donderdag 18 juni 2009

ALLAH IS HEILIGER DAN JAHWEH

ALLAH IS HEILIGER DAN JAHWEH

Het Vrije Volk (NL) vandaag.

Susanne Winter, de FPÖ-politica die tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Graz van 2008 zei dat de profeet Mohammed volgens de huidige rechtsopvattingen een kinderverkrachter was, is in hoger beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van drie maanden en een boete van € 24.000,-.


Dat bewijst dus dat de import-Allah heiliger is dan onze bloedeigen Jahweh.

Om de waarachtigheid van deze stelling te bewijzen, hoef ik slechts dit Oostenrijks vonnis te vergelijken met de affiches over de smakeloze vertoning (in Vlaanderen) van Onze Lieve Vrouw van Vlaanderen met de Ontblote Boezem.

Even de stelling van het Oostenrijkse Hooggerecht herhalen zodat iedereen weet hoever hij mag gaan om niet te ver te gaan. U moet in denken, spreken en handelen rond deze 3 begrippen draaien als een hond rond de hete brij. Vroeger werd ons geleerd dat er maar één God was, nu weten we, wel beter. Dank zij het wangedrag van Mevr Winter.

Wat iedereen denkt van een grijsaard die een kind onteert.

Dat huidige volksverhuizingen geen zegening zijn voor Europa

Dat de Islamwereld-geschiedenis bewijst dat hij uitsluitend vrede brengt.

Ik zou aanraden deze 3 jihad-waarheden in calligrafische gouden letters boven Uw bed te hangen, zodat U het nooit vergeet! Want wat vandaag in Oostenrijk kan, zal binnenkort inherent zijn aan de Europse …koeltoer….

Vonnis tegen Susanne Winter rechtsgeldig

Clark Kent 17 juni 2009


Susanne Winter, de FPÖ-politica die tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Graz van 2008 zei dat de profeet Mohammed volgens de huidige rechtsopvattingen een kinderverkrachter was, is in hoger beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van drie maanden en een boete van € 24.000,-.


Susanne Winter heeft in hoger beroep geen gelijk gekregen (eerdere bijdragen over de zaak Winter hier) en werd tot een voorwaardelijke straf van drie maanden en een boete van 24.000,- euro veroordeeld. Zij had in de verkiezingscampagne van 2008 gezegd dat Mohammed volgens de huidige rechtsopvattingen een kinderverkrachter zou zijn geweest. Een dergelijke uitspraak wordt beschouwd als opruiing. Hoe de rechters een man noemen die zich op een negenjarig meisje stort, werd niet bekend.

Woensdag werd in Graz de strafmaat van drie maanden vastgesteld en een geldboete in eerste instantie bevestigd. Twee van de “strafbare feiten” liet men echter vallen. De voorzitter rechter Erwin Schwentner motiveerde het vonnis met de verklaring dat ook de andere delicten ‘zodanig ernstig’ zijn, dat deze alleen al de straf rechtvaardigen.

De andere kwaadaardige uitlatingen waren ‘immigratie-tsunami’ en ‘vijand-religie’. Ook hierbij is het onduidelijk of men een religie die in haar heilige boek oproept tot het doden van andersgelovigen in nieuwspraak als ‘vriend-religie’ moet aanduiden. Dit doet denken aan George Orwell (1984), en om eens met Geert Wilders te spreken:

Dan zijn ze toch niet helemaal lekker bij hun hoofd.

Vertaald uit het Duits door Clark Kent

Bron: Politically Incorrect


Zie ook: kleinezeitung.at

Pssst

Ben benieuwd wat onze papiermarchands hierover zullen schrijven, vooraleer de link wordt gelegd naar…extreem rechts…naar DeWinter (familie?), enz. Deze voorzet kunnen ze toch niet laten liggen om er het Vlaams Belang bij te betrekken, ook al veroordeeld voor dergelijke racistische feiten.
Ben nog meer benieuwd naar de thans volgende straatgevechten als die fascisten nu op straat zullen komen, om onze arme Muzelmannetjes, Muzelvrouwtjes en Muzelkindjes te tereroriseren…

Geen opmerkingen: