vrijdag 8 mei 2009

VAL NU DOOD DE SOSSEN HEBBEN GELD NODIG

VAL NU OM DE SOSSEN HEBBEN GELD NODIG
Het wordt nog niet gezegd: het Antwerps OCMW heeft (meer) geld nodig, de schuld van het Vlaams Belang.
Neen, het is de schuld van de crisis…
Aan Troela Monica kan maar één enkel bericht gestuurd worden, en dat het liefst onder de vorm van een gedicht. De krekel en de Mier…..
Als Post Sciptum voor de grootste ploert in de politiek (Knack), de Zot van A: becijfer eens de aparte cijfers voor allochtonen, beroeps-leefloners, drugverslaafden, papierlozen, en vergelijk ze met wat de geboren en getogen Antwerpenaar van zijn Openbaar Centrum Maatschappelijk Welzijn mag verwachten….
De tering naar de nering zetten: te moeilijke deductie voor jullie twee?
Ophangen moesten ze jullie! Aan den hoogsten boom! Als voorbeeld voor al die andere graaiers en lijkenpikkers waarmee de politiek ons gezegend heeft. En laat de beste onder de linkse broeders aan het woord: geldverbrander Vandenbroecke, wiens zonden ik al lang vergeven heb. Omdat hij de enige is in jullie kamp die kan rekenen. En, als socialist, er zich naar gedraagt!

09:39 Update Sinds het begin van de crisis, in september 2008, krijgt het Antwerpse OCMW ruim 30 procent meer aanvragen om hulp binnen. Dat stelt voorzitster Monica De Coninck.
OCMW Antwerpen merkt de gevolgen van de economische crisis aan den lijve. Op al zijn diensten en activiteiten ziet het OCMW een grote toevloed.
Elke maand komen er 100 leefloners extra bij, aldus De Coninck. Ook het aantal mensen die voorschotten vragen op werkloosheidsuitkeringen en het aantal mensen die komen aankloppen met schulden neemt alsmaar toe.
De Coninck ziet zich dan ook genoodzaakt om extra mensen in dienst te nemen en het OCMW heeft ruim twee tot drie miljoen euro extra nodig om alle kosten te betalen.

Geen opmerkingen: