maandag 11 mei 2009

WIKL DE HEER BIN LADEN EVEN AANDACHT?

WIL DE HEER BIN LADEN EVERN AANDACHT?
Mag ik, voor even maar, in de huid kruipen van een van de vele Strijders voor Allah die hier te lande leven en een leefloon genieten (leven en werken ware beter, maar een mens moet roeien met de riemen die hij heeft). Het is onze heilige plicht, Heer Osama Bin Landen, U in kennis te stellen van wat heden ten dage verschijnt over de (on)veiligheid van die horde ongelovigen, die dagelijks gebruik malen van de luchthaven van het belse Koninkrijk. Dat moet mogelijkheden bieden om…
Wat zegt U, O Heer en Afgezant van de Profeet-hemzelf?
Dat U op de hoogte waart! Meer nog, dat Uw mannetjes daar uitstekend werd verrichten? O! Dan is het goed.
O, U zegt nog iets!? Wat is Uw nederige dienaar daar blij om Uw vertrouwensman (V-man) te mogen zijn! Niet verder vertellen, zegt U? Neen, Hoog Verhevene! Allah moge mij duizendvoudig straffen! Maar wat moet ik dan met deze wetenschap dat dit een deel van Uw overeenkomst is met de autoriteiten? Wederzijds elkaar in vrede laten, als U maar de vinger aan de pols mag houden! Ik moet dus infiltreren bij de Staatsveiligheid met het gerucht dat er geen terreur-aanslagen gaan gebeuren op het grondgebied, zolang Uw draaischijf voor wereldwijde aanslagen ongestoord kan werken van op Basis Zaventem? …
Maar Heer Osama Bin Laden, sommige gazetten schrijven dat nu al. Open en bloot….Ook dat weet U! Maar U houdt de laatste slag voor U, voor Allah, als ik het goed begrijp!?
O! Ik moet ook infiltreren in het Vlaams Belang, om ook hen wijs te maken dat U Vlaanderen zult sparen, als het zover komt…Neen, Heer Bin Laden, deze opdracht is hopeloos! Daar begin ik zelfs niet aan, want die van het Vlaams Belang zijn nog harder dan de Zwarte Steen in Mekka. Die buigen niet en zijn ook niet om te kopen. U moet er zelfs rekening mee houden, dat U vroeg of laat Uw uitvalsbasis van Zaventem zult moeten opgeven….
Of U nog veel tijd hebt? Ik vrees van niet, Hoog Verheven Dienaar van Allah. Er staan nu weer verkiezingen te gebeuren, met waarschijnlijk zeer zware verschuivingen op komst. Hou er zelfs rekening mee, dat Uw 5de Colonne straks uitgewezen wordt….
‘Veiligheid Zaventem onder de maat’


De veiligheid van luchthaven Zaventem bij Brussel laat sterk te wensen over. De controle op
bagage en handbagage is te laks en personeel kan rondlopen op plekken waar het niets te zoeken heeft. Hierdoor zouden personen met slechte bedoelingen veel te makkelijk hun slag kunnen slaan.

Tot die conclusie komen Belgische en Europese luchtvaartautoriteiten, die onafhankelijk van elkaar onderzoek hebben verricht naar de veiligheid op de Brusselse luchthaven. De Belgische staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe heeft volgens Vlaamse media inmiddels bevestigd dat deze rapporten zijn verschenen. Schouppe wil dat de luchthaven maatregelen neemt om de veiligheid te verbeteren.

Brussels Airport, de firma die de luchthaven uitbaat, vindt de conclusies uit het rapport overdreven In een persbericht stelt ceo Wilfried van Assche . ‘De suggestie dat onze beveiliging op sommige punten mank loopt, doet onrecht aan de inzet en het professionalisme van de meer dan 800 agenten die zich op elk moment van de dag en de nacht inzetten voor de veiligheid van onze reizigers.’ Ook veel Nederlandse reizigers maken gebruik van vliegveld Zaventem.

Bron BVN De Wereldkrant.nl

Geen opmerkingen: