zaterdag 20 juni 2009

DE PVV MET DE BILLEN BLOOT

DE PVV MET DE BILLEN BLOOT

Open Vld eist dat vooraf een onderhandelingskader wordt overeengekomen tussen de politieke partijen uit de volgende Vlaamse regering. Daarin moet duidelijk gemaakt worden dat de staat alleen kan hervormd worden via “geven en nemen”, ook voor de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. Interimvoorzitter Guy Verhofstadt meent dat dergelijke delicate compromissen alleen door de partijvoorzitters kunnen gesloten worden.
Paul Geudens in GVA

Ondergetekende weet gewoonlijk niet veel goeds over Geudens zijn abominabele afscheidingen (=pennevruchten. Excrementen is een te moeilijk woord, maar had eigenlijk feitelijk beter gepast ) in GVA. Die man schrijft volgens mij met een voortdurende loense blik op zijn pen, ofwel schrijft hij op een totaal links verwaterd klavier. Somtijds slaagt hij er in om in een en dezelfde zin zowel een waarheid te verkondigen als om deze even verder naar het einde van de zin te verketteren, zonder dat hij het zelf in de mot heeft. De Heer Geudens heeft namelijk niet vlug in de mot, en zeker niet in het snotje. Dat komt, denk ik, door het milieu waarin hij is opgegroeid, en waar als leitmotiv geldt, dat de waarheid in eigen boezem schuilt, en niet in uitwendige waarnemingen, die terzake hoogstens als klankbeeld kunnendienen, om het eigen gelijk openbaar te belijden. Hoe die man hournalist is kunnen worden, en blijven is mij een raadsel. Maar voor bovenstaande gebalde synthese van het standpunt van het Liegebeest is hij deze keer zijn geld waard. Men kan het ook als volgt stellen: GVA zowel als Geudens moesten hun ei kwijt…..Het artikel is geschreven nog voor de PVV geweerd werd in de regeringsonderhandelingen, maar verscheen pas vele uren later. Het geeft het standpunt van de PVV weer van voor en tijdens de onderhandelingen. Dit even om de actualiteitswaarde van GVA en van Geudens te beklemtonen!!!!
Meteen weten we waar Vlaanderen aan ontsnapt is, moest de partij van het Liegebeest herkozen geweest zijn! Dergelijk duidelijk verraders standpunt gepubliceerd zien vòòr de verkiezingen, ware dodelijk geweest! De maskers zijn dus afgevallen….
Zoals in de voorgaande links-liberale regeringen van het Liegebeest was het zijn bedoeling om, met het oog op zijn eigen persoonlijk profijt, zijn eigen land (Vlaanderen) uit te verkopen. Daarvoor kon Cruella Onkelinx met volle mond verklaren; ‘Avec Guy, c’est génial’. Ooit werden Vlamingen voor veel minder naar de executiepaal gesleept. Dat was in de glorieuze dagen van de repressie en van het wrekend belgicisme, war niet de grootste verraders (FR/VL) terecht stonden, maar de kleine Vlaamse man of vrouw, van wie het gedachtegoed gevaarlijk kon worden voor het regime.
Voilà, van dat liberaal verraders-gedoe zijn we dus van af. Hopelijk voorgoed! Na zijn Europees debackle; nu zijn Vlaams, en waarschijnlijk straks zijn federaal. Drie velletjes om op de Vlaams Nationale zolder te hangen? Ook Icarus vloog te dicht bij de zon, en verbrandde zijn vleugels.
Nu nog een paar versprekingen van de Hogepriesters uit het Sanhedrin der CVP, die aldus in hun kaarten laten kijken, zodat we kunnen vaststellen dat hun verborgen agenda dezelfde is als het Liegebeest aangaande de vooraf uitgezette toegevingen zonder einde, en klaar is Kees. Waarmee ik bedoel dat de Vlaamse vleugel binnen de CVP er eindelijk genoeg van krijgt…En dat het morrend voetvolk de hypocriete Leiding de wacht aanzegt…..
Ja, de voorspelling van Prof. Dr. Bart Maddens, dat we rap ’de 50% naderen’ ziet er nog zo mis niet uit…Even doorbijten AUB. Dat is de vraag van….
André Baert

Geen opmerkingen: