dinsdag 12 mei 2009

TWEEDE CORDON SANITAIRE OP KOMST ?

TWEEDE CORDON SANITAIRE OP KOMST

Ja, wat denkt U als onderstaand artikel tot U doordringt! In µVlaanderen is er ‘codon sanirtaire’ gelegd door de valse profeten van de multicul – en nu dreigt Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) van hetzelfde laken een broek te krijgen. En daar zijn geen franscouillons om de krijtlijnen te trekken! Maar buiten het ‘communautaire’, is het overal hetzelfde.
Dat is de Linkse Kerk ten voeten uit! Nog een beetje en ze zijn even ver als Dolfie-met-de-^snor….Inhoudelijke argumenten hebben ze niet, dus gaan ze de dictatoriale toer op: wees van ons gedacht (althans uiterlijk) of we malen U fijn, om het even hoe en met welke middelen, als wij maar aan de macht en de profijten blijven….
Slechts één Zonnekoning van ‘L’Etat c’est Moi’? Nu zijn er honderden Zonnekoningen en er komen er elke dag nog bij.
Kijk maar naar de kiezerslijsten: daar staan ze elkaar te verdringen! Inhoudelijk allen dezelfden, en wie uit de band springt, omdat hij het goed meent, die wordt opgesloten. Voorlopig nog altijd niet in een Psychiatrische Inrichting of in een of andere Goelag. Dat soort herinneringen zijn nog te vers – maar hun tijd komt! Desnoods met behulp van het Kromzwaard…..
Zeven jaar na Pim Fortiuyn staat er misschien in Nederland weer wat te gebeuren? Nederland is tenslotte Vlaanderen niet, waar we al eeuwen en eeuwen gewend zijn geraakt aan uitzuiging en onderdrukking. Nederlanders hebben misschien een korter lontje…..


Er wordt steeds slechter geslapen in het Torentje en aanverwante vertrekken. Men smeedt insanitaire plannetjes.

Het kan menigeen niet ontgaan zijn: het Haagse establishment maakt zich op voor de Europese verkiezingen van 4 juni. En wat zijn ze zenuwachtig! Niet alleen dat; ze zijn boos, laaiend, furieus. De PVV is momenteel de grootste partij van Nederland in de peilingen en als dat zo aanhoudt dan wordt zij ook de grootste Nederlandse partij in het Europees Parlement in Brussel. Voor de gevestigde kliek een nachtmerrie van ongekende proporties. Er wordt dus steeds slechter geslapen in het Torentje en aanverwante vertrekken.
Men betoogt nu hardop in koor dat “de PVV straks niets kan bereiken in Brussel met slechts een paar mensen”. Die redenatie is echter kennelijk nooit opgegaan voor de zittende partijen, die nu in Brussel vertegenwoordigd zijn met pakweg 1, 2 of 3 zetels. In de peilingen staat de PVV nu op minimaal 5 zetels en dat is voor de nieuw te vormen Nederlandse delegatie in Brussel veel: 1 op de 5 kiezers stemt dan PVV en die sterkte zal wel degelijk terug te vinden zijn in de invloed die de PVV straks kan gaan uitoefenen in de Brusselse wandelgangen, nog afgezien van allerlei internationale coalities die de PVV kan smeden. Met deze uitspraak snijden de zittende politieke partijen zich ook keihard in de eigen vingers, want “zij zullen dus niets kunnen bereiken” met hun weinige zetels! Point taken.
De PVV zou “geen serieus programma hebben”. Het zou allemaal niets met Europa te maken hebben. Alsof de zittende partijen zo geweldig hun best hebben gedaan met hun vuistdikke programma’s om dat duidelijk te maken aan hun kiezers! Bovendien is het hoofdthema van de PVV nu juist dat maar eens aanmerkelijk minder aandacht aan Europese zaken gegeven moet worden en méér aan kwesties die spelen in eigen land. Afgelopen met zakken geld naar Brussel en de bodemloze put van verspilling en fraude daar! Geen verdere uitbreiding met Turkije of corrupte landen. Geen Eurabië! Baas in eigen land! De soevereiniteit terug in eigen hand. We zijn mans genoeg in Nederland om de eigen boontjes te doppen. Dat hebben we door de geschiedenis heen altijd gedaan en dat heeft ons geen windeieren gelegd!
Intussen wordt een feitelijk cordon sanitair gevormd rondom de PVV. D’66 wilde al nooit met de PVV samenwerken. De SP heeft zich hier publiekelijk bij aangesloten en afgelopen weekend de ChristenUnie ook. Het CDA weet zoals gewoonlijk niet wat het wil, maar als het gaat samenwerken met de PVV dan loopt die partij leeg en dus wordt er nu stoere taal uitgeslagen. Geen duidelijkheid geven is echter erg dom. De SGP en VVD hebben duidelijk aangegeven dat ze geen zwaarwegende problemen hebben met de PVV. Zo wordt gepoogd de PVV in een politiek isolement te brengen in Brussel en Den Haag. Het zal echter niet lukken, want de democratische stem van de kiezer gaat de doorslag geven. Het negeren van die kiezer is levensgevaarlijk en bovendien uiterst arrogant. De Watergeuzen hebben ook enorm veel bereikt met hun Gideonsbende…
Wie als gevestigde partij bij voorbaat andere politieke partijen uitsluit van het democratische proces, zoals wij dat eeuwenlang in Nederland hebben gekend, speelt met vuur. Zo’n gevestigde partij ziet evenmin hoe laat het is op de historische klok van Nederland. Bovendien is het willen vormen van een cordon sanitair uiterst insanitair. Het getuigt van een enorme benepenheid, kortzichtigheid en hautaine arrogantie. De arrogantie van de macht die zo bekend voorkomt (“we moeten het nog een keer uitleggen aan het domme klootjesvolk”). Kortom: de paniek in Den Haag is in volle hevigheid losgebarsten. Op 4 juni mag u uw stem uitbrengen. Voor een fris en gezond (lees: sanitair!) geluid. Voor de democratie. Voor Nederland. Wat mij betreft dus: voor de PVV.

P.S. Mooi dat veel ambtenaren uit zichzelf afhaken als de PVV regeringsverantwoordelijkheid neemt. Dat scheelt weer een hoop werk.
Tommy.IN Het Vrije Volk

Pssst
De kruik gaat net zo lang tewater, tot ze breekt….Heren Dwarskijkers, is er dan niemand onder jullie die aan later denkt? Aan die ongebreidelde Islam-verering moet toch vroeg of laat een einde komen? Nooit aan gedacht om stilaan voelhoerens uit te steken naar ‘onze’ kant?

Pssst II
Hoe staat dat daar? Het uitsluiten van een enorm potentieel aan kiezers?
“Het getuigt van een enorme benepenheid, kortzichtigheid en hautaine arrogantie. De arrogantie van de macht die zo bekend voorkomt…
Allo, gij daar in de cenakels van de belse Macht….Duidelijk genoeg? Ja Ja, die Hollanders kunnen/durven het nogal eens zeggen hé! Ware daar niet 1830 en jullie met jullie wapengeweld van de Brabantse Revolutie, jullie zouden zoveel noten niet op jullie zang gehad hebben, niet?! Tijd dus om een beetje in te binden. Want, zei Bredero, ’t kan verkeren…..’Yes, we can’!

Geen opmerkingen: