donderdag 18 juni 2009

EEN DRAAGBARE GEVANGENIS

EEN DRAAGBARE GEVANGENIS
Een draagbare gevangenis! Wat ’n gemene lasterlijke groep-typeerende belediging ten laste van een grote groep lieve vreemdelingen: de Muzelvrouwtjes in onze straten, zowel jong als oud, zowel lelijk als mooi, zowel dik als dun, die in carnavalskledij op straat komen….om aldus hun ‘onderwerpig ‘aan de Muzelmanse godsdienst uitdrukkelijk te demonstreren. Waar tegen dus nu massaal verzet zou komen, en waarbij niet geaarzeld wordt om de mees denigrerende omschrijvingen in de mond te nemen. Let wel: het gaat alleen om de bovenste bovenkledij, de bovenlaag zo te zeggen. Alles wat daaronder zit (of niet zit) wordt zedig bedekt met de mantel, neen, niet de mantel der liefde, wat denkt U wel! maar de mantel der voorzichtigheid, die de moeder is van de porseleinwinkel.
Nog een geluk dat Frankrijk niet in Oostenrijk ligt. Anders had het er weer tegen gezeten! Daar krijgt men voor heel wat minder (achterklap over een grootvader met zijn kleinkind die reeds 1400 jaar en meer gestorven zijn) reeds 3 maand voorwaardelijk en een torenhoge boete. Dank zij Europa, gelukkig uitgedrukt in Euro, wat enigszins de pil verzacht. Alhoewel de dame in kwestie liever datzelfde bedrag in shilling had zien uitgedrukt….
Mijn inziens ademt alles in dit artikel (Elsevier) het meehuilen met de wolven in heet bos. Men wil, zonder acht te slaan op de milieu-vervuiling in onze straten. alleen de boerka’s verbieden, in het voordeel van de draagster. Wat echt flauwe kul is. Er is niemand die het recht heeft die dames hun geloofbelijdenis beletten te belijden in het openbaar. Maar dan moeten zij in het land blijven waar zoiets normaal is en tot de geplogenheden behoort. Eskom’s wonen in igloo’s. Wij niet! Eskimo’s lenen hun vrouw uit aan hun gast. Wij niet! Ziet U, koeltoeren kunnen verschillen! Eskomo’s wrijven als begroeting jun neuzen tegen elkaar. Wij niet. Wat trouwens niet het geval is in gans Europa niet. Er schijnen landen te zijn, de zogenaamde verlichte landen, waar de boerka zelfs geen doorkijk-vizier meer heeft. Dat heet daar de vooruitgang in de Islambelevig. Waarom moet iemand nog zien waar die loopt?! Ze is immers door die boerka volledig in Allah’s handen. En Allah weet altijd wat hij doet. Het toppunt van ‘onderwerping’ zou eigenlijk zijn, met permissie, dat men alle vrouwen blind miek, zoals men dat doet met kanaries, om deze mooier te doen zingen. Een vrouw, voor de model-Muzelman, dat is toch niet anders dan een menselijke geit? Let wel, terzake spreekt men niet van ‘een menselijke kameel’ want kamelen dat is kleingeld en munt tezelfdertijd voor een huwelijksvoorstel. En ach, waarom überhaupt moeten vrouwen buitenshuis komen! Daardoor verplichten zij hun Heer en Meester om thuis te blijven om de kinderen te passen, terwijl hij toch o zo nodig op straat wil en bij zijn vrienden is, om te bespreken hoe ze best hun harems afschermen. Nog nooit gelezen van Aladin en de Toverlantaarn? Is trouwens ook een boek dat men, net als ‘Mein Kampf’, zou moeten verbieden! Dan heb ik liever onze Europese vrouwen, die onze gelijken zijn. Hoe gelijker, hoe liever! Al spreken wij somtijds ook van een domme gans’, maar dan is dat in overdrachtelijke zin, want er is nog nooit een onderzoek gevoerd naar het I.Q. van ganzen. We weten alleen dat ganzen snateren, en vandaar misschien de overeenstemming van ‘een domme gans’ en ‘een menselijke geit’, want iedereen weet dat geiten noch ganzen menselijke eigenschappen kunnen hebben.
Het zij zo. Wie in Europa woont, mag buiten carnaval, nu eenmaal niet gemaskerd op straat komen. Strikt genomen mag zelfs de hoofddoek niet, want zeg nu eens bij een persoonsbeschrijving van een vrouw (waar nodig) is de haartooi een van de voornaamste kenmerken. De voortvluchtige dame was groot klein, mager, dik en was draagster van een blauwe, gele, groene, rode, alles verhullende hoofddoek. Wie zo’n politie-rapport schrijft is goed voor het gekkenhuis.
En wie gaat er nu kijken naar een film waar de vrouwelijke hoofdrol er uit ziet als een vormloos opgebonden worstje, dat spreekt als met een grafstem! Hoe moet die, in opperste vervoering, worden gekust? En hoe weet de tegenspeler dat het geen man is? Holala! Oppassen in de Muzelmanwereld met kussende mannen! Er moet direct uitgekeken worden naar een hoge toren, om beiden met het hoofd naar beneden, van af te gooien. Bij de BRT bijvoorbeeld zou men rap zonder spelers zitten!
Wil men misschien (andere benadering) de zelfmoordaanslagen laten toenemen? Is de boerka-woede misschien een afleidings manoeuvre vanwege de haatbaarden? Wat is voor een vrolijke en goed gelukte bomaanslag beter geschikt dan de boerka! Men zal zelfs in het openbaar vervoer zijn plaats afstaan aan een boerka-vrouw met goed voorziene bommengordel rond haar middel, en een dikke buik….Het schepsel binnen dat tentzeil mag zelfs een haatbaard zijn met de blik zedig neergeslagen.
Al eens het verhaal gehoord van een Vlaamse kinesiste, op contract in Ryad, die al joggend in het stadspark, de mouwen van haar training opstroopt, en stante pede achtervolgd wordt kris kras door de kleine straatjes, door 4 vrouwelijke zedenpolitie in een open Jeep? Ik heb her hier al in geuren en kleuren neergeschreven, en kan er alleen aan toevoegen, dat de juffrouw in kwestie de rest van haar verplichte termijn, niet meer is durven buitenkomen.
Waar is nu het probleem in Europa? Een klein Brussels ‘Richtlijntje’ over de kledingsvoorschriften voor gelovige dames, en hipsakee! In iedere stad een leuke Jeep met een paar ferme uit de kluiten gewassen dienderessen, de lading oppikken en met de eerste de beste vlucht, netjes ingepakt, overbrengen naar haar thuisland….met verbod nog ooit een voet op de Franse, de Duitse, de belse, de Deense, enz grond te zetten. Wedden dat de damesmode subito presto ogenblikkelijk een andere wending neemt?
Voor hardnekkige gevallen meteen de ganse familie, voornamelijk de Heer en Meester van deze vrouw, oppakken, deze grondig confronteren met de grondbeginselen van onze beschaving, desnoods, zoals de Amerikanen zeggen, met lichte lichamelijke of geestelijke dwang, en vervolgens overgaan tot repatriëring. Bij hardnekkige problemen, betrokkenen de vrijgekomen plaatsen in Guantanamo doen innemen.
Ergens heb ik een goede remedie gelezen, hoe onze vrouwen en meisjes hun zusters in die erbarmelijke landen kunnen helpen. Zij houden een soort ongewapende kruistocht. Met veel sponsoring. Dat spreekt vanzelf. Men regele het zo, dat alle acties in stilte mooi gecoördineerd wezen: alles dezelfde dag, hetzelfde uur. Men overschrijde die grenzen in gesloten formaties. Gans de wereld (YoyTube: er is werk aan de winkel) zou moeten toekijken hoe onze vrouwen daar marcheren! Als fiere soldaten, borst vooruit, buik ingetrokken, en In mini-rok. Wedden dat die haatbaarden zich op staande voet verslikken in hun haar-en baardtooi?
Franse politici slaan alarm over toename burqa's
donderdag 18 juni 2009 09:43
Franse politici maken zich steeds meer zorgen over het stijgende aantal moslima's met een burqa in Frankrijk. Vanuit allerlei politieke partijen wordt de roep om een onderzoek naar deze 'schending van rechten van de vrouw' steeds groter.
De burqa en niqaab (hier op de foto) zijn steeds meer te zien in het Franse straatbeeld
Verschil burqa en niqaab
Zowel bij een burqa als een niqaab is het gezicht van de vrouw bedekt. Het verschil tussen de twee is dat de burqa een soort jurk is waar het gezichtsbedekkende gedeelte aan vastzit (één geheel dus), terwijl de niqaab een soort losse sluier is.
Bijna zestig parlementariërs van uiteenlopende partijen hebben gevraagd om een onderzoek naar de burqa en de niqaab.
Inbreuk
Volgens de afgevaardigden komt het dragen van de burqa, een alles verhullend gewaad waarbij er niets meer van het gezicht is te zien, neer op een schending van de individuele vrijheden ‘op ons nationaal grondgebied'.
De boerka is een inbreuk op de rechten van de vrouw, aldus de politici. De communistische initiatiefnemer voor het onderzoek, André Gerin, bestempelde het gewaad als een draagbare gevangenis.
Fundamentalisten
Sommige moslima's vinden dat zij als gelovige een burqa moeten dragen. Verder verplichten fundamentalisten steeds meer vrouwen zich met een burqa te verhullen.

Frankrijk heeft van alle landen in Europa de meeste moslims. Eerder noemde de Franse minister van Stedenbeleid Fadela Amara dat de burqa ook al een gevangenis .
Lees hier een interview met Gérin in de Franse krant Libération.
Door Robin van der
Psst
Bovenstaand geschrijf is satire. Het is verre van mij ook mar iemand te beledigen. Mocht er niettegenstaande de beste bedoelingen, iemand zich toch beledigd voelen, hij (of zij) mag mij altijd contacteren. Ceremoniekledij hoeft niet. Stadskledij volstaat. Want ik wil best respect voor de gevoelens van iemand opbrengen. Zo zal ik nooit ofte nimmer, zelfs niet blootvoets, een Muzelmans Gebedshuis betreden, noch aan de mannenkant, en heel zeker niet aan de vrouwenkant. Als ik in de straten een boerka-mens ontwaar, dan wil ik best, uit respect zullen we zeggen, naar de overkant der straat gaan. In de hoop daar ietwat veiliger te zijn voor rondvliegende scherven. Dat ‘oversteken’ doe ik natuurlijk niet voor een witte dame, want het is hoogst zelden dat er scherven vliegen waar witte dames zijn voorbijgekomen.
Wat ik in feite werkelijk denk over al die carnaval-kledij? Dat zij doodsimpel de diepste verlangens van iedere Muzelmanse Eva, om te behagen, dodelijk versmachten. Of, zijn in Moslimland, meteen ook alle spiegels verboden? Die Muzelmanse Eva’s zijn niets ander dan de onze! Ze zijn uit dezelfde materie gemaakt. Dat weet het kleinste kind. Dat is al zo, sedert Adam en… Eva!

Geen opmerkingen: