zondag 3 mei 2009

TERWIJLL EUROPA SLIEP

TERWIJL EUROPA SLIEP
Goed zo, zo’n artikel net voor de verkiezingen!
Ik zal mij onthouden van elke commentaar, in de hoop dat de zinsnede :’dat de zogenaamde conservatieve partijen in Europa geen tegengas durven geven’ nog een paar mensen doet nadenken.
Tegengas? De conservatieve Tjeven, de Pest voor Vlaanderen of de Achterlijke Progressieven die nog altijd liever staan te roepen dat ‘den boas ne smeerlap is’ … die postjespakkers tegengas geven? Integendeel! Het zijn huist zij die gas geven, want zij rekenen op de ‘nieuwe kiezers’ om hun postjes te behouden! Reken daarbij gerust ook hun satellieten: zij die hopen dat belgie zal verdampen (wat het, dank zij hun hulp, lekker niet doet!) en zij die de splinters zien in andermans oog, maar niet de balken in hun eigen oog.
Tegengas geeft alleen het Vlaams Belang, dat daarvoor rot gescholden wordt voor racist.
Hopelijk kantelt de volkswoede op 7 Juni aan de goede kant. Niet naar de conservatieve kant, maar naar de rechtse kant. Zodat eindelijk alles in Vlaanderen op zijn plooi kan komen.

Grootste immigratie in de historie van de mensheid


E.J. Bron 2 mei 2009

De ”Wall Street Journal” publiceerde kortgeleden een zeer lezenswaardig artikel over een trend naar rechts in veel Europese landen. Oorzaak: ongeremde islamitische immigratie en de daarmee verbonden vernietiging van de sociale systemen in de betreffende landen. De kiezers zouden echter nog niet veel teweeg hebben gebracht, schrijft Bruce Brawer, want ook de zogenaamde conservatieve partijen in Europa zouden geen tegengas durven geven.

Het uitstekende artikel van Bawer is te lang om het helemaal te vertalen. Maar het levert belangrijke cijfers, observaties en conclusies die de moeite waard zijn om te vertalen.

2005: 15-20 miljoen moslims in West-Europa (Bron: Foreign Affairs)

Groot-Brittannië

1961: 82.000 moslims
1991: 553.000 moslims
2000: 2 miljoen moslims
Tussen 2004 en 2008 groeide in Groot-Brittannië het aantal moslims met 500.000 personen – een 10x grotere groei dan bij de rest van de bevolking.

Bawer omschrijft de ”enorme golf van islamitische immigratie naar Europa” van de afgelopen drie decennia als ”de grootste immigratie in deze vorm in de historie van de mensheid”.

West-Europese regeringen hebben het voor lief genomen dat deze immigranten afgesloten parallelsamenlevingen vormen waarin de sharia geldt. Veel bewoners in deze ouderwets geleide enclaves leven van schenkingen van de regeringen, spreken de taal van het opnemende land nauwelijks of helemaal niet, verachten de pluralistische democratie, verwachten dat Europa in het Huis van de Islam wordt ingevoegd en ondersteunen – in ieder geval moreel – de terreur tegen het westen.
(…)
Overal aanwezige jeugdbendes vol verachting voor ongelovigen maken Europese steden voor niet-moslims – vooral voor vrouwen, joden en homoseksuelen – in toenemende mate gevaarlijk.

2001: In Noorwegen begaan niet-westerse mannen – dus overwegend moslims – 65% van alle verkrachtingen, hoewel ze slechts 2% van de bevolking uitmaken.

In 2005 werden in Kopenhagen 82% van alle misdaden door immigranten – vooral moslims – gepleegd.

In de islamitische enclaves bereikt het aantal gevallen van huiselijk geweld ”astronomische hoogtes”: In 2006 was in Noorwegen 56% van alle naar vrouwenopvanghuizen gevluchte vrouwen van buitenlandse afkomst.

Deborah Scroggins schreef in 2005 in ”The Nation”:

Moslims vormen slechts 5,5% van de Nederlandse bevolking, maar meer dan de helft van alle gevluchte vrouwen in vrouwenopvanghuizen.

Evenals Ayaan Hirsi Ali:

Nauwelijks blanke vrouwen in Nederlandse vrouwenopvangcentra, alleen vrouwen uit Marokko, Turkije en Afghanistan – en enkele vrouwen uit Suriname.

Een interessant politiek resultaat in Nederland:

Homoseksuelen waren altijd een klassieke linkse kiezersgroep. Tegenwoordig kiest ⅔ deel van de homoseksuele kiezers conservatieve partijen.

U weet waarom.

Thema verzorgingsstaat: Anders dan Hindoes en immigranten uit het noordoosten van Azië,

is de grootste immigrantengroep, die van de moslims, een dusdanige financiële last geworden dat de regeringen enorm hebben moeten snijden in de openbare dienstverleningen om de sociale uitkeringen te kunnen betalen – ziekenhuizen en ambulances worden gesloten, ziekenhuispersoneel werd gereduceerd, bezuinigingen bij de politie en het leger, minder studierichtingen aan de universiteiten, enz.

Volgens een Franse denktank vermindert de immigratie de economische groei van Frankrijk met ⅔ deel. De immigratie kost de Zweedse belastingbetalers ieder jaar ongeveer 27 miljard dollar, schreef de Zweedse economiewetenschapper Lars Janson in 2002. Janson:”74% van de immigranten in Zweden leeft van schenkingen van de belastingbetalers.”

In 2006 waarschuwde de Bond van Noorse ondernemingen dat de betalingen voor de immigranten het Noorse oliefonds zouden kunnen opteren (het Oliefonds wordt uit de winsten van de Noorse oliewinning aangelegd voor toekomstige generaties). ”En dat”, schrijft Bawer, ”in een land waarin de wegen slechter zijn dan in Albanië.”

De conclusies van Bawer over de toekomst van de Europese verzorgingsstaten:

De beste manier om welvaartssystemen te vernietigen is het opnemen van grote aantallen immigranten die uit onderdrukkende, door corruptie verziekte maatschappijen komen waarin het de algemene levensregel is om alles van de staat te pakken wat men maar in handen kan krijgen. Het snelst worden zulke welvaartssystemen uitgeroeid wanneer veel van deze immigranten moslims zijn, die het als bijdrage tot de jihad beschouwen als ze het westen tot een faillissement drijven. Wanneer daar dan ook nog de groeiende macht van een ongekozen EU-bureaucratie bijkomt, die de islamitische immigratie heeft gestimuleerd en die nu stappen onderneemt om elke vorm van kritiek daarop te verbieden…

TIP: het artikel absoluut helemaal lezen (http://online.wsj.com/article/SB124043553074744693.html)

Evenals het boek van Bruce Bawer: ”While Europe slept”

Ook in het Nederlands te verkrijgen onder de titel: ”Terwijl Europa sliep” (http://www.bol.com/nl/p/boeken/terwijl-europa-sliep/1001004002810971/index.html)

Op 19 mei verschijnt zijn nieuwste boek: ”Appeasing Islam, Sacrificing Freedom”.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk.

Geen opmerkingen: