er (is het doenlijk?) voor Lady Onkelinx, ministeres van Just-is-Just een galg kunnen opgericht worden, in inheems berkenhout, of moet het er een zijn met rang en stand, bijvoorbeeld in een exotische houtsoort, of in een meer exquise houtsoort, cederhout bijvoorbeeld. Het materiaal moet in ieder geval model staan voor de dure smaak van betrokkenen. Het is maar de vraag, of, na gebruik, bedoelde installatie nog kan gebruikt worden voor een Tjeven-nek… Inderdaad, ‘Gouverner c’est prévoir’…
Het is, in Annemans toespraak, de zin van die almaar door vermenigvuldigende vrouwen in tenten gehuld (burka), in de straten van onze steden, die mijn aandacht trok.
Ik zie twee beelden: onze ‘inheemse’ doodgewone meisjes en vrouwen die belaagd worden door Islam-snoteuzen, met daarnaast die vormloze monsters van moslimvrouwen, stinkend van pretentie, die echter door iedereen met rust gelaten worden. Hoogstens schrikken we ons rot, en als ’t niemand zag tikten we even aan het voorhoofd: van Lotje getikt? Nu zijn we dat gewoon geworden, en ook, dat zou veel te gevaarlijk zijn! Ja, met wilde woestijnvolkeren loopt U altijd risico, want in principe mogen ze van hun Heer Gemaal, volgens hun godsdienst, niet alleen op straat. Niks jalouzie. Zuiver koeltoer! Dus zal er wel (ongezien) bewaking volgen….Een beetje zoals bij het wespenvolkje: de moeder-wesp is daar ongenaakbaar en dient alleen voor de reporoductie van ontelbaar vele kleine wespjes.Aan komen, zelfs naar kijken kan levensbedreigend zijn! Want die wespen hebben angels als messen, of is het messen als angels? En liefst vallen ze aan, lijk echte wespen, in groepen, per GSM opgetrommeld en belust op weer eens een knokpartij.
Remedie die Uylenspiegel graag toegepast had gezien, moest hij nu nog leven…
In groep en onherkenbaar gemaskerd (wat dacht U wel! We nemen hun werkwijze over!) om het hoekje de uitverkorene afzonderen, een jutezak over het hoofd trekken, en alle andere vodden op dat lichaam bliksemsnel uit doen en meenemen, voor Spullenhulp of voor de Missies in Donker Afrika. Dat is een reden die elke Rechter volmondig zal begrijpen. Oppassen dat de dame niet gekwetst wordt, want de operatie moet later nog dikwijls kunnen herhaald worden. Na zich overtuigd te hebben, dat het blote beeld niet zedenschennend zal zijn, verwijdere men de jutezak, nodig voor hergebruik, mits zorgvuldig désinfecteren….en met een ferme tik op het achterwerk, lijk met een paard, jage men het vrouwmens terug in de menigte. Niet na in de oortjes van de dame ingefluisterd te hebben, dat dergelijke klederdracht erg, zeer erg kwetsend is voor onze godsdienst.
Duurtijd van deze militair geplande en uitgevoerde operatie: hoogstens 30 seconden. Benodigde personen: hoogstens 4, maar dan van het type ‘Jerommeke’ in goeden doen, en 2 vluchtwagens, liefst op rupskettingen Type Sherman, 750 PK en uitgerust vooraan met vlegelklopper.
Alhoewel de gepantserde Mercedes van le Rwa (zonder inhoud) daarvoor ook uitermate geschikt zou zijn….
Men zorge liefst voor eigen camerebeelden, want de TV zou iedere keer de boel verlinken. En O ja! Een beetje inventief zijn hé vrienden! Een tentje zoals de PTT vroeger (Pintje maken, Tentje zetten, Tukske doen) her en der in het straatbeeld plaatsten, zou wonderen kunnen doen…In willekeurig een van zo’n tentjtjes kunnen dan de hierboven vermelde 30 seconden doorgebracht worden. Vooral als de tegenvoeters subito presto alle PTT-tentjes in alle steden uit weerwraak zouden ruïneren…..VTM kleurt U dag, succes verzekerd!
Heerlijk! Heerlijk! Zou dat zijn….Ik mag er niet aan denken! Vooral daar de voorraad ‘targets’ zo goed als onuitputtelijk is, ja zelfs dagelijks aangroeit…en in burka! ..Uidagend als op de catwalk, maar dan naar de vulgaire kant.
Kopvodden? Zou nog leuker kunnen zijn. Willekeurig een ‘target’ uitpikken, het gillen beletten en de zaak ontbloten, door de doeken weg te nemen. Een klaarstaande sandwich-paneel over de schouder hangen. Ddit goed vastlijmen met (toepasselijk product) ogenblikkelijke Arabisch gom, die de draagster geen keuze laat: met de tekst voor- en achteraan naar huis hollen, om daar in de beschutting van de eigen badkamer die dingen los te peuteren, ofwel ter plaatse die dingen verscheuren en kapot trekken, om dan zo goed als naakt en in schaamte weg te vluchten tot zo ver er land is.
Probleem met die sandwich-borden: welke boodschap? Welke taal? Wat vooraan, wat achteraan? Heren, AUBn een beetje variatie AUB!
Als de boodschap maar doorkomt: dit is ons land, en op Sint Anneke mosselen!
Waarbij ik bijvoorbeeld nog deze suggestie kan naar voor brengen….Met behulp van eigen volk eerst, ‘inheemsen’ die onder een tentzeil toch niet gemakkelijk herkenbaar zijn, zich mengen met een paar ingevoerde exemplaren, om dan, op en afgesproken teken, de vermomming af te werpen, en over te gaan tot fase I, zoals hierboven beschreven…..Men begeven zich met een paar (lege) kinderwagens tussen het publiek. Kinderwagens! Ddat wekt altijd sympathie, zelfs van woestijn-vrouwen. Stel U de woede voor van onze tegenvoeters, die bekwaam zijn om, ter vermijding in de toekomst van dergelijke nonsens, hun eigen vrouwen-in-tenzeil, waar deze zich ook bevinden, af te kloppen. Zodat zij het i de toekomst wel zouden laten om verkleed op straat te komen….
Zo’n filmpje op YouTube moet goud waard zijn, vooral als er op de blote bibsen nog wat schilderwerk aan te pas is gekomen….Twee halve manen bijvoorbeeld. En linkse en een rechtse, op elke blote kont-kant…En een imitatie-minaret in golfkarton op hun rug gebonden, weeral voldoende gefixeerd met… Arabische gom….Jongens! de Deense cartoons zouden daarbij in vergelijking nog pensionnaat-lollekens zijn…..
Neen, het is niet mijn bedoeling te doen aan groepsbelediging… Hmm! Want ik beledig niemand. Ik amuseer alleen mezelf! Ik doe ook niet aan haatzsaaierij, want ik haat niemand. Zekerlijk niet de een of andere brave Muzelman of Muzelvrouw. Ik zie ze zelfs héél, héél graag. In hun eigen land. Het is ook verre van mij op te roepen tot geweld. Wie dat denkt is een verzuurde oude pruim, die nikske snapt van humor of satire.
Oproepen tot haat en geweld, is in bendes er op uit trekken, om te roven en te stelen. Is in de moskeeën oproepen tot de Heilige Oorlog. Is ‘jongeren’ naar trainingskampen sturen om te leren moorden. Is roep ‘alle Joden aan het gas’. Is op straat komen om te juichen omdat er duizenden doden vallen op 9/11. Is vrouwen stenigen en vrouwen als slavinnen behandelen. Ik? Heb daar allemaal niets tegen. Iedereen is vrij te laten of te doen wat hij wil. Als ze maar in hun eigen land blijven!
Kijk, deze en nog vele andere verhelderende gedachten leefden op, toen ik bij Angeltjes dit verslag vond over een doordeweekse Terzake, en Annemans die aan het kruis genageld, nog vergiffenis schenkt aan zijn beulen….

De vinger werd pas echt op de wonde gelegd toen Gerolf Annemans met enige beeldspraak zei dat het Vlaams Belang het “syndicaat van de inboorlingen is” en dat het beleid van de traditionele partijen er voor zorgt dat wij met de gezinshereniging vaak “primitieven” importeren. Bovendien schetste Annemans het beeld van Antwerpen waar meer en meer vrouwen in boerka gekleed het straatbeeld verschijnen. Tot slot maakte Gerolf Annemans de opmerking dat de islam anders is dan alle andere godsdiensten. Niettegenstaande hij en het Vlaams Belang voor godsdienstvrijheid zijn, kan men niet anders vaststellen dan dat de islam zich wereldwijd toont als een bijzonder vijandige godsdienst die niet zelden oproept tot geweld tegen andersgelovigen.
Bron Angeltjes

KAFKA IN DE PRAKTIJK
Och! Er wordt zo dikwijls en door zo velen geschreven, dat de werkelijkheid in dit land, de fictie overtreft, maar dat bijna niemand meer dat nog ziet…Als ik denk aan de zo vele dwaze verkeersboeten. aan de futiliteiten waarvoor de brave burger voor de Rechter moet verschijnen, dan begin ik te begrijpen hoe er revolutie groeit.….
Er is natuurlijk één bevolkingsgroep die in zijn vuistje lacht. Neen, niet de man in de straat, die begrijpt het ook niet, gesluierd als een Vestaalse Maagd of be-baard als de Profeet in-levenden-lijve….Maar de kopstukken! Die moeten lachen in hun (hat)baard….Wacht maar, denken zij, tot WIJ aan de macht zijn…..Als ’t nog lang duurt zal ’t rap gedaan zijn!
'Die rechter heeft gelijk'
© Louis Verbraeken
'Wij begrijpen het standpunt van de rechter. Wat voor zin heeft het om te straffen en volgens het boekje te werken als er toch geen rekening mee wordt gehouden? Zoiets moet heel frustrerend zijn', zegt Nathalie Denys, het slachtoffer van de gps-diefstal. Al kwam de vrijspraak van Saïd L. ook voor haar als een totale verrassing. Nathalie kreeg van de politie haar onbeschadigde gps-toestel terug en vroeg daarom op het proces alleen de terugbetaling van de stukgeslagen autoruit, een bedrag van 197 euro. Die schadevergoeding kan door de vrijspraak echter niet worden afgedwongen.
Vreemd genoeg zorgt de vrijspraak ervoor dat Saïd L. toch in de cel blijft. De mediaheisa draait slecht uit voor de dief, die al elf keer is veroordeeld. 'Dat is juist het ironische aan deze zaak', zegt zijn advocaat Christopher Savoye. 'Normaal zou dit dossier geen stof hebben doen opwaaien. Stel dat mijn cliënt voor die gps-diefstal tien maanden cel zou hebben gekregen, dan was hij vandaag een vrij man geweest. Samen met de achttien maanden celstraf die hij in februari kreeg, zou die nieuwe straf toch niet worden uitgevoerd. Het parket zorgt er nu voor dat hij zijn veroordeling van februari wel moet uitzitten.' (jcv)
Bron DS

Geen opmerkingen: